Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']ja to na szczęście mam sposób na pieska Asiuniununi:P:P odgłos maszynki do strzyżenia:D

a tak sobie myśle, czy by nie zabrać ze sobą reszty zespołu i zrobimy koncert??:D[/QUOTE]
Komarku nie zdradzaj pomysłu, bo wszyscy będą mi ją straszyć. :placz:

Bierz zespół, będziecie występować na plaży i zbierać do kapalusza kasę na Vipy! :diabloti:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Komarku nie zdradzaj pomysłu, bo wszyscy będą mi ją straszyć. :placz:

Bierz zespół, będziecie występować na plaży i zbierać do kapalusza kasę na Vipy! :diabloti:[/QUOTE]

W tym roku przecież nie pijemy vipów, przecież to ma być zlot na poziomie.. moim a nie waszym :D

Posted

[quote name='komar']ja to na szczęście mam sposób na pieska Asiuniununi:P:P odgłos maszynki do strzyżenia:D

a tak sobie myśle, czy by nie zabrać ze sobą reszty zespołu i zrobimy koncert??:D[/QUOTE]

[quote name='Asia & Ginger']Komarku nie zdradzaj pomysłu, bo wszyscy będą mi ją straszyć. :placz:

Bierz zespół, będziecie występować na plaży i zbierać do kapalusza kasę na Vipy! :diabloti:[/QUOTE]
A Wy co dla siebie tacy milutututcy? :cool3:
A bierz zespół, wierzę, że fajnie ludzie to i weselej będzie :lol:

Rose, do jasnej anielki, to że my będziemy burżujsko pić wino lub drinki z palemką, sex on the beach czy inne, to nie znaczy, że inni muszą/chcą :lol:

Posted

[quote name='rose']W tym roku przecież nie pijemy vipów, przecież to ma być zlot na poziomie.. moim a nie waszym :D[/QUOTE]

rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D

a swoją drogą to co... nie można być dla siebie milulululutkim?? Esteruniuniuniu??:D

Posted

[quote name='komar']rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D

a swoją drogą to co... nie można być dla siebie milulululutkim?? Esteruniuniuniu??:D[/QUOTE]Denaturat od razu :lol:
O majn god, a bądzcie sobie milululutututcy , ale mnie do tego nie mieszajcie :lol:

Posted

[quote name='Estera']A Wy co dla siebie tacy milutututcy? :cool3:
A bierz zespół, wierzę, że fajnie ludzie to i weselej będzie :lol:

Rose, do jasnej anielki, to że my będziemy burżujsko pić wino lub drinki z palemką, [B]sex on the beach[/B] czy inne, to nie znaczy, że inni muszą/chcą :lol:[/QUOTE]
Moje ulubione drinaski! Mniam! :drinking:
Mam nadzieję, że dostanę tam na miejscu składniki, bo brać mi się nie chce. :p

Posted

[quote name='komar']rozumiem że mam się przeznaczyć jeden plecak na KOMANDOSY??:D

a swoją drogą to co... nie można być dla siebie [B]milulululutkim[/B]?? Esteruniuniuniu??:D[/QUOTE]

bleeeee, różowo się zrobiło :roll::eviltong:

[quote name='Asia & Ginger']Moje ulubione drinaski! Mniam! :drinking:
Mam nadzieję, że dostanę tam na miejscu składniki, bo brać mi się nie chce. :p[/QUOTE]

plaża będzie a co do tego drugiego to już od Ciebie zależy :diabloti::evil_lol: i czy w ogóle chetnego znajdziesz:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']bleeeee, różowo się zrobiło :roll::eviltong:[/QUOTE] uważaj, bo cukrzycy dostaniesz :lol:

[quote]plaża będzie a co do tego drugiego to już od Ciebie zależy :diabloti::evil_lol: i czy w ogóle chetnego znajdziesz:evil_lol:[/quote]:roflt: Asia jak tylko będzie chciała to znajdzie ;)

Posted

Ja też w sumie komandosów nie piłam (z tego co pamiętam), bo u mnie w mieście za nic się tego nie dostanie. Za to Arizonki i Warki to joo ;)
A pił ktoś z Was kiedyś tanie wino + tania cola w proporcji 1:1? :D Ostatni raz piłam ten drogi trunek na koncercie The Billa i Zmazy... ale od moich urodzin mam wstręt ;)

Posted

[quote name='Talia']Ja też w sumie komandosów nie piłam (z tego co pamiętam), bo u mnie w mieście za nic się tego nie dostanie. Za to Arizonki i Warki to joo ;)
[B]A pił ktoś z Was kiedyś tanie wino + tania cola w proporcji 1:1?[/B] :D Ostatni raz piłam ten drogi trunek na koncercie The Billa i Zmazy... ale od moich urodzin mam wstręt ;)[/QUOTE]

O pewnie i całkiem dobre jest he he :P

Posted

Ma się rozumieć że dobre.
Dzisiaj na bulwarach jakiś starszy punk prosił mnie o drobne na wino :D I to dosłownie na kolanach :D
Od razu mi się przypomniała ta piosenka: [url]http://www.youtube.com/watch?v=quVTXk9RFiU[/url]

Posted

[quote name='Talia']Ja też w sumie komandosów nie piłam (z tego co pamiętam), bo u mnie w mieście za nic się tego nie dostanie. Za to Arizonki i Warki to joo ;)
A pił ktoś z Was kiedyś tanie wino + tania cola w proporcji 1:1? :D Ostatni raz piłam ten drogi trunek na koncercie The Billa i Zmazy... ale od moich urodzin mam wstręt ;)[/QUOTE]

Na praktykach (archeo) piło sie hmm.... dość dziwne rzeczy... (komandosy to nic, ale nalewka Full Byk Mocny przebiła wszystko). Jeden kolega zaś "leczył kaca" na wykopie mieszanką oranżady poziomkowej i rzeczonej nalewki.....

Posted

Witam!Mysia mi powiedziała, że jest zlot!! są jeszcze wolne miejsca??ja bym chętnie pojechała!! mam czworonoga-starszy Pan Rambo- w miarę grzeczny-panuje nad nim:) dajcie znać:) a ja prosze swojego szefa o urlop:)

Posted

[quote name='madziak25']Witam!Mysia mi powiedziała, że jest zlot!! są jeszcze wolne miejsca??ja bym chętnie pojechała!! mam czworonoga-starszy Pan Rambo- w miarę grzeczny-panuje nad nim:) dajcie znać:) a ja prosze swojego szefa o urlop:)[/QUOTE]
Tak, są jeszcze wolne miejsca. Zapraszamy serdecznie! :multi: