Glutofia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 dlaczego nie posłałaś zdjęć habanowej zeby umieściła go na stronie? Moze akurat ktoś go sobie wypatrzy.. Quote
JOMA Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 No właśnie nie ma go na stronce fundacyjnej a do Silesii jest zaproszony a jak najbardziej - jest już w grafiku :loveu: DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" Quote
muro Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Glutofia napisał(a):dlaczego nie posłałaś zdjęć habanowej zeby umieściła go na stronie? Moze akurat ktoś go sobie wypatrzy..˛ faktzcynie, chzba sie nie wyrabiam z planem dzialania:shake: Quote
Daria_13 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/szczeniak-jamniczka-z-kulejaca-lapka-bliznami-po-pogryzieniu-szuka-dt-bedzin-146781/ POMOCY!!! :( Quote
Dogma Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Nasz kochany Daktylku napewno znajdziesz domek Quote
_Mona Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cioteczki pomózcie w ogłoszeniach Daktylowi :placz: P.S. muro wrzuce nowe zdj Daktylka z silesi na wątek , postaram sie to zrobic jak najszybciej przez fotosika Quote
muro Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Daktyl(murzyn) coraz lepiej dogaduje sie z kotami,mysle nawet ze mogłby z nimi zamieszkac w nowym domu, uwielbia sie przytulac i wciaz domaga sie pieszczot. dobrze dogaduje sie z wiekszoscia psów, kocha dzieci. mamy kilka nowych fotek, oto kanapowiec:) a ja wam udowodnie ze sie zmieszczę: uparło sie babsko z tym aparatem czy jak? no dajże mi juz spokój z tym aparatem, plissss: no...moze poprawiłby mi sie humor.. gdybym dostał cos dobrego, inaczej nie liczcie na moja wyjściowa mine: Quote
jotka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jednak takie zdjecia z podpisem są atrakcyjne.:lol: Quote
muro Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 A swego nowego włascicela bede kochał przeokrutnie,obiecuję!!! Quote
_Mona Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witam oto nowe zdj Daktylka, zrobione na ostatniej akcji Fundacji SOS dla Zwierząt w SCC. Napewno ktos sobie wypatrzy takiego fajnego psiaka. Daktylku głowa do góry napewno domek sie znajdzie dla Ciebie ;) to szukamy dalej domku dla Daktylka bardzo pilnie....:placz: Quote
jotka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Co ręka i aparat, to widać. Te zdjęcia do ogłoszen w sam raz. Quote
_Mona Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jotka zdj ładnie wyszły bo Daktyl ładnie się prezentował :cool3: Daktylowi już zaczęłam rozwieszać ogłoszenia w Mysłowicach gdzie się da..... HebaNova wrzuć Daktylka na str Fundacji do tymczasowiczów:multi: bo nadal go tam nie ma......:-( Quote
Kisiaraf Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam pięknego Daktyla. A masz Muro jakiś tekst do ogłoszeń? Ty go najlepiej znasz ;). Dziś mam "zaplanowane" ogłaszanie innego jegomościa,ale potem chętnie się nim zajmę. Quote
muro Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 tak, tekst wrzucałam oststnio na watku w ktorym pisałas o ogłoszeniac, ale moge przeciez go rowniez zamiescic tutaj: Daktyl to ok roczny piesek , bardzo grzeczny , zostaje ładnie sam w domu, nic nie niszczy pod niobecność właścicieli. Toleruje inne psy , kocha dzieci.Szuka domu z którego nikt go juz wiecej nie wyrzuci,a on odwdzięczy sie swoja wielką miłościa. tel w sprawie adopcji:791-991-041 Quote
_Mona Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 muro wyszłam ze szpitala po operacji, na akcji mnie niestety nie będzie :shake: kuba123 pisała ,że w sobote zabierze Daktyla do SCC daj mi znać jak z niedzielą czy Ty będziesz ? bo jak coś to ja postaram sie go przywieść i odebrać ... Quote
Glutofia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zdrowiej kobicino. Muszę przyznać ze Daktylek imię ma wyjątkowo trafione Quote
JOMA Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dzisiaj piątek - jutro akcja w Silesii - rozumiem, że Daktyl domu nie znalazł i pojawi się jutro ? - pytam dla formalności :loveu: Proszę o potwierdzenie Tu lub na PW - Dziękuję ! Quote
Daria_13 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 oczywiście, że Daktylek pojawi się na akcji, mam zamiar go pomęczyć i wytarmosić :evil_lol: Quote
Kisiaraf Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Skoro Daktyl jedzie na akcje to ja może z ogłaszaniem się wstrzyamam do poniedziałku?! Życze powodzenia psiaczku!!!!! Quote
_Mona Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 kuba123 na sobotę przywiezie Daktyla.... muro - a co z niedzielą , będziesz na akcji??? Quote
Daria_13 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Słyszałam, że Daktylek w nowym domku?? :multi::multi::multi: Quote
Kisiaraf Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Też tak wyczytałam świetnie trzymanie kciuków przydało się:loveu: Quote
muro Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 przepraszam za brak odpowiedzi , wczoraj byłam 13 h w pracy, stad brak odp , w niedziele Mona oczywiscie bede, zajmij sie kobieto soba teraz i zdrowiej nam!!! , a nami wszytskimi sie nie przejmuj. DAKTYL znalazł dzis dom:loveu: bardzo dziekujemy za trzymanie kciukow:loveu:udało sie, od dzis jest zabrzaninem:p Quote
_Mona Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 muro dzięki za info , ogromnie się cieszę, że Daktyl już znalazł nowy dom :loveu::loveu::loveu: nie mogłam dziś dostać lepszej wiadomości:loveu: Obiecuję ,że będę się kurować :multi: P.S. oczywiście pościągam ogłoszenia te które wieszałam u siebie Quote
jotka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Aniu, nie ściągaj, może znajdą dom innej bidzie. Quote
Recommended Posts