Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku ludzie... Ja jutro o 12 wyruszam, o 12 w dzień, a jeszcze nic spakowanego nie mam. Ciuchy się na balkonie suszą :lol: Ja nie wiem gdzie Wam się tak spieszy :lol:

Posted

[quote name='Rybc!a']Ja mam swoją, ogromną torbę z rzeczami, drugą, niewiele mniejszą z jedzeniem i trzecią z rzeczami psa .. :| :D[/QUOTE]

trochę mnie pocieszyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Estera']Jejku ludzie... Ja jutro o 12 wyruszam, o 12 w dzień, a jeszcze nic spakowanego nie mam. Ciuchy się na balkonie suszą :lol: Ja nie wiem gdzie Wam się tak spieszy :lol:[/QUOTE]

no ja też mam jeszcze ciuchy, które suszą się, a jeszcze część jest w pralce :lol:
No to my wyruszamy jakies 10 godzin po Tobie :cool3:

Posted

[quote name='Estera']przez telefon mówiłaś, że to za mną :cry:[/QUOTE]
to ona ma 3 kochanki na boku :placz: a to ja miałam być tą jedyną :placz:
[quote name='Mysia_']
a aktualnie przeżywam załamanie nerwowe, bo nie wiem jak to zrobić, żeby zmieściło mi się wszystko do plecaka :placz: Potrzebne by były dwa, a nie jeden :diabloti:
Do jedzenie nic nie biorę, bo i tak by się nie zmieściło :eviltong:[/QUOTE]
ja plecaki mam dwa plus psia klatka :evil_lol:

Posted

ale przeżywacie;P ja to jeszcze niec do pralki ni wrzuciłem;P narazie tylko samochód doprowadzam do stanu doskonałości by sie milo jechało i bez niespodzianek;P pewnie sie spoakuje hmm... 15 minut przed wyjazdem;P a za jakieś 24 godziny bede już chyba w Rawiczu zgarniał Asie;P

Posted

Ja nie tylko nie mam spakowanej ani jednej rzeczy, ale nawet nie jestem pewna z iloma i którymi psami jadę.... ;) Nop Kra i Pikulec na bank, reszta- zobaczymy.

Karilka, niech Komar weźmie piłkę, będą miały nasze pieski chwilę uciechy.

Posted

[quote name='komar']ale przeżywacie;P [B]ja to jeszcze niec do pralki ni wrzuciłem[/B];P narazie tylko samochód doprowadzam do stanu doskonałości by sie milo jechało i bez niespodzianek;P pewnie sie spoakuje hmm... 15 minut przed wyjazdem;P a za jakieś 24 godziny bede już chyba w Rawiczu zgarniał Asie;P[/QUOTE]

jak poczujemy nieprzyjemny zapach to już wiemy od kogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a ja za 12 godzin juz będe na Dworcu PKP :evil_lol: Już zaczynam modły, żeby było miejsce w pociągu, ale z tego co wiem to z reguły jest tam tłoczno :roll:

Posted

[quote name='Unbelievable']to ona ma 3 kochanki na boku :placz: a to ja miałam być tą jedyną :placz:

ja plecaki mam dwa plus psia klatka :evil_lol:[/QUOTE]
Oj Martynko. Ty zawsze będziesz Moją Martyncią:loveu: Za Esterką będę tęsknić bardzo bardzo, a za Anią no.. też tęsknić będę:evil_lol:

[quote name='Mysia_']a ja za 12 godzin juz będe na Dworcu PKP :evil_lol: Już zaczynam modły, żeby było miejsce w pociągu, ale z tego co wiem to z reguły jest tam tłoczno :roll:[/QUOTE]
ja za 10:crazyeye: no ja się rzucę na pociąg i najwyżej kogoś sterroryzuje o wolne miejsca:diabloti: tylko ile mam ich zająć?

co do pakowania to mam ten sam problem co Wy.. gdzie się to zmieści?!:evil_lol::placz:

Posted

A ja za jakąś godzinę wyjeżdżam.
Numer mój już podawałam w razie czego jeszcze raz: 602 831 840, proszę dzwonić o każdej porze dnia i nocy jak coś by się działo. Ale jak ktoś zadzwoni sobie tak tylko pogadać to nogi z tyłka powyrywam :loveu:
Do zobaczenia jutro na miejscu, proszę przygotować pieniążki za psy i dowody tożsamości :lol:

Posted

[quote name='Estera']A ja za jakąś godzinę wyjeżdżam.
Numer mój już podawałam w razie czego jeszcze raz: 602 831 840, proszę dzwonić o każdej porze dnia i nocy jak coś by się działo. Ale jak ktoś zadzwoni sobie tak tylko pogadać to nogi z tyłka powyrywam :loveu:
Do zobaczenia jutro na miejscu, proszę przygotować pieniążki za psy i dowody tożsamości :lol:[/QUOTE]

o 6 rano mozesz sie nas spodziewac ;p;p a i o tej godzinie pewnie bede tez dzwonic, takze nie spac tylko zwiedzac :P

Posted

powiedzmy, że już jestem spakowana :cool3:
Więcej już tu zaglądac nie będę, jeszcze trochę i w drogę :loveu:
do zobaczenia na zlocie :multi: i z Basieńką w pociągu :multi:

Posted

o Asia wróciła:D ja sie spoakowałem przed chwilą;P zastanawiam sie nad braniem butli z gazem, chyba że ktoś mi coś ugotuje:D

i wygrałem godzine temu taki fotel dmuchany do pływania:D:D

Posted

[quote name='komar']o Asia wróciła:D ja sie spoakowałem przed chwilą;P zastanawiam sie nad braniem butli z gazem, chyba że ktoś mi coś ugotuje:D

i wygrałem godzine temu taki fotel dmuchany do pływania:D:D[/QUOTE]
Butla niepotrzebna, przecież bedą tam kuchenki. ;)

Ja też chcę taki fotel! Albo chociaż materacyk!!! :placz:

Posted

[quote name='komar']jak go nadmuchasz to może pozwole ci na nim usiąść:D:D albo ponegocjujemy "w Aucie":P[/QUOTE]

jak dobrze, że nie jedziecie sami, bo byście jeszcze z jakąś niespodzianką dojechali :eviltong: