Jump to content
Dogomania

roczny Daktyl znaleziony w katowicach szuka domu !! Ma dom.

Recommended Posts

Posted

dzis wieczorem przyjechał do nas ok roczny piesek znaleziony w katowicach z infekcja oka.oczko juz wdobrym stanie, wymaga tylko zakrapiania, szukamy włascicela, byc moze zgubił sie biedaczek komus, lub nowego domu dla znajdy. piesek nie reaguje na koty, do psow nastawiony pozytywnie, do dzieci tez, taki delikatny niunio:p musimy sprawdzic jeszcze jak zostaje sam w domu, bo to ma rowniez kluczowe znaczenie dla nas jako dt.

zaraz sprobuje wstawic zdjecia , jesli image pozwoli:/

"]

Posted

daktyl został znaleziony na ul. uniwersyteckiej, 24 sierpnia, moze jest ktos z tamtych okolic i mogłby popytac??

ps, daktyla nieraz jednak wkurzają koty:diabloti:
ale za to znosi dzielnie zabiegi przy oku, nie niszczy pod nieobecnośc włascicieli w dom i zachowuje czystość, nie wiem jeszcze jak ze szczekaniem ale sie dowiem od sasiadów,(nie widziałam sie z nimi jeszcze) mam nadzieje ze siedzi cicho:mad:

ps,ps,reaguje na imię Murzyn, prosze mnie tu o rasizm nie posadzać:(

Posted

ogłaszaj, jesli mozesz, bede bardzo wdzieczna, jutro muszę koniecznie zadzwonic do amikat, czy moze roziweszała plakaty w miejscu znalezienia.
Daktyl coraz bardziej sciga nasze koty,szczeka na nie, a co gorsza " nakreca" to resztę psów do takich samych działan, robi sie nieciekawie:shake:

allegro:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=731840923

nic specjalnego, ale talentu brak i kasy w tym mies. niestety tez:(

Posted

no wiec u nas bez zmian, apetyt mu dopisuje, z psami dogaduje sie dobrze, z ludziami tez.
jest bardzo czujny

do kotow startuje:mad:, nie mozna go zostawiac samego z nimi:shake:

ps, bardzo dziękujemy za ogłoszenia:loveu:

Posted

muro ja jestem co dzien w Katowicach, zapytaj amikat czy juz tam ktoś rozwiesił ogłoszenia , jak nie? to ja tam podejde i rozwiesze.... czekam na info ? Jezeli sie zgubił to pewnie ktoś bedzie go szukał i moze w schronisku pytać? Dał znac ktos juz do schroniska?
tymczasem podnosze malucha......:multi:

Posted

rozmawiałam z aneta, ogłoszenia były, zgłoszone do schronu tez, lecznice tez wiedzą, nikt go nie szuka niestety:shake: on sie w k-ch błakał tydzien zanim go zabrano

ps, witam na dogomanii:)

Posted

Niestety u mnie tez w Mysłowicach Brzezince koczuje znajda , mała czarna sunia:-( Ambra juz jej watek załozyła....Tez pilnie trzeba jej szukać dt. Mała nie da sobie rady w zime sama na osiedlu:shake:

Daktylku trzymaj sie napewno domek sie znajdzie;) Jak nie teraz to na akcji....w SCC

Posted

Szkoda,że takie małe zainteresowanie adopcją Daktylka:-( , moze na akcji w SCC bedzie miał maluch wiecej szczescia.....Daktylku trzymam kciuki, napewno domek sie znajdzie predzej czy pózniej...
Cioteczki pomózcie ogłaszać..:multi:

P.S. wczoraj dostałam info,że sunia z Mysłowic Brzezinki znalazła dom...

Posted

no wiec daktyl oswaja sie powoli z kotami, juz nie atakuje ich z nienacka, warczy tylko przy misce, ale mysle ze to tez mu przejdzie , generalnie jest bystry i łapie ze koty moga byc niedobre w smaku;)

Posted

Mało kto zagląda do Daktylka :-( Podnoszę wiec maluszka:multi:

P.S. muro daj znac czy jedziesz teraz na akcje do Chorzowa, która odbedzie się na wystawie psów ?

Posted

janko, plizzzzz , nie badż taka lakoniczna, błagam, dołuje sie strasznie:roll:

to moze sprobuje wstawic zdjecia, jak zwykle talentu mi brak