łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Hejka Ola ;) Ano takie to życie niesprawiedliwe jest :/ Bylismy dzisiaj w Poznaniu oglądac to punto , w sumie dwa , i oba kicha więc w sumie pojechalismy do Poznania kupić w biedronce rurki waniliowe :D :P ale wracając wstąpiliśmy w kotlinie do komisu i zainteresowało mnie polo , ładne , zadbane i za 2600 to nie tak zle , chyba jutro Sebek po niego pojedzie ze szwagrem bo muszą dokładnie sprawdzić jak wygląda podwozie bo tylko tego nie widzieli , lało i było błoto wiec nie było jak wleźć pod samochód ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Szkoda , ze się z autem nie udało. Nawet pytałam Kamila czy jego wuja nie ma na sprzedaż jakiegoś auta dla Ciebie , ale mówił , że nie (za to sam napalil się na 5letnie clio w kombi od niego :/ ) ... z komisu bym się bała wziąć auto. Za dużo się nasluchalam i za dużo programów naogladalam :p Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Szkoda , ze się z autem nie udało. Nawet pytałam Kamila czy jego wuja nie ma na sprzedaż jakiegoś auta dla Ciebie , ale mówił , że nie (za to sam napalil się na 5letnie clio w kombi od niego :/ ) ... z komisu bym się bała wziąć auto. Za dużo się nasluchalam i za dużo programów naogladalam :p Dzieki za chęć pomocy :* 5letnie to pewnie kwota zawrotna ;) Ale to taki "komis" bo to koleś sprowadza auta i ma je na podwórku , wiesz takie "wiejskie " komisy ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Dzieki za chęć pomocy :* 5letnie to pewnie kwota zawrotna ;) Ale to taki "komis" bo to koleś sprowadza auta i ma je na podwórku , wiesz takie "wiejskie " komisy ;) 7tysięcy plus rejestracja plus szyba z boku do wymiany i jakieś rysy na masce i zderzaku. I chce scenica sprzedać :/ a ja mu cały czas tluke żeby się zastanowił bo teraz ma auto w gazie a clio to diesel (wcześniej mówił że nigdy już diesla:/) a on dojeżdża do pracy 40km :/ A no chyba , ze tak , ale niech dokładnie obejrzą auto :p Kamila wuja właśnie auta z Francji sprowadza i w sumie zawsze od niego jakieś mamy :p Quote
*Magda* Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Ania, teraz każdy może cofnąć licznik itp. Do tego nie potrzeba komisu :P Aga, a macie tester lakieru? To dobra sprawa, bo żeby nie było tak, że auto jest z dwóch poskładane :/ Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: 7tysięcy plus rejestracja plus szyba z boku do wymiany i jakieś rysy na masce i zderzaku. I chce scenica sprzedać :/ a ja mu cały czas tluke żeby się zastanowił bo teraz ma auto w gazie a clio to diesel (wcześniej mówił że nigdy już diesla:/) a on dojeżdża do pracy 40km :/ A no chyba , ze tak , ale niech dokładnie obejrzą auto :p Kamila wuja właśnie auta z Francji sprowadza i w sumie zawsze od niego jakieś mamy :p Chyba bym też go namawiała żeby nie robił takiej zamiany :/ no ale ja sie facet upiera to nie ma mocnych :/ jak do pracy ma tyle mi to jego portfel na dieslu na pewno to odczuje :/ No to super macie bo wujek na pewno Wam lipy nie wciśnie , Sebek dlatego bierze mojego szwagra bo On sie zna na autach a Sebek w ogóle ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ania, teraz każdy może cofnąć licznik itp. Do tego nie potrzeba komisu :P Aga, a macie tester lakieru? To dobra sprawa, bo żeby nie było tak, że auto jest z dwóch poskładane :/ Mi nie chodzi o cofniecie licznika , bo to wiem że każdy głupi zrobi :p bardziej mi właśnie chodzi o to żeby auto nie było składane z kilku ... Kurde wiem że kamil jakiś czas temu miał taki tester lakieru ale nie wiem czy to nie jego brata było :/ Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ania, teraz każdy może cofnąć licznik itp. Do tego nie potrzeba komisu :P Aga, a macie tester lakieru? To dobra sprawa, bo żeby nie było tak, że auto jest z dwóch poskładane :/ Nawet na allegro oglaszają cofanie licznika :P Nie mamy ;( no ale z drugiej strony czego chcieć od auta w tej cenie , nie mogę oczekiwac cudów a to polo wygląda ok , wszystko jeszcze jutro dokładnie obejrzą ;) Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Mi nie chodzi o cofniecie licznika , bo to wiem że każdy głupi zrobi :p bardziej mi właśnie chodzi o to żeby auto nie było składane z kilku ... Kurde wiem że kamil jakiś czas temu miał taki tester lakieru ale nie wiem czy to nie jego brata było :/ Mój szwagier jakoś na "pukanie" sprawdza lakier cokolwiek to znaczy hehehehe 1 minutę temu, Angi napisał: Byleby sie nie rozpadlo ahaha No oby :P na nastepne mnie juz nie bedzie stać :P Quote
*Magda* Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Nie mamy ;( no ale z drugiej strony czego chcieć od auta w tej cenie , nie mogę oczekiwac cudów a to polo wygląda ok , wszystko jeszcze jutro dokładnie obejrzą ;) Aga, głównie chodzi o to, że może być np. kolejna warstwa lakieru, bo była rysa, mała stłuczka itp. I taki tester to pokaże, ale nie ma tragedii. Ale jak już będzie szpachla (a bez testeru tego nie sprawdzicie), to już świadczy o poważnych naprawach blacharskich :/ Nie macie od kogo pożyczyć? Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Zaraz zapytam Kamila czy to maczyoddal bratu. Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, głównie chodzi o to, że może być np. kolejna warstwa lakieru, bo była rysa, mała stłuczka itp. I taki tester to pokaże, ale nie ma tragedii. Ale jak już będzie szpachla (a bez testeru tego nie sprawdzicie), to już świadczy o poważnych naprawach blacharskich :/ Nie macie od kogo pożyczyć? Hmmm nie mam pojęcia czy ktoś ze znajomych ma coś takiego <bezradna> Teraz, Ania :) napisał: Zaraz zapytam Kamila czy to maczyoddal bratu. oki ;) Quote
*Magda* Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Na przyszłość, to zaopatrzcie się na allegro ;) Koszt. lekko ponad 20zł, więc budżetu nie obciąży, a może się przydać ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Jest u niego w rodzinnym domu czyli by to przywiózł dopiero o 14 jak z pracy wróci. Nie wiem czy dla Was nie byłoby za późno ? Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 Ania dziekujemy za propozycję :* ale Sebek pojedzie wczesniej , wiecie to jest zauto za 2600 wiec raczej na pewno było coś w nim tam robione , w takiej cenie trzeba sie niestety liczyć z tym że samochód w idealnym stanie nie będzie ;) ważne żebym do pracy dojechała i żeby na głowe nie padało ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 No tak myślałam , ze będzie jechał wcześniej.. Ale gdyby kiedyś potrzebował to daj znać :) Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: No tak myślałam , ze będzie jechał wcześniej.. Ale gdyby kiedyś potrzebował to daj znać :) Bede pamietac ;) Dzisiaj cos Sebek ze szwagrem mówili o takim mierniku ale nie slyszałam za dobrze bo ja w aucie zasypiam wiec byłam pół przytomna :D Quote
Aleksa. Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Bede pamietac ;) Dzisiaj cos Sebek ze szwagrem mówili o takim mierniku ale nie slyszałam za dobrze bo ja w aucie zasypiam wiec byłam pół przytomna :D Żebyś jako kierowca nie zasypiała :) :P Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Żebyś jako kierowca nie zasypiała :) :P W drodze do pracy nie zdąże zasnąć :D a dalej sie nie wybieram :P Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Zobaczysz tak się rozbujasz ze wszędzie będziesz chciała jeździć :p Quote
łamAga Posted August 21, 2016 Author Posted August 21, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Zobaczysz tak się rozbujasz ze wszędzie będziesz chciała jeździć :p Dzisiaj tak lało że się nie odważyłam :D do mamy i po szwagra jechałam ale do Poznania i z powrotem jechał Sebek ;) Quote
Ania :) Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Hahah on jest przekochany :D i porządki robi z klamerkami :p w zlym miejscu lezaly :p Quote
Recommended Posts