muro Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 dzis wieczorem przyjechał do nas ok roczny piesek znaleziony w katowicach z infekcja oka.oczko juz wdobrym stanie, wymaga tylko zakrapiania, szukamy włascicela, byc moze zgubił sie biedaczek komus, lub nowego domu dla znajdy. piesek nie reaguje na koty, do psow nastawiony pozytywnie, do dzieci tez, taki delikatny niunio:p musimy sprawdzic jeszcze jak zostaje sam w domu, bo to ma rowniez kluczowe znaczenie dla nas jako dt. zaraz sprobuje wstawic zdjecia , jesli image pozwoli:/ "] Quote
Ambra Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 o to kolejna znajde macie! moze jakies ogloszenie w miejscu znalezienia? 3mam kciuki Quote
Daria_13 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Śliczny. Jeśli będzie już info odnośnie zostawania pieska samego w domu, to porobię mu ogłoszenia. Quote
JOMA Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 muro - ale sobie odpoczęliście od tymczsów :evil_lol: - kochani jesteście :loveu: Quote
izulkabu Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gdzie w Katowicach go znaleziono ?? u nas czasem szukający rozwieszają ogłoszenia Quote
muro Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 no własnie nie wiem dokładnie w ktorym miejscu go znaleziono, zaraz dopytam amikat, ona pewnie bedzie wiedziec Quote
muro Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 daktyl został znaleziony na ul. uniwersyteckiej, 24 sierpnia, moze jest ktos z tamtych okolic i mogłby popytac?? ps, daktyla nieraz jednak wkurzają koty:diabloti: ale za to znosi dzielnie zabiegi przy oku, nie niszczy pod nieobecnośc włascicieli w dom i zachowuje czystość, nie wiem jeszcze jak ze szczekaniem ale sie dowiem od sasiadów,(nie widziałam sie z nimi jeszcze) mam nadzieje ze siedzi cicho:mad: ps,ps,reaguje na imię Murzyn, prosze mnie tu o rasizm nie posadzać:( Quote
Glutofia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 patrzcie murzyn! on się nie myje!!! Jak mawiają klasycy.. Melduję się i ja Quote
muro Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 oj jednak go wkurzaja koty , wkurzaja....:angryy: pacan jeden:cool1: Quote
Daria_13 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 to poogłaszać psiaka czy jeszcze poczekać?? Quote
muro Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ogłaszaj, jesli mozesz, bede bardzo wdzieczna, jutro muszę koniecznie zadzwonic do amikat, czy moze roziweszała plakaty w miejscu znalezienia. Daktyl coraz bardziej sciga nasze koty,szczeka na nie, a co gorsza " nakreca" to resztę psów do takich samych działan, robi sie nieciekawie:shake: allegro:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=731840923 nic specjalnego, ale talentu brak i kasy w tym mies. niestety tez:( Quote
Daria_13 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Daktylka ogłosiłam na : Pineska.pl animalia.pl ojej.pl pajeczyna.pl adopcje.org Quote
muro Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 no wiec u nas bez zmian, apetyt mu dopisuje, z psami dogaduje sie dobrze, z ludziami tez. jest bardzo czujny do kotow startuje:mad:, nie mozna go zostawiac samego z nimi:shake: ps, bardzo dziękujemy za ogłoszenia:loveu: Quote
_Mona Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 muro ja jestem co dzien w Katowicach, zapytaj amikat czy juz tam ktoś rozwiesił ogłoszenia , jak nie? to ja tam podejde i rozwiesze.... czekam na info ? Jezeli sie zgubił to pewnie ktoś bedzie go szukał i moze w schronisku pytać? Dał znac ktos juz do schroniska? tymczasem podnosze malucha......:multi: Quote
muro Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 rozmawiałam z aneta, ogłoszenia były, zgłoszone do schronu tez, lecznice tez wiedzą, nikt go nie szuka niestety:shake: on sie w k-ch błakał tydzien zanim go zabrano ps, witam na dogomanii:) Quote
Glutofia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 u mnie też koczuje znajda.. http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sosnowiec-ok-5-miesieczna-sunia-w-typie-ka-145992/#post12928396 Quote
_Mona Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Niestety u mnie tez w Mysłowicach Brzezince koczuje znajda , mała czarna sunia:-( Ambra juz jej watek załozyła....Tez pilnie trzeba jej szukać dt. Mała nie da sobie rady w zime sama na osiedlu:shake: Daktylku trzymaj sie napewno domek sie znajdzie;) Jak nie teraz to na akcji....w SCC Quote
muro Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 podniosę daktyla chociaz:roll:, moze ktos zechce młodego przytulasa?? Quote
_Mona Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Szkoda,że takie małe zainteresowanie adopcją Daktylka:-( , moze na akcji w SCC bedzie miał maluch wiecej szczescia.....Daktylku trzymam kciuki, napewno domek sie znajdzie predzej czy pózniej... Cioteczki pomózcie ogłaszać..:multi: P.S. wczoraj dostałam info,że sunia z Mysłowic Brzezinki znalazła dom... Quote
muro Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 no wiec daktyl oswaja sie powoli z kotami, juz nie atakuje ich z nienacka, warczy tylko przy misce, ale mysle ze to tez mu przejdzie , generalnie jest bystry i łapie ze koty moga byc niedobre w smaku;) Quote
_Mona Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mało kto zagląda do Daktylka :-( Podnoszę wiec maluszka:multi: P.S. muro daj znac czy jedziesz teraz na akcje do Chorzowa, która odbedzie się na wystawie psów ? Quote
jotka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cóż, też się dołączę. Może w Silesii mu się poszczęści. Quote
muro Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 janko, plizzzzz , nie badż taka lakoniczna, błagam, dołuje sie strasznie:roll: to moze sprobuje wstawic zdjecia, jak zwykle talentu mi brak Quote
_Mona Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cioteczki pomóżcie w ogłaszaniu Daktylka;) taki fajny piesek musi znależść szybko domek. Kolejny raz podnosze malucha:multi: Quote
Recommended Posts