Jump to content
Dogomania

VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków - rozpoczęty :-)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']ech, cholera, kusi to morze za ten bezcen, nawet dogomaniaków bym zniosła... :shake:

:diabloti:[/quote]

Tylko czy dogomaniacy by znieśli wasze stado :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']

Przy mnie prosze zrobic 2 psy....:-([/quote]
zrobione

[quote name='Okamia']
Właśnie JA na 90% + 1x coś - domek - 1 i 1/2 psa :evil_lol:[/quote]
zrobione

[quote name='sunshine']Masz domek?:razz: Jeśli nie to oferuje nasz:eviltong: 2 husky pod jednym dachem:loveu:[/quote]Dopisałam Okamię do Was :cool3:

[quote name='rose']a jeśli nawet to źle?
[/quote]
To co mam zapisywać? :roll: :cool3:

[quote name='Talia']My raczej tez przybędziemy ;) W składzie ja + siostra + suczydło 1szt:evil_lol:
I jak już to do domku. :)[/quote]
zobione

[quote name='Unbelievable']Wrzućcie mnie narazie do pustego domku, co? bo okaże się że nie będę miała się gdzie wepchnąć później z moim szczuroagresorem :evil_lol:

edit:
jeżeli chcą : P to mogę iść i do domku z Okamią i sunshain, bo wygląda na to że tak same suki ;)[/quote]hmmm...Ale nie ma już pustego domku, zobacz na pierwszą stronę :eviltong:

[quote name='wiq']termin nawet, zobaczymy ;)

Okamia, nie przejmuję się drobnostkami :diabloti:[/quote]Chwilowo zapisuję :cool3:

Ufff. wszystko zrobione :cool3:
Oprócz najważniejszego! ZAPOMNIAŁAM ZADZWONIĆ DO OŚRODKA!!! Ale to przez to, że ja cierpię na sklerozę, o czym moja prawa i lewa ręka wie, a mi nie przypomniała :mad: Olek jutro z rańca przypomnij mi :diabloti:

Posted

widze ze juz problem z ulokowaniem ludzi ;)
ja powiem tylko ze moja sucz z psem dogada sie kazdym , z suka nie kazda ale da sie ja panowac , wiec jesli jest taka potrzeba to mozecie mnie przeniesc gdziekolwiek
a sucz kolezanki to wogole glupek i jest bardzo ulegla i napewno zaczepiac nie bedzie

Posted

[quote name='gops']widze ze juz problem z ulokowaniem ludzi ;)
ja powiem tylko ze moja sucz z psem dogada sie kazdym , z suka nie kazda ale da sie ja panowac , wiec jesli jest taka potrzeba to mozecie mnie przeniesc gdziekolwiek
a sucz kolezanki to wogole glupek i jest bardzo ulegla i napewno zaczepiac nie bedzie[/quote]

Kelly też za suczkami nie przepada :diabloti: tyle że wie że jak będzie źle to mamusia się postara aby nie zagrażała środowisku :cool1:
A najlepsze jest to ze ona spanieli nie cierpi a na VI zlocie ładnie się przywitała i z Diunką i Gingerką :loveu:

[B]Esterko[/B] :loveu: :loveu:to jedno cos to moja os. tow ^^

Posted

[quote name='Estera']Skopiowałam to co napisałaś :cool3:
Domyśliłam się, że to os. tow :evil_lol:[/quote]

Nom ... tyle że w domku nie zaznaczone :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Okamia nie spanielów tylko spanieli analfabetko:evil_lol::evil_lol:[/quote]

ja mam wakacje do października :eviltong: i nie mysle nad ortografia :evil_lol:
zreszta... ja bardzo rzadko mysle :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Nom ... tyle że w domku nie zaznaczone :mad::evil_lol:[/quote]
Bo os.tow. śpią na werandzie :diabloti:

Błąd jaki popełniłaś nie był ortograficznym :evil_lol:

Posted

a czy upchnełabym się na jakieś 2 dni do łóżka z Basią od bonnie?:cool3:
bo coś mi się wydaje, ze w następnym roku mogłabym wpaść zobaczyć jak grzecznie się bawicie :eviltong:

Posted

A ja gdzie mogę się wepchnąć?
Moja zazwyczaj nie ma problemu z sukami. Czasami pomruczy, ale nie widziałam żeby pierwsza się zaczynała. Ew. postraszy jaką sunie, ale nigdy jakoś mocno nie ugryzła psa (jedynie po szynkach jak się w ganianego bawią :eviltong:).
Najlepiej by było z suniami mniejszymi do domku (które nie prowokują większych psiaków), albo z suczkami sporo większymi od niej (Tina jest wielkości dalmatyńczyka...tak ok 26kg). No i oczywiście do psów nie mam zastrzeżeń:p
Myślę, ze raczej nie będzie z nią problemu, bo ona nie należy do nadpobudliwych psów.

Posted

moja jak ja ktos sprowokuje to potrafi dziabnac :oops:
nie chce powtorki z tamtego roku , moja suka z biala Mayka sznaucerem miniatura gryzly sie z 5 razy i ciagle tzreba bylo pilnowac czy jakas nie prowokuje

wsumie to chyba bedzie ciezko dogadac jakies 7 psow w domku zawsze beda jakies zgrzyty ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']do wrzucaj mnie do okamii i szanszajn :evil_lol:[/quote]
zapisałam :cool3:

[quote name='Marta_Ares']czyli razem 252zł za całość tak???[/quote]Z jednym psem :eviltong:

[quote name='Mi.']a czy upchnełabym się na jakieś 2 dni do łóżka z Basią od bonnie?:cool3:
bo coś mi się wydaje, ze w następnym roku mogłabym wpaść zobaczyć jak grzecznie się bawicie :eviltong:[/quote]
Słyszałam, że już się dogadałyście. Zapisze do listy, tylko z psem czy bez? I tylko 2 dni, tak? :cool3:

Posted

[quote name='sunshine']Witamy w piekle:evil_lol::diabloti:. Nie wiem jak wy ale my mało sypiamy:eviltong:[/QUOTE]

spoko spoko. wszystko się da :diabloti:
przygotuj kolezankę na przypinanie psa jak najdalej od mojego, też przypiętego :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']spoko spoko. wszystko się da :diabloti:
przygotuj kolezankę na przypinanie psa jak najdalej od mojego, też przypiętego :evil_lol:[/quote]
Nerowi jak się założy kaganiec to się obraża i leży cicho może podziała:evil_lol:. Shire tez bedę musiała przypinać bo z domku drzazgi zostana jak ona zobaczy tyyyyle nowych kumpli:diabloti:

Posted

[quote name='sunshine']Nerowi jak się założy kaganiec to się obraża i leży cicho może podziała:evil_lol:. Shire tez bedę musiała przypinać bo z domku drzazgi zostana jak ona zobaczy tyyyyle nowych kumpli:diabloti:[/QUOTE]

zaręczam ci, ze kaganiec nie działa jak hormony buzują ;)