Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunshine']Witamy w piekle:evil_lol::diabloti:. Nie wiem jak wy ale my mało sypiamy:eviltong:[/quote]

Kelly - śpi ok 8 godzin
ja - mogę nawet wcale :evil_lol:
Bells - potrafi przespać prawie cały dzień :diabloti:
a mój Tz - a tam ... dobra go się nie liczy :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']ale bedzie haszczakow na zlocie:multi:[/quote]

Nom ja się cieszę że w końcu poznam Majkę i Aresa :loveu:
[SIZE=1]Wy jesteście w drugiej kolejności :eviltong:[/SIZE]

Kurczę właśnie... fizjologa sobie na Kelly muszę kupić :eviltong:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera'][COLOR=red][B]Osoby w namiocie - 15 zl za osobę. Bez dodatkowych opłat. [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Psy 5 zł za dobę :) [/COLOR][/B][/quote]
Te 15 zł to za dobę oczywiście, ma się rozumieć. :cool3:

Esterciu udało Ci się wytargować niższą opłatę za pieseczki. :multi: :loveu: :p
Moja szkoła. :grins:

Posted

[quote name='Okamia']Kelly - śpi ok 8 godzin
ja - mogę nawet wcale :evil_lol:
Bells - potrafi przespać prawie cały dzień :diabloti:
a mój Tz - a tam ... dobra go się nie liczy :diabloti:
[/QUOTE]

Gram śpi od 20 conajmniej do 10 :evil_lol:
ja też wcześnie zasypiam, bo mnie muli:cool1:

Marta- będę miała w takim razie pożyczyć, klateczkę, jakby szczurzy wariował a Ares był grzeczny :diabloti:

Posted

[quote name='Estera']
Słyszałam, że już się dogadałyście. Zapisze do listy, tylko z psem czy bez? I tylko 2 dni, tak? :cool3:[/quote]
taaak na razie zapisz na 2 dni, mam jeszcze czas na zmianę zdania:lol: hmm... i bez psa, lecz nie na 100%:cool3: dzięki :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale bedzie haszczakow na zlocie:multi:[/quote]
W tym dwa pod jednym dachem:evil_lol:- husky hous ;p
A TZ jak bedzie marudził Okamia też w klatce można zamknąć:diabloti:
Nie czyta tego?:eviltong::lol:

Nasz domek to mieszanka wybuchowa- jak ktoś w lipcu zobaczy grzyb atomowy nad morzem to za pewne my:evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Te 15 zł to za dobę oczywiście, ma się rozumieć. :cool3:

Esterciu udało Ci się wytargować niższą opłatę za pieseczki. :multi: :loveu: :p
Moja szkoła. :grins:[/quote]Tak za osobodobę ;)

Tak udało mi się wytargować. Yhm..Twoja szkoła...:roll: Bo Ty się tak targujesz :roll: Że z cenami w górę idą :sg168:

Pani powiedziała, że jak nie będzie miała do nas zastrzeżeń, to nad małym rabacikiem pomyśli 8-) Dlatego za psy będę zbierać kasę na miejscu.

[quote name='Mi.']taaak na razie zapisz na 2 dni, mam jeszcze czas na zmianę zdania:lol: hmm... i bez psa, lecz nie na 100%:cool3: dzięki :)[/quote]Oki :cool3:

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=Red]Na dzień dzisiejszy jestem zmuszona zamknąć zapisy. Nie ma już miejsc wolnych w domkach. Na 33 miejsca mamy 33 osoby. :shake:

Następne zapisy będą ew. w marcu jak ktoś się wykruszy, a znając życie- wykruszą się. :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B]

Na razie zapraszam do namiotów/przyczep campingowych. :cool3:

Posted

[quote name='sunshine']W tym dwa pod jednym dachem:evil_lol:- husky hous ;p
A TZ jak bedzie marudził Okamia też w klatce można zamknąć:diabloti:
Nie czyta tego?:eviltong::lol:

Nasz domek to mieszanka wybuchowa- jak ktoś w lipcu zobaczy grzyb atomowy nad morzem to za pewne my:evil_lol:[/quote]

TZ jak będzie marudził to buteleczkę piffka + konsolka i do łóżeczka wyśle :evil_lol: tak zawszę robię jak zaczyna marudzić :evil_lol:

On nie czyta dogo bo nie ma po co :evil_lol: dogo jest dla mnie a on jedzie jako bagażowy :cool3: [SIZE=1]mam tylko świętą nadzieję że mu tydzień urlopu dadzą bo jak nie to będę musiała sama wkroczyć :diabloti:[/SIZE]

Nasz domek... myślę że na drugi dzień zostanie nam spanie pod chmurkami :evil_lol: no ewentualnie na 3 :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']Tak udało mi się wytargować. Yhm..Twoja szkoła...:roll: Bo Ty się tak targujesz :roll: Że z cenami w górę idą :sg168:[/quote]
Taaa? A w Sierakowie kto wytargował 5 zł za wszystkie psy? Początkowo miało być 5 zł za małe i 10 zł za duże. :eviltong:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Taaa? A w Sierakowie kto wytargował 5 zł za wszystkie psy? Początkowo miało być 5 zł za małe i 10 zł za duże. :eviltong:[/quote]Tego nie wiem, ale pamiętam jak na sylwestra nie chciałaś się targować, "bo tak głupio". :eviltong:

Posted

[quote name='Talia']Proszę o dopisanie mnie do składu 3 domku ;):loveu:
Czyli na konto wpłacamy 222zł?[/quote]dopisałam.
Tak na konto 222 zł, czy mam już podać konto, ktoś chce wpłacić? :cool3:

[quote name='olekg89']Teraz każdy ma ładnie napisać posta z podziękowaniami dla Esterki jeśli nie ,zostanie skreślony z listy chętnych:diabloti:

P.S.Nie żartuje:cool3:[/quote]Za co niby podziękowania? :crazyeye:

Posted

tak wiec

Esterko bardzo Ci dziekujemy za tamten zlot :lol: i za zalatwienie tego tez , niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi , czy w czym tam sobie chcesz ;)

Posted

Olek mi grozi:diabloti:... sięgo nie boję:evil_lol: ale bez tego dziękuję ślicznie bo zachodu trochę z tym jest, nie ma co:razz: Gratuluję organizacj:loveu: Gdyby nie ty nie było by zlotu;)

Posted

:oops::oops::oops:
Nie podziękuję, bo za podziękowania się chyba nie dziękuje. :lol:

Ale Olek żartował, co roku ktoś organizuje i nikomu się nie dziękuje.
Proszę przestać, bo zlot odwołam :diabloti: I ja nie żartuję :cool3:

[quote name='gops']tak wiec

Esterko bardzo Ci dziekujemy za tamten zlot :lol: i za zalatwienie tego tez , niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi , czy w czym tam sobie chcesz ;)[/quote]w psach, w psach jak już! Tylko nie w dzieciach :placz:

Posted

[quote name='Estera']w psach, w psach jak już! Tylko nie w dzieciach :placz:[/quote]Na dogo masz do wyboru do koloru:eviltong: :evil_lol: