Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg89']A potem krążyliście w okół nas jak hieny:-( I sie bojałem
szanszajn-no i narobiłaś mi smaka:lol:W drodze na spacerek chyba sobie kupie sasasa[/quote]

Jaki ty przykład (dzieciom) pieskom dajesz?:mad:
P.S moja jest na odwyku :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']Anka no raz tylko pociągneli za sobą jakąś skrzynie i będą mi to wypominać:lol:
Tinka-przywiązałem:multi:do płotka i byli sami 10 minut ,ale nikt ich nie ukradł:-([/QUOTE]

będą, szczególnie że to MY wtedy siedziałyśmy z TWOIMI psami :diabloti:

nie ukradł? nie otruł? matko, gdzie ty mieszkasz :shake:

Posted

Na jakimś pipidułku:evil_lol:
Mnie trzy razy pod sklepem pytali czy im odsprzedam psa :evil_lol:.
Naiwniacy ....dużo chcieli dać:eviltong:.
Jak przywiązuje psa to co chwile latam do okna czy mi nikt jej nie skubnął:-(
Bojam się:diabloti: Ale pewnie jak by mi ją ukradli szybko by oddali...:evil_lol:
P.S ze stojakiem do rowerów też już raz odjechała:lol:.

Posted

[quote name='olekg89']szanszajn-harmonii i zgody na dogo nie ma:diabloti:A na zlotach to już w ogóle:evil_lol:[/quote]
jak to nie?! przecież jest tak słitaśnie.:loveu::loveu::loveu::diabloti:

[quote name='olekg89']

Marta-jacy groźni:diabloti:To wy jacyś zahukani i się baliście do nas przyjść na tarasik :diabloti:[/quote]
ja się nie bałam i przyszłam się nawet przywitać jak przyjechałam!:multi::evil_lol:

Sunshine- to Ty się wybierasz na zlot?;> jeśli tak to być moze poznam moją koleżankę,która jest straaasznie bojaźliwa i wystrachana!:multi::loveu::eviltong:

Posted

[quote name='dogomanka_']

Sunshine- to Ty się wybierasz na zlot?;> jeśli tak to być moze poznam moją koleżankę,która jest straaasznie bojaźliwa i wystrachana!:multi::loveu::eviltong:[/quote]

Hihi:diabloti: Mam nadzieje że ciemno tam nie jest po zmroku?:eviltong: jakieś lampy świecą?:razz: Bo jak nie to ja bez psa i latarki się nie ruszam...kto chce być moją obstawą?:cool3: I żadnych opowieści przy ognisku!:evil_lol: Dogomanka...wydałaś mnie:lol:

Posted

[quote name='Estera']Ktoś się będzie bał bardziej niż ja? :multi:
A na mini zlocie w górach śmiali się ze mnie, że do ciemnego lasu, w nocy wejść nie chciałam :evil_lol:[/quote]
Ja też się boje:oops: Ale zawsze wychodzę z założenia, ze gorszej istoty od siebie i tak nie spotkam:evil_lol::diabloti: Wiec najlepiej zamknąć oczy i biec przed siebie:cool3:

Posted

Tak Esterko ja będę się bać bardziej:diabloti:.Jestem cykor niesamowity:eviltong:. I najlepsze jest to że ja się wcale nie boję żywych ( a już na pewno nie Olka:diabloti:) tylko umarłych i ich pochodnych:evil_lol:.Mambójna wyobraźnię i do lasu też bym nie wlazła a tym bardziej w górach!:mad:

Posted

I niech mi ktoś próbuje wmówić że tam faktycznie jest bezpiecznie i spokojnie.... podoba mi się taki obrót sprawy:evil_lol: Idę się wykąpać za jakąś chwilę wrócę i mi opowiecie jeszcze parę fajnych anegdot:diabloti: ..... Proooszę :lol: