sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='olekg89']A potem krążyliście w okół nas jak hieny:-( I sie bojałem szanszajn-no i narobiłaś mi smaka:lol:W drodze na spacerek chyba sobie kupie sasasa[/quote] Jaki ty przykład (dzieciom) pieskom dajesz?:mad: P.S moja jest na odwyku :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='olekg89'] szanszajn-no i narobiłaś mi smaka:lol:W drodze na spacerek chyba sobie kupie sasasa[/QUOTE] mam nadzieję że nie zapomniałeś przywiązać ich pod sklepem?:diabloti: Quote
anka&autystyk Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 unbebable raczej czy nie zapomniał ich przywiązać do czegoś stabilnego ]:-> Quote
olekg89 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Anka no raz tylko pociągneli za sobą jakąś skrzynie i będą mi to wypominać:lol: Tinka-przywiązałem:multi:do płotka i byli sami 10 minut ,ale nikt ich nie ukradł:-( Quote
Unbelievable Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='olekg89']Anka no raz tylko pociągneli za sobą jakąś skrzynie i będą mi to wypominać:lol: Tinka-przywiązałem:multi:do płotka i byli sami 10 minut ,ale nikt ich nie ukradł:-([/QUOTE] będą, szczególnie że to MY wtedy siedziałyśmy z TWOIMI psami :diabloti: nie ukradł? nie otruł? matko, gdzie ty mieszkasz :shake: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Na jakimś pipidułku:evil_lol: Mnie trzy razy pod sklepem pytali czy im odsprzedam psa :evil_lol:. Naiwniacy ....dużo chcieli dać:eviltong:. Jak przywiązuje psa to co chwile latam do okna czy mi nikt jej nie skubnął:-( Bojam się:diabloti: Ale pewnie jak by mi ją ukradli szybko by oddali...:evil_lol: P.S ze stojakiem do rowerów też już raz odjechała:lol:. Quote
polciuaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='olekg89']szanszajn-harmonii i zgody na dogo nie ma:diabloti:A na zlotach to już w ogóle:evil_lol:[/quote] jak to nie?! przecież jest tak słitaśnie.:loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='olekg89'] Marta-jacy groźni:diabloti:To wy jacyś zahukani i się baliście do nas przyjść na tarasik :diabloti:[/quote] ja się nie bałam i przyszłam się nawet przywitać jak przyjechałam!:multi::evil_lol: Sunshine- to Ty się wybierasz na zlot?;> jeśli tak to być moze poznam moją koleżankę,która jest straaasznie bojaźliwa i wystrachana!:multi::loveu::eviltong: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='dogomanka_'] Sunshine- to Ty się wybierasz na zlot?;> jeśli tak to być moze poznam moją koleżankę,która jest straaasznie bojaźliwa i wystrachana!:multi::loveu::eviltong:[/quote] Hihi:diabloti: Mam nadzieje że ciemno tam nie jest po zmroku?:eviltong: jakieś lampy świecą?:razz: Bo jak nie to ja bez psa i latarki się nie ruszam...kto chce być moją obstawą?:cool3: I żadnych opowieści przy ognisku!:evil_lol: Dogomanka...wydałaś mnie:lol: Quote
Estera Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Ktoś się będzie bał bardziej niż ja? :multi: A na mini zlocie w górach śmiali się ze mnie, że do ciemnego lasu, w nocy wejść nie chciałam :evil_lol: Quote
Talia Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Estera']Ktoś się będzie bał bardziej niż ja? :multi: A na mini zlocie w górach śmiali się ze mnie, że do ciemnego lasu, w nocy wejść nie chciałam :evil_lol:[/quote] Ja też się boje:oops: Ale zawsze wychodzę z założenia, ze gorszej istoty od siebie i tak nie spotkam:evil_lol::diabloti: Wiec najlepiej zamknąć oczy i biec przed siebie:cool3: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Tak Esterko ja będę się bać bardziej:diabloti:.Jestem cykor niesamowity:eviltong:. I najlepsze jest to że ja się wcale nie boję żywych ( a już na pewno nie Olka:diabloti:) tylko umarłych i ich pochodnych:evil_lol:.Mambójna wyobraźnię i do lasu też bym nie wlazła a tym bardziej w górach!:mad: Quote
Marta_Ares Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Sanszajn, a Ciebie to husky niby ma uratowac/obronic?:evil_lol: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cicho bo się wyda :evil_lol:. Wyszkole ją:diabloti: P.S Ale ducha wyczuje i jak na psa pociągowego przystało pociągnie mnie szybciej:evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='sunshine']Dogomanka...wydałaś mnie:lol:[/quote] taka moja rola.:diabloti: Ps. Jam Kondomanka,a nie Dogomanka!:mad::evil_lol: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='dogomanka_']taka moja rola.:diabloti: Ps. Jam Kondomanka,a nie Dogomanka!:mad::evil_lol:[/quote] Haha sorki :cool1: A chcę wiedzieć dlaczego?:diabloti:? Quote
polciuaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='sunshine']Haha sorki :cool1: A chcę wiedzieć dlaczego?:diabloti:?[/QUOTE] w sumie..to ja juz sama nie pamiętam.:evil_lol: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 a mnie to sugerowało coś z kondomkami:evil_lol: ... Quote
polciuaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='sunshine']a mnie to sugerowało coś z kondomkami:evil_lol: ...[/QUOTE] ee tam..no co Ty...:evil_lol: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='dogomanka_']ee tam..no co Ty...:evil_lol:[/quote] Wiedziałam :diabloti: mendy:eviltong::razz: edit: ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć Quote
polciuaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='sunshine'] edit: ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć[/quote] a to dopiero początek.:diabloti: Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 I niech mi ktoś próbuje wmówić że tam faktycznie jest bezpiecznie i spokojnie.... podoba mi się taki obrót sprawy:evil_lol: Idę się wykąpać za jakąś chwilę wrócę i mi opowiecie jeszcze parę fajnych anegdot:diabloti: ..... Proooszę :lol: Quote
polciuaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 najlepsza anegdotą zlotu była Dog,nie ludziska? :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 a wlasnie czemu teraz nie jedzie??????? nie pdoobalo jej sie??:-( Quote
sunshine Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 co to za Dog?:razz: Ta od garnka?:eviltong: Quote
Recommended Posts