Jump to content
Dogomania

Nestor, Cezar, Avia i Shakira :) Zapraszamy:)

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Dziekujemy :loveu: Założysz mu galerie?:razz:

Ma galerie :cool3: ale chyba będę musiała wstawić sobie w podpis linka, bo mi mało osób się nad nim zachwyca :mad::cool3:

śliczny kotek! Zawsze o takim marzyłam, biało czarnym! I gdy szukałam kotka dla siebie, same czarne i bure były i teraz mam takie dwa urwisy z zerową ilością białego. A takie kotki biało-kolorowe są najpiękniejsze. I te ich różowe noski :loveu:

Posted

Nestor węszył

Biegał

I pozował

KONIEC ZDJĘĆ

Kicia dzisiaj o 3 w nocy bawiła się moją ręką :lol: Mały diabeł :diabloti:
Jutro już mam nadzieje będe mogła wstawić foty Shakiry w nowych szelach-krowy rogza :loveu:

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny :loveu:

Shel dopiero skojarzyłam że widziałam galerie Aresa na forum workingowym :cool3:

Mam narazie wolnego neta i mi się strony ładują 10 minut nie mówiąc już o wstawianiu zdjęć :lol: Za jakiś może tydzien nadrobie zaległości :diabloti:

Posted

[quote name='AngelikaXD']Dzięki wszystkim za odwiedziny :loveu:

Shel dopiero skojarzyłam że widziałam galerie Aresa na forum workingowym :cool3:

Mam narazie wolnego neta i mi się strony ładują 10 minut nie mówiąc już o wstawianiu zdjęć :lol: Za jakiś może tydzien nadrobie zaległości :diabloti:
O,też tam jestes :evil_lol:

Posted

No i koniec psich zdjęć. Zaraz wstawie jeszcze kotka, który otrzymał imię Zbigniew (Zbyś, Zbych, Zibi) :lol: i chyba zostanie u nas. Z nowości to Shakira zainteresowała się dyskami :-o a z Avią ćwiczymy vaulty :crazyeye: (chyba :eviltong:). Może porobie dzisiaj w końcu zdjecia na spacerze a nie na naszym "placu treningowym" ;)

Posted

Nikt nie zagląda a dzisiaj samicza część stada była na spacerku z jamniczym kolegą :cool3: Wczoraj Cezar stanął w obronie Avii i się pożarły z Nestorem. Ja mądra wsadziłam reke między nich i mam rozwalonego palca. W takim stopniu że nie mogę wyprowadzać ich wszystkich naraz :cool1: Jutro dostane zdjęcia to wstawie ;)