Rybc!a Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ja mam swoją, ogromną torbę z rzeczami, drugą, niewiele mniejszą z jedzeniem i trzecią z rzeczami psa .. :| :D Quote
Estera Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Jejku ludzie... Ja jutro o 12 wyruszam, o 12 w dzień, a jeszcze nic spakowanego nie mam. Ciuchy się na balkonie suszą :lol: Ja nie wiem gdzie Wam się tak spieszy :lol: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Rybc!a']Ja mam swoją, ogromną torbę z rzeczami, drugą, niewiele mniejszą z jedzeniem i trzecią z rzeczami psa .. :| :D[/QUOTE] trochę mnie pocieszyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Estera']Jejku ludzie... Ja jutro o 12 wyruszam, o 12 w dzień, a jeszcze nic spakowanego nie mam. Ciuchy się na balkonie suszą :lol: Ja nie wiem gdzie Wam się tak spieszy :lol:[/QUOTE] no ja też mam jeszcze ciuchy, które suszą się, a jeszcze część jest w pralce :lol: No to my wyruszamy jakies 10 godzin po Tobie :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Estera']przez telefon mówiłaś, że to za mną :cry:[/QUOTE] to ona ma 3 kochanki na boku :placz: a to ja miałam być tą jedyną :placz: [quote name='Mysia_'] a aktualnie przeżywam załamanie nerwowe, bo nie wiem jak to zrobić, żeby zmieściło mi się wszystko do plecaka :placz: Potrzebne by były dwa, a nie jeden :diabloti: Do jedzenie nic nie biorę, bo i tak by się nie zmieściło :eviltong:[/QUOTE] ja plecaki mam dwa plus psia klatka :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 czyli wygląda na to, że nie jedyna będę przygnieciona bagażem :cool3: a nawet jest duża szansa, ze niektórzy będą mieli więcej bagaży :loveu: Quote
komar Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ale przeżywacie;P ja to jeszcze niec do pralki ni wrzuciłem;P narazie tylko samochód doprowadzam do stanu doskonałości by sie milo jechało i bez niespodzianek;P pewnie sie spoakuje hmm... 15 minut przed wyjazdem;P a za jakieś 24 godziny bede już chyba w Rawiczu zgarniał Asie;P Quote
ulvhedinn Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Ja nie tylko nie mam spakowanej ani jednej rzeczy, ale nawet nie jestem pewna z iloma i którymi psami jadę.... ;) Nop Kra i Pikulec na bank, reszta- zobaczymy. Karilka, niech Komar weźmie piłkę, będą miały nasze pieski chwilę uciechy. Quote
rose Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='komar']ale przeżywacie;P [B]ja to jeszcze niec do pralki ni wrzuciłem[/B];P narazie tylko samochód doprowadzam do stanu doskonałości by sie milo jechało i bez niespodzianek;P pewnie sie spoakuje hmm... 15 minut przed wyjazdem;P a za jakieś 24 godziny bede już chyba w Rawiczu zgarniał Asie;P[/QUOTE] jak poczujemy nieprzyjemny zapach to już wiemy od kogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 a ja za 12 godzin juz będe na Dworcu PKP :evil_lol: Już zaczynam modły, żeby było miejsce w pociągu, ale z tego co wiem to z reguły jest tam tłoczno :roll: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Unbelievable']to ona ma 3 kochanki na boku :placz: a to ja miałam być tą jedyną :placz: ja plecaki mam dwa plus psia klatka :evil_lol:[/QUOTE] Oj Martynko. Ty zawsze będziesz Moją Martyncią:loveu: Za Esterką będę tęsknić bardzo bardzo, a za Anią no.. też tęsknić będę:evil_lol: [quote name='Mysia_']a ja za 12 godzin juz będe na Dworcu PKP :evil_lol: Już zaczynam modły, żeby było miejsce w pociągu, ale z tego co wiem to z reguły jest tam tłoczno :roll:[/QUOTE] ja za 10:crazyeye: no ja się rzucę na pociąg i najwyżej kogoś sterroryzuje o wolne miejsca:diabloti: tylko ile mam ich zająć? co do pakowania to mam ten sam problem co Wy.. gdzie się to zmieści?!:evil_lol::placz: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 a ja mam autobus za 34 minuty :evil_lol: pociąg za 8 godzin : P Quote
Estera Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 A ja za jakąś godzinę wyjeżdżam. Numer mój już podawałam w razie czego jeszcze raz: 602 831 840, proszę dzwonić o każdej porze dnia i nocy jak coś by się działo. Ale jak ktoś zadzwoni sobie tak tylko pogadać to nogi z tyłka powyrywam :loveu: Do zobaczenia jutro na miejscu, proszę przygotować pieniążki za psy i dowody tożsamości :lol: Quote
Szerkanka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Estera']A ja za jakąś godzinę wyjeżdżam. Numer mój już podawałam w razie czego jeszcze raz: 602 831 840, proszę dzwonić o każdej porze dnia i nocy jak coś by się działo. Ale jak ktoś zadzwoni sobie tak tylko pogadać to nogi z tyłka powyrywam :loveu: Do zobaczenia jutro na miejscu, proszę przygotować pieniążki za psy i dowody tożsamości :lol:[/QUOTE] o 6 rano mozesz sie nas spodziewac ;p;p a i o tej godzinie pewnie bede tez dzwonic, takze nie spac tylko zwiedzac :P Quote
rose Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja jestem chora:-( mam zawalone gardło i zatoki..:-( Będę Was zarażać :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 powiedzmy, że już jestem spakowana :cool3: Więcej już tu zaglądac nie będę, jeszcze trochę i w drogę :loveu: do zobaczenia na zlocie :multi: i z Basieńką w pociągu :multi: Quote
Talia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ja o 1 mam pociąg z TRn;) ok 6 będe w Darłowie. Jedzie ktoś tym pociągiem? Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja zaczynam pakowanie! Dopiero... :lol: Quote
komar Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 o Asia wróciła:D ja sie spoakowałem przed chwilą;P zastanawiam sie nad braniem butli z gazem, chyba że ktoś mi coś ugotuje:D i wygrałem godzine temu taki fotel dmuchany do pływania:D:D Quote
rose Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ejj co wy wszyscy tak wcześnie:-( ja przyjadę ostatnia?:placz: musze zrobić jakieś dobre wejście:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='komar']o Asia wróciła:D ja sie spoakowałem przed chwilą;P zastanawiam sie nad braniem butli z gazem, chyba że ktoś mi coś ugotuje:D i wygrałem godzine temu taki fotel dmuchany do pływania:D:D[/QUOTE] Butla niepotrzebna, przecież bedą tam kuchenki. ;) Ja też chcę taki fotel! Albo chociaż materacyk!!! :placz: Quote
komar Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 jak go nadmuchasz to może pozwole ci na nim usiąść:D:D albo ponegocjujemy "w Aucie":P Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='komar']jak go nadmuchasz to może pozwole ci na nim usiąść:D:D albo ponegocjujemy "w Aucie":P[/QUOTE] Wezmę pompkę do materacy. :cool3: Quote
rose Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='komar']jak go nadmuchasz to może pozwole ci na nim usiąść:D:D albo ponegocjujemy "w Aucie":P[/QUOTE] jak dobrze, że nie jedziecie sami, bo byście jeszcze z jakąś niespodzianką dojechali :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='rose']jak dobrze, że nie jedziecie sami, bo byście jeszcze z jakąś niespodzianką dojechali :eviltong:[/QUOTE] Bez obaw. :lol: Quote
Recommended Posts