Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta- konie są fajne, ale na obrazku. Na żywo wole nie wchodzić im w drogę.

Ania, podniecają się...no cóż ktoś mi kiedyś powiedział " jazda na koniu to lepsze niż sex!!!" :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jakbyś spróbowała, to byś zrozumiała. :eviltong: :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

oj próbowałam i to nie raz :eviltong:

[quote name='Estera']Marta- konie są fajne, ale na obrazku. Na żywo wole nie wchodzić im w drogę.

Ania, podniecają się...no cóż ktoś mi kiedyś powiedział " jazda na koniu to lepsze niż sex!!!" :evil_lol:[/QUOTE]

a bo ja wiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Marta- konie są fajne, ale na obrazku. Na żywo wole nie wchodzić im w drogę.

Ania, podniecają się...no cóż ktoś mi kiedyś powiedział " jazda na koniu to lepsze niż sex!!!" :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='rose']oj próbowałam i to nie raz :eviltong:

a bo ja wiem:evil_lol:[/QUOTE]

hmmm... No w sumie co kto lubi, nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='kinia098']Witajcie :)
Mieszkam nad morzem i mam niedaleko do Bobolina. Całego wątku nie mam czasu czytać, bo jednak jest :P Ale czy można tam sobie do Was podejść z psiakiem? ;)

Pozdrawiam.

Gdyby ktoś nie wiedział, jak dotrzeć do Bobolina, to może jakoś pomogę ;)[/QUOTE]
tak sobie podczytuję my zlot w sierpniu mamy czy na Twoją pomoc w dotarciu na miejsce mozemy liczyć?

Posted

[quote name='elapieczus1']tak sobie podczytuję my zlot w sierpniu mamy czy na Twoją pomoc w dotarciu na miejsce mozemy liczyć?[/QUOTE]
Tzn. z Łodzi, Warszawy, czy nie wiem skąd jeszcze to Was na pewno nie pokieruję :P
A gdzie wysiadacie z pociągów, autobusów itp. ?

Posted

[quote name='Unbelievable']a gdzie najlepiej?[/QUOTE]
Z tego co pamiętam, to najlepiej wysiąść w Sławnie lub Koszalinie i stamtąd busami do Bobolina. Albo jak ktoś ma pociąg, to aż do Darłowa można dojechać ciapągiem. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Z tego co pamiętam, to najlepiej wysiąść w Sławnie lub Koszalinie i stamtąd busami do Bobolina. Albo jak ktoś ma pociąg, to aż do Darłowa można dojechać ciapągiem. ;)[/QUOTE]
tylko skąd częściej autobusy odjeżdżają : P mi szczerze mówiąc najbardziej podoba się wersja ciapągiem do darłowa, bo i przejść się można ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']tylko skąd częściej autobusy odjeżdżają : P mi szczerze mówiąc najbardziej podoba się wersja ciapągiem do darłowa, bo i przejść się można ;)[/QUOTE]
Pani z ośrodka wspominała o Sławnie. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']:B-fly:

Jak mnie Komarek zabierze, to pojadę. :evil_lol:[/QUOTE]

z Komarem jedzie Paweł, nie ma miejsca dla Ciebie :D

Posted

Przepraszam,że przeszkadzam.Proszę pomóżcie: post 308, [url]http://www.dogomania.pl/threads/1818...aracji!/page31[/url]

Posted

Z Darłowa, to nie będzie problemu z pokierowaniem :P Wysiadając w Darłowie można też skoczyć do Darłówka ( jakieś 2-3km ) na plażę :P Latarnia też jest :P
E no, to jak wysiadacie w Sławnie, czy Koszalinie, to autobusy już Was chyba dowiozą na miejsce? :P

Posted

[quote name='rose']z Komarem jedzie Paweł, nie ma miejsca dla Ciebie :D[/QUOTE]
To Pałełek też jedzie? Nawet nie wiedziałam. ;)

[quote name='komar']Jak łądnie poprosi to sie znajdzie miejsce:P[/QUOTE]
A widzisz? Jest! :eviltong:

[quote name='rose']Asia paadaj na kolana, błagaj i całuj stopy :D[/QUOTE]
Hmmm, to może ja już sama z Komarkiem ustalę jak załatwimy tę kwestię. :cool3:

[quote name='kinia098']Z Darłowa, to nie będzie problemu z pokierowaniem :P Wysiadając w Darłowie można też skoczyć do Darłówka ( jakieś 2-3km ) na plażę :P [B]Latarnia też jest[/B] :P [/QUOTE]
A to coś dla Ani! Na pewno będzie zachwycona! :cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

A to coś dla Ani! Na pewno będzie zachwycona! :cool3: :diabloti:[/QUOTE]

Hurrra!!!:multi: dorobię sobie:evil_lol::evil_lol: