Jump to content
Dogomania

roczny Daktyl znaleziony w katowicach szuka domu !! Ma dom.

Recommended Posts

Posted

Glutofia napisał(a):
dlaczego nie posłałaś zdjęć habanowej zeby umieściła go na stronie? Moze akurat ktoś go sobie wypatrzy..
˛

faktzcynie, chzba sie nie wyrabiam z planem dzialania:shake:

Posted

Cioteczki pomózcie w ogłoszeniach Daktylowi :placz:

P.S. muro wrzuce nowe zdj Daktylka z silesi na wątek , postaram sie to zrobic jak najszybciej przez fotosika

Posted

Daktyl(murzyn) coraz lepiej dogaduje sie z kotami,mysle nawet ze mogłby z nimi zamieszkac w nowym domu, uwielbia sie przytulac i wciaz domaga sie pieszczot. dobrze dogaduje sie z wiekszoscia psów, kocha dzieci.

mamy kilka nowych fotek, oto kanapowiec:)

a ja wam udowodnie ze sie zmieszczę:

uparło sie babsko z tym aparatem czy jak?

no dajże mi juz spokój z tym aparatem, plissss:

no...moze poprawiłby mi sie humor.. gdybym dostał cos dobrego, inaczej nie liczcie na moja wyjściowa mine:

Posted

Witam oto nowe zdj Daktylka, zrobione na ostatniej akcji Fundacji SOS dla Zwierząt w SCC. Napewno ktos sobie wypatrzy takiego fajnego psiaka.

Daktylku głowa do góry napewno domek sie znajdzie dla Ciebie ;)

to szukamy dalej domku dla Daktylka bardzo pilnie....:placz:

Posted

jotka zdj ładnie wyszły bo Daktyl ładnie się prezentował :cool3:

Daktylowi już zaczęłam rozwieszać ogłoszenia w Mysłowicach gdzie się da.....
HebaNova wrzuć Daktylka na str Fundacji do tymczasowiczów:multi: bo nadal go tam nie ma......:-(

Posted

Witam pięknego Daktyla. A masz Muro jakiś tekst do ogłoszeń? Ty go najlepiej znasz ;). Dziś mam "zaplanowane" ogłaszanie innego jegomościa,ale potem chętnie się nim zajmę.

Posted

tak, tekst wrzucałam oststnio na watku w ktorym pisałas o ogłoszeniac, ale moge przeciez go rowniez zamiescic tutaj:

Daktyl to ok roczny piesek , bardzo grzeczny , zostaje ładnie sam w domu, nic nie niszczy pod niobecność właścicieli. Toleruje inne psy , kocha dzieci.Szuka domu z którego nikt go juz wiecej nie wyrzuci,a on odwdzięczy sie swoja wielką miłościa. tel w sprawie adopcji:791-991-041

• 2 weeks later...
Posted

muro wyszłam ze szpitala po operacji, na akcji mnie niestety nie będzie :shake:
kuba123 pisała ,że w sobote zabierze Daktyla do SCC
daj mi znać jak z niedzielą czy Ty będziesz ? bo jak coś to ja postaram sie go przywieść i odebrać ...

Posted

Dzisiaj piątek - jutro akcja w Silesii - rozumiem, że Daktyl domu nie znalazł i pojawi się jutro ? - pytam dla formalności :loveu:

Proszę o potwierdzenie Tu lub na PW - Dziękuję !

Posted

przepraszam za brak odpowiedzi , wczoraj byłam 13 h w pracy, stad brak odp , w niedziele Mona oczywiscie bede, zajmij sie kobieto soba teraz i zdrowiej nam!!! , a nami wszytskimi sie nie przejmuj.
DAKTYL znalazł dzis dom:loveu: bardzo dziekujemy za trzymanie kciukow:loveu:udało sie, od dzis jest zabrzaninem:p

Posted

muro dzięki za info , ogromnie się cieszę, że Daktyl już znalazł nowy dom
:loveu::loveu::loveu: nie mogłam dziś dostać lepszej wiadomości:loveu:
Obiecuję ,że będę się kurować :multi:

P.S.
oczywiście pościągam ogłoszenia te które wieszałam u siebie