kamilawa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ależ urocze maleństwo :loveu: Zostaje u Ciebie? :cool3: Quote
yoshiyuki Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 AngelikaXD napisał(a):Dziekujemy :loveu: Założysz mu galerie?:razz: Ma galerie :cool3: ale chyba będę musiała wstawić sobie w podpis linka, bo mi mało osób się nad nim zachwyca :mad::cool3: śliczny kotek! Zawsze o takim marzyłam, biało czarnym! I gdy szukałam kotka dla siebie, same czarne i bure były i teraz mam takie dwa urwisy z zerową ilością białego. A takie kotki biało-kolorowe są najpiękniejsze. I te ich różowe noski :loveu: Quote
AngelikaXD Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 yoshiyuki Zawsze możesz mieć trzeciego :eviltong: I zdjęcia z dzisiaj Najpierw Cezar. Na początku było spokojnie Potem zaczęło się szaleństwo :evil_lol: Quote
AngelikaXD Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Niezidentyfikowane obiekty latające :eviltong: Paszcza :lol: Quote
AngelikaXD Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Avia udawała grzecznego psa :diabloti: Stała na dwóch łapach Biegała za piłeczkami Quote
AngelikaXD Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Łapała tez dyski... Niczym królewna :evil_lol: Na szczęście potem się poprawiła Quote
AngelikaXD Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Shakira także udawał grzecznego psa... I stała na dwóch łapach Biegała Skakała I obserwowała Quote
AngelikaXD Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Nestor węszył Biegał I pozował KONIEC ZDJĘĆ Kicia dzisiaj o 3 w nocy bawiła się moją ręką :lol: Mały diabeł :diabloti: Jutro już mam nadzieje będe mogła wstawić foty Shakiry w nowych szelach-krowy rogza :loveu: Quote
Dariette. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 http://i27.tinypic.com/14y9vg3.jpg ale on dostojnie wygląda :-D. Piękne te psiaki!!! Quote
AngelikaXD Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Dzięki wszystkim za odwiedziny :loveu: Shel dopiero skojarzyłam że widziałam galerie Aresa na forum workingowym :cool3: Mam narazie wolnego neta i mi się strony ładują 10 minut nie mówiąc już o wstawianiu zdjęć :lol: Za jakiś może tydzien nadrobie zaległości :diabloti: Quote
Shel Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='AngelikaXD']Dzięki wszystkim za odwiedziny :loveu: Shel dopiero skojarzyłam że widziałam galerie Aresa na forum workingowym :cool3: Mam narazie wolnego neta i mi się strony ładują 10 minut nie mówiąc już o wstawianiu zdjęć :lol: Za jakiś może tydzien nadrobie zaległości :diabloti: O,też tam jestes :evil_lol: Quote
AngelikaXD Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 I zdjęcia :diabloti: C.D.N Quote
AngelikaXD Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 No i koniec psich zdjęć. Zaraz wstawie jeszcze kotka, który otrzymał imię Zbigniew (Zbyś, Zbych, Zibi) :lol: i chyba zostanie u nas. Z nowości to Shakira zainteresowała się dyskami :-o a z Avią ćwiczymy vaulty :crazyeye: (chyba :eviltong:). Może porobie dzisiaj w końcu zdjecia na spacerze a nie na naszym "placu treningowym" ;) Quote
AngelikaXD Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Nikt nie zagląda a dzisiaj samicza część stada była na spacerku z jamniczym kolegą :cool3: Wczoraj Cezar stanął w obronie Avii i się pożarły z Nestorem. Ja mądra wsadziłam reke między nich i mam rozwalonego palca. W takim stopniu że nie mogę wyprowadzać ich wszystkich naraz :cool1: Jutro dostane zdjęcia to wstawie ;) Quote
Dariette. Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A TO ŁOBUZIAKI Z TYCH PSIAKÓW ;). a kicia jest śliczna!!! Quote
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 widze nowe zabawki z biedronki:diabloti: Quote
Recommended Posts