Okamia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sunshine']Witamy w piekle:evil_lol::diabloti:. Nie wiem jak wy ale my mało sypiamy:eviltong:[/quote] Kelly - śpi ok 8 godzin ja - mogę nawet wcale :evil_lol: Bells - potrafi przespać prawie cały dzień :diabloti: a mój Tz - a tam ... dobra go się nie liczy :diabloti: [quote name='Marta_Ares']ale bedzie haszczakow na zlocie:multi:[/quote] Nom ja się cieszę że w końcu poznam Majkę i Aresa :loveu: [SIZE=1]Wy jesteście w drugiej kolejności :eviltong:[/SIZE] Kurczę właśnie... fizjologa sobie na Kelly muszę kupić :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Estera'][COLOR=red][B]Osoby w namiocie - 15 zl za osobę. Bez dodatkowych opłat. [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Psy 5 zł za dobę :) [/COLOR][/B][/quote] Te 15 zł to za dobę oczywiście, ma się rozumieć. :cool3: Esterciu udało Ci się wytargować niższą opłatę za pieseczki. :multi: :loveu: :p Moja szkoła. :grins: Quote
Marta_Ares Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ja bede miala klatek na wszelki wypadek dla Aresa- co z tego ze ostatni zlot to Mayka w niej 3/4 czasu siedziala - z własnej woli:evil_lol: pozwijała sie zeby tylko sie zmiescic:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Okamia']Kelly - śpi ok 8 godzin ja - mogę nawet wcale :evil_lol: Bells - potrafi przespać prawie cały dzień :diabloti: a mój Tz - a tam ... dobra go się nie liczy :diabloti: [/QUOTE] Gram śpi od 20 conajmniej do 10 :evil_lol: ja też wcześnie zasypiam, bo mnie muli:cool1: Marta- będę miała w takim razie pożyczyć, klateczkę, jakby szczurzy wariował a Ares był grzeczny :diabloti: Quote
Mi. Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Estera'] Słyszałam, że już się dogadałyście. Zapisze do listy, tylko z psem czy bez? I tylko 2 dni, tak? :cool3:[/quote] taaak na razie zapisz na 2 dni, mam jeszcze czas na zmianę zdania:lol: hmm... i bez psa, lecz nie na 100%:cool3: dzięki :) Quote
sunshine Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale bedzie haszczakow na zlocie:multi:[/quote] W tym dwa pod jednym dachem:evil_lol:- husky hous ;p A TZ jak bedzie marudził Okamia też w klatce można zamknąć:diabloti: Nie czyta tego?:eviltong::lol: Nasz domek to mieszanka wybuchowa- jak ktoś w lipcu zobaczy grzyb atomowy nad morzem to za pewne my:evil_lol: Quote
Estera Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Te 15 zł to za dobę oczywiście, ma się rozumieć. :cool3: Esterciu udało Ci się wytargować niższą opłatę za pieseczki. :multi: :loveu: :p Moja szkoła. :grins:[/quote]Tak za osobodobę ;) Tak udało mi się wytargować. Yhm..Twoja szkoła...:roll: Bo Ty się tak targujesz :roll: Że z cenami w górę idą :sg168: Pani powiedziała, że jak nie będzie miała do nas zastrzeżeń, to nad małym rabacikiem pomyśli 8-) Dlatego za psy będę zbierać kasę na miejscu. [quote name='Mi.']taaak na razie zapisz na 2 dni, mam jeszcze czas na zmianę zdania:lol: hmm... i bez psa, lecz nie na 100%:cool3: dzięki :)[/quote]Oki :cool3: Quote
rose Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 nie, nie zapisuj:eviltong: ja sobie tak tylko z rinuś gadałam;) Quote
Estera Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [B][SIZE=5][COLOR=Red]Na dzień dzisiejszy jestem zmuszona zamknąć zapisy. Nie ma już miejsc wolnych w domkach. Na 33 miejsca mamy 33 osoby. :shake: Następne zapisy będą ew. w marcu jak ktoś się wykruszy, a znając życie- wykruszą się. :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/B] Na razie zapraszam do namiotów/przyczep campingowych. :cool3: Quote
Unbelievable Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sunshine'] Nasz domek to mieszanka wybuchowa- jak ktoś w lipcu zobaczy grzyb atomowy nad morzem to za pewne my:evil_lol:[/QUOTE] może być śmiesznie :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='sunshine']W tym dwa pod jednym dachem:evil_lol:- husky hous ;p A TZ jak bedzie marudził Okamia też w klatce można zamknąć:diabloti: Nie czyta tego?:eviltong::lol: Nasz domek to mieszanka wybuchowa- jak ktoś w lipcu zobaczy grzyb atomowy nad morzem to za pewne my:evil_lol:[/quote] TZ jak będzie marudził to buteleczkę piffka + konsolka i do łóżeczka wyśle :evil_lol: tak zawszę robię jak zaczyna marudzić :evil_lol: On nie czyta dogo bo nie ma po co :evil_lol: dogo jest dla mnie a on jedzie jako bagażowy :cool3: [SIZE=1]mam tylko świętą nadzieję że mu tydzień urlopu dadzą bo jak nie to będę musiała sama wkroczyć :diabloti:[/SIZE] Nasz domek... myślę że na drugi dzień zostanie nam spanie pod chmurkami :evil_lol: no ewentualnie na 3 :eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 po co TZ ze sobą brać tylko miejsce dogomaniakom zabiera :eviltong: i jak wakacje to na całego, a nie z ogonkiem :diabloti: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Marta_Ares']przekaze to Marcinowi:diabloti:[/quote] nie, nie! Marcin ma jechać :eviltong::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Estera']Tak udało mi się wytargować. Yhm..Twoja szkoła...:roll: Bo Ty się tak targujesz :roll: Że z cenami w górę idą :sg168:[/quote] Taaa? A w Sierakowie kto wytargował 5 zł za wszystkie psy? Początkowo miało być 5 zł za małe i 10 zł za duże. :eviltong: Quote
Estera Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Taaa? A w Sierakowie kto wytargował 5 zł za wszystkie psy? Początkowo miało być 5 zł za małe i 10 zł za duże. :eviltong:[/quote]Tego nie wiem, ale pamiętam jak na sylwestra nie chciałaś się targować, "bo tak głupio". :eviltong: Quote
Talia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Proszę o dopisanie mnie do składu 3 domku ;):loveu: Czyli na konto wpłacamy 222zł? Quote
olekg89 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Teraz każdy ma ładnie napisać posta z podziękowaniami dla Esterki jeśli nie ,zostanie skreślony z listy chętnych:diabloti: P.S.Nie żartuje:cool3: Quote
Estera Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Talia']Proszę o dopisanie mnie do składu 3 domku ;):loveu: Czyli na konto wpłacamy 222zł?[/quote]dopisałam. Tak na konto 222 zł, czy mam już podać konto, ktoś chce wpłacić? :cool3: [quote name='olekg89']Teraz każdy ma ładnie napisać posta z podziękowaniami dla Esterki jeśli nie ,zostanie skreślony z listy chętnych:diabloti: P.S.Nie żartuje:cool3:[/quote]Za co niby podziękowania? :crazyeye: Quote
gops Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 tak wiec Esterko bardzo Ci dziekujemy za tamten zlot :lol: i za zalatwienie tego tez , niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi , czy w czym tam sobie chcesz ;) Quote
sunshine Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Olek mi grozi:diabloti:... sięgo nie boję:evil_lol: ale bez tego dziękuję ślicznie bo zachodu trochę z tym jest, nie ma co:razz: Gratuluję organizacj:loveu: Gdyby nie ty nie było by zlotu;) Quote
Estera Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 :oops::oops::oops: Nie podziękuję, bo za podziękowania się chyba nie dziękuje. :lol: Ale Olek żartował, co roku ktoś organizuje i nikomu się nie dziękuje. Proszę przestać, bo zlot odwołam :diabloti: I ja nie żartuję :cool3: [quote name='gops']tak wiec Esterko bardzo Ci dziekujemy za tamten zlot :lol: i za zalatwienie tego tez , niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi , czy w czym tam sobie chcesz ;)[/quote]w psach, w psach jak już! Tylko nie w dzieciach :placz: Quote
Talia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Estera']w psach, w psach jak już! Tylko nie w dzieciach :placz:[/quote]Na dogo masz do wyboru do koloru:eviltong: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czy są już problemy z ulokowaniem ludzi?bo ja nie wiem kiedy dojdę do porozumienia :P Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dochodzenie do porozumienia z osobą z którą nie jest się prawnie związanym jest żałosne.Nie jesteś jego własnością i możesz robić co ci się podoba. Quote
Recommended Posts