Mysia_ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dziewczyny, a z Darłowa czym jedziecie do Boblina? Autobusem? [quote name='ulvhedinn']A ja mam pytanie z cyklu strasznych.... Czy ktoś jadący przez Wrocław byłby w stanie przejąć jednego psa (pinczerkę) i zaopiekować się nią do nastepnego dnia? Psica starsza, grzeczna, może być w transporterze. Bo wychodzi na to, że będę miała do zabrania na zlot 4 psy..... Trzy to jeszcze- Kę i popierdółki zabiorę sama, ale na czwartego brak mi ręki.[/QUOTE] a ta pinczerka to będzie w razie co w jakimś transporterze czy jak? :roll: Ty na zlot jedziesz dzień później? My jedziemy przez Wrocław (prawdopodobnie bedziemy przez Wrocław przejeżdżać po północy z 4 na 5 lipca), ale prawdę mówiąc nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało :evil_lol: Nasze stadko się zupełnie nie zna, a do tego każde ma coś za uszami, ale zastanowię się czy jakoś ewentualnie by nam sie udało... ale źle to widzę :roll: Quote
rose Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Przecież komar jedzie z Wrocławia samochodem i ma dwa miejsca wolne, wiec chyba takie małe coś się zmieści prawda?:eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja teraz sobie jeszcze raz wszystko sprawdziłam to szybciej będe jak pojadę jednak pociągiem do Darłowa (z przesiadką w Stargardzie Szczecińskim, a potem w Sławnie)... W Koszalinie za długo będziemy czekać na autobus, a jak będziemy w Darłowie o 10:08 to o 10:30 jest autobus, albo po prostu jak będziemy mieć na tyle siły to przejdziemy się, bo to jakieś 5 km :evil_lol: A jakbyś jechali z Koszalina to w Koszalinie będziemy o 8:21, a autobus jest dopiero o 10:30 :shake: a do Boblina jedzie prawie godzinę... Quote
Mysia_ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='rose']Przecież komar jedzie z Wrocławia samochodem i ma dwa miejsca wolne, wiec chyba takie małe coś się zmieści prawda?:eviltong:[/QUOTE] a no właśnie! zapomniałam o komarze :D Quote
ulvhedinn Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Komarkuuuu.... :) ...a może by sie dało jeszcze plecaczek dorzucić? Wtedy jechałabym tylko z Kra i pierdołkami i byłoby mi o niebo łatwiej ;) Niestety jade dzień później- praca (jeśli ktoś ma zapotrzebowanie na kolczyk "nie do ucha" to proszę wołać) Quote
Marta_Ares Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ktoś sie orientuje czy tam w okolicy są gdzieś tanie pola namiotowe :D ?? bo chcemy już w sobote przyjechac Quote
rose Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Marta a nie możecie się rozbić na terenie ośrodka?;) Obroniłam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D od dziś proszę do mnie mówić Pani Pedagog Specjalny:D Quote
elapieczus1 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 na ośrodku jest pole namiotowe wystarczy zadzwonić do P Agnieszki Quote
Szerkanka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='rose']Marta a nie możecie się rozbić na terenie ośrodka?;) Obroniłam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D od dziś proszę do mnie mówić Pani Pedagog Specjalny:D[/QUOTE] uhuuhuuu bedziemy oblewac:D:D Quote
rose Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Szerkanka']uhuuhuuu bedziemy oblewac:D:D[/QUOTE] oczywiście :D Quote
Marta_Ares Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 chyba to bedzie najlepszym rozwiązaniem :) rose gratulacje!!! Quote
Rybc!a Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Mam kilka pytań, mianowicie- czy domki dzielone są na pokoje i czy mogę zarezerwować jakiś 3 osobowy pokój? Czy w każdym domku jest lodówka i czajnik elektryczny? My też będziemy rano- wyjeżdżamy około 6 :D Quote
rose Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Rybc!a']Mam kilka pytań, mianowicie- czy domki dzielone są na pokoje i czy mogę zarezerwować jakiś 3 osobowy pokój? Czy w każdym domku jest lodówka i czajnik elektryczny? My też będziemy rano- wyjeżdżamy około 6 :D[/QUOTE] Wszystko jest napisane na stronie ośrodka;) domki dzielą się na jeden pokój z łóżkiem małżeńskim - zamykany, drugi pokój z łóżkiem piętrowym i kanapą - zamykany, trzeci pokój taki przechodni, dzienny z kanapą i nie wiem czy on czasem sie jakoś z kuchnią nie łączy. Lodówka, czajnik i maszynka na prąd jest. Telewizor i radio też jest;) połączenia z netem chyba nie ma, nie wspominają o tym na stronie, to tak jakby ktoś był uzależniony:eviltong: My chyba jednak przyjedziemy tak, że ok 2 będziemy w Darłowie, Krystianowi się nie widzi jechania w nocy.. ech:shake: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 jak tam przygotowania??:evil_lol: my dzisiaj w nocy wyjeżdzamy, ale coś nie chce mi sie pakować, ciekawe ile rzeczy zapomne :lol: o tyle dobrze ze pies już spakowany:lol: Quote
rose Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ja zaraz zacznę się pakować:evil_lol: jednak będziemy ok 13 na miejscu ;) Quote
Mysia_ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ja to raczej będę pakowac się w niedzielę... ale muszę jeszcze jutro na jakieś zakupy skoczyć... Mam nadzieje, że niczego nie zapomnę... Może tak jak przed ostatnim zlotem zróbmy listę tego co trzeba zabrać? :D Quote
rose Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 pasta do zębów szampon i ogólnie inne środki do mycia:D ręcznik strój kąpielowy!!!!!!!!!!!!!!!!! (mój gdzieś zaginął, mam nadzieję ze do niedzieli znajdę:eviltong:) buty spodnie bluzki gacie staniki bluzy z długim rękawem coś na komary:eviltong: podpaski:eviltong: tampony:eviltong: kapelusz chroniący przed słońcem:evil_lol: książkę do pociągu prezent dla mnie (uwielbiam dostawać prezenty:loveu:) jedzenia nie bierzcie, Asia&Ginger zawsze ma pełną lodówkę i robi pyszne kanapeczki:loveu::evil_lol: przybory do pływania:evil_lol: aparaty, bo Oluś chce duuuużo zdjęć:eviltong: jasia do spania:p osoby niepełnoletnie zgody od rodziców:diabloti: dobry humor dużo energii to tak w wielkim skrócie :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 w Darłowie mamy 2 biedronki, więc będzie gdzie sie zaopatrywać :D Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='rose']pasta do zębów szampon i ogólnie inne środki do mycia:D ręcznik strój kąpielowy!!!!!!!!!!!!!!!!! (mój gdzieś zaginął, mam nadzieję ze do niedzieli znajdę:eviltong:) buty spodnie bluzki gacie staniki bluzy z długim rękawem coś na komary:eviltong: podpaski:eviltong: tampony:eviltong: kapelusz chroniący przed słońcem:evil_lol: książkę do pociągu prezent dla mnie (uwielbiam dostawać prezenty:loveu:) jedzenia nie bierzcie, Asia&Ginger zawsze ma pełną lodówkę i robi pyszne kanapeczki:loveu::evil_lol: przybory do pływania:evil_lol: aparaty, bo Oluś chce duuuużo zdjęć:eviltong: jasia do spania:p osoby niepełnoletnie zgody od rodziców:diabloti: dobry humor dużo energii to tak w wielkim skrócie :eviltong:[/QUOTE] jak ktoś bierze psa to przyadłoby sie: jedzenie dla niego:D smycze, obroże (chcociaż my będziemy mieli troche na sprzedaż, więc możecie zapomnieć :diabloti: :eviltong: :eviltong:) ksiązeczke ze szczepieniem ważnym (dobrze, że dzisiaj mi sie przypomniało, żeby swojego zaszczepić bo miał do 3 lipca) miski zabawki !! Quote
rose Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Marta_Ares']jak ktoś bierze psa to przyadłoby sie: jedzenie dla niego:D smycze, obroże (chcociaż my będziemy mieli troche na sprzedaż, więc możecie zapomnieć :diabloti: :eviltong: :eviltong:) ksiązeczke ze szczepieniem ważnym (dobrze, że dzisiaj mi sie przypomniało, żeby swojego zaszczepić bo miał do 3 lipca) miski zabawki !![/QUOTE] psa?:crazyeye: ale po co brać psa? czy to jakiś zlot dogomaniakówczy co?:roll::eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dwie Biedronki? :loveu::multi: szok... no to prawie wszystko mam :multi: dla psa chyba już wszystko :eviltong: jeszcze kwestia, żeby wszystko spakować :evil_lol: Dla siebie prawie wszystko... Jeszcze sobie parę rzeczy jutro chcę kupić ;) Może jeszcze przyda się coś na słońce (mleczko, balsam?0 i na komary, nie wiem jak tam, ale u mnie jest plaga :evil_lol: i ładowarka do telefonu koniecznie ;) Quote
rose Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Mysia_'] i ładowarka do telefonu koniecznie ;)[/QUOTE] w moim przypadku niekoniecznie, bo mam z siostra jedną wspólną i niestety musi zostać w domu:eviltong: chyba ze ktoś ma ładowarkę do sony ericssona ta taka z dużym wejściem ?:p Quote
Marta_Ares Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 do opalania, po opalaniu mam, na komary tez cos sie znajdzie :D zapomniałam kupić ryż do sosu na obiadek :D Quote
Rybc!a Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A z Bobolina do Darłowa jeżdżą jakieś autobusy? :D My już listy mamy, powoli się pakujemy, jutro robimy jeszcze wypad nad morze, taki jednodniowy, bo od nas to rzut beretem, potem zaczną się zakupy, no a w niedzielę? W niedzielę to już porządne ogarnianie pakunków :D PS Olka nie będzie ani na jeden dzień ? Quote
Mysia_ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jadą autobusy ;) ale to w razie co jest tylko 5 km, można zrobić dłuższy spacer psiakom ;) Rybc!a podziel się Waszymi listami, może pomoże to komuś (czyt. np. mi) pakowac się :D Quote
Recommended Posts