Asia & Ginger Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='rose']Też się zastanawiam czym oni się tak podniecają :P[/QUOTE] Jakbyś spróbowała, to byś zrozumiała. :eviltong: :cool3: :evil_lol: Quote
Estera Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Marta- konie są fajne, ale na obrazku. Na żywo wole nie wchodzić im w drogę. Ania, podniecają się...no cóż ktoś mi kiedyś powiedział " jazda na koniu to lepsze niż sex!!!" :evil_lol: Quote
rose Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Jakbyś spróbowała, to byś zrozumiała. :eviltong: :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] oj próbowałam i to nie raz :eviltong: [quote name='Estera']Marta- konie są fajne, ale na obrazku. Na żywo wole nie wchodzić im w drogę. Ania, podniecają się...no cóż ktoś mi kiedyś powiedział " jazda na koniu to lepsze niż sex!!!" :evil_lol:[/QUOTE] a bo ja wiem:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Estera']Marta- konie są fajne, ale na obrazku. Na żywo wole nie wchodzić im w drogę. Ania, podniecają się...no cóż ktoś mi kiedyś powiedział " jazda na koniu to lepsze niż sex!!!" :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='rose']oj próbowałam i to nie raz :eviltong: a bo ja wiem:evil_lol:[/QUOTE] hmmm... No w sumie co kto lubi, nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Mysia_']hmmm... No w sumie co kto lubi, nie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE] dokładnie:evil_lol: Quote
elapieczus1 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='kinia098']Witajcie :) Mieszkam nad morzem i mam niedaleko do Bobolina. Całego wątku nie mam czasu czytać, bo jednak jest :P Ale czy można tam sobie do Was podejść z psiakiem? ;) Pozdrawiam. Gdyby ktoś nie wiedział, jak dotrzeć do Bobolina, to może jakoś pomogę ;)[/QUOTE] tak sobie podczytuję my zlot w sierpniu mamy czy na Twoją pomoc w dotarciu na miejsce mozemy liczyć? Quote
kinia098 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='elapieczus1']tak sobie podczytuję my zlot w sierpniu mamy czy na Twoją pomoc w dotarciu na miejsce mozemy liczyć?[/QUOTE] Tzn. z Łodzi, Warszawy, czy nie wiem skąd jeszcze to Was na pewno nie pokieruję :P A gdzie wysiadacie z pociągów, autobusów itp. ? Quote
Unbelievable Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='kinia098'] A gdzie wysiadacie z pociągów, autobusów itp. ?[/QUOTE] a gdzie najlepiej? Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Unbelievable']a gdzie najlepiej?[/QUOTE] Z tego co pamiętam, to najlepiej wysiąść w Sławnie lub Koszalinie i stamtąd busami do Bobolina. Albo jak ktoś ma pociąg, to aż do Darłowa można dojechać ciapągiem. ;) Quote
Unbelievable Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Z tego co pamiętam, to najlepiej wysiąść w Sławnie lub Koszalinie i stamtąd busami do Bobolina. Albo jak ktoś ma pociąg, to aż do Darłowa można dojechać ciapągiem. ;)[/QUOTE] tylko skąd częściej autobusy odjeżdżają : P mi szczerze mówiąc najbardziej podoba się wersja ciapągiem do darłowa, bo i przejść się można ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Unbelievable']tylko skąd częściej autobusy odjeżdżają : P mi szczerze mówiąc najbardziej podoba się wersja ciapągiem do darłowa, bo i przejść się można ;)[/QUOTE] Pani z ośrodka wspominała o Sławnie. ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='rose']a księżniczka pojedzie autem :P:diabloti:[/QUOTE] :B-fly: Jak mnie Komarek zabierze, to pojadę. :evil_lol: Quote
rose Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Asia & Ginger']:B-fly: Jak mnie Komarek zabierze, to pojadę. :evil_lol:[/QUOTE] z Komarem jedzie Paweł, nie ma miejsca dla Ciebie :D Quote
rose Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='komar']Jak łądnie poprosi to sie znajdzie miejsce:P[/QUOTE] Asia paadaj na kolana, błagaj i całuj stopy :D Quote
Pipi Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Przepraszam,że przeszkadzam.Proszę pomóżcie: post 308, [url]http://www.dogomania.pl/threads/1818...aracji!/page31[/url] Quote
kinia098 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Z Darłowa, to nie będzie problemu z pokierowaniem :P Wysiadając w Darłowie można też skoczyć do Darłówka ( jakieś 2-3km ) na plażę :P Latarnia też jest :P E no, to jak wysiadacie w Sławnie, czy Koszalinie, to autobusy już Was chyba dowiozą na miejsce? :P Quote
Asia & Ginger Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='rose']z Komarem jedzie Paweł, nie ma miejsca dla Ciebie :D[/QUOTE] To Pałełek też jedzie? Nawet nie wiedziałam. ;) [quote name='komar']Jak łądnie poprosi to sie znajdzie miejsce:P[/QUOTE] A widzisz? Jest! :eviltong: [quote name='rose']Asia paadaj na kolana, błagaj i całuj stopy :D[/QUOTE] Hmmm, to może ja już sama z Komarkiem ustalę jak załatwimy tę kwestię. :cool3: [quote name='kinia098']Z Darłowa, to nie będzie problemu z pokierowaniem :P Wysiadając w Darłowie można też skoczyć do Darłówka ( jakieś 2-3km ) na plażę :P [B]Latarnia też jest[/B] :P [/QUOTE] A to coś dla Ani! Na pewno będzie zachwycona! :cool3: :diabloti: Quote
kinia098 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Asia & Ginger'] A to coś dla Ani! Na pewno będzie zachwycona! :cool3: :diabloti:[/QUOTE] :megagrin: Quote
Szerkanka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 chcialam nieskromnie poinformowac zlotowiczow, ze 7.07.10 szykuje sie dzampreza, moj Lu konczy 3 lata :P Quote
rose Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Asia & Ginger'] A to coś dla Ani! Na pewno będzie zachwycona! :cool3: :diabloti:[/QUOTE] Hurrra!!!:multi: dorobię sobie:evil_lol::evil_lol: Quote
Szerkanka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Talia']Jaki napoje Lu preferuje? :D[/QUOTE] tylko %towe, jak prawdziwi facet :D Quote
Recommended Posts