Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

truskawa144 napisał(a):
Renatko a masz jakieś inne pieski do pokazania znajomym? Bo Amelka chyba znalazła dom. Tzn jestem w kontakcie z bardzo fajną panią z Krakowa której zmarła sunia i pani szuka nowego przyjaciela i zakochała się w Amelce.
Pani na prawdę sympatyczna,warunki bardzo fajne itd.

Pani chce z mężem w następny weekend po nią przyjechać i tak sobie myślę,że może by mogła od razu zabrać Iskierkę dla Neci.

no to suuuper wieści :multi::multi::multi:nie mogło być inaczej - taka piękność nie mogła długo czekać :loveu:
mam nadzieję, że na 100% po Nią pojadą i fajnie by było gdyby mogli od razu zabrać naszą Iskiereczkę, choć nic na siłę - żeby się nie wystraszyli :evil_lol: :cool3: ... a co by było jakby im się spodobała i by mi jej nie oddali :eviltong::mad::evil_lol:(scenariusz najczarniejszy z możliwych)
do 5.09. jeszcze troszkę czasu to zobaczymy jak się to rozegra ...

Posted

reniu a jesli to zaufany bylby domek i fajny to moze moja lolcia ktora mam na tymczasie..?bo ja chyba nie bede w stanie inaczej jej nikomu oddac jak nie komus zaufanemu..lola jest niesamowita taka przylepka najslodsza..

Posted

Klauduś to jest ta sunia,co była przy Twojej stajni,ta maleńka jamnisiowata?
Jeżeli chodzi o ludzi,to są mega zaufani,także jakby chcieli Lolcie,to mogłabyś bez obaw ją dać:smile:.Zresztą miałabym oko na nią;)

Posted

fizia napisał(a):
Mam nadzieję, że deszcz Państwa nie odstraszy...

a to w ten weekend mają po nią pojechać?? ja myślałam, że w następny :roll: ... tzn. po sterylce ...

Posted

fizia napisał(a):
Hmm no to może ja źle zrozumiałam

kurcze nie wiem sama - mnie nie przyszlo wczesniej do glowy, że może chodzić właśnie o dziś lub jutro - z gory założyłam, że po sterylce :roll:
w każdym bądź razie ja chcialabym wziac Iskierkę w nastepny weekend po 1. ze wzgledu na to ciachanko, a po drugie, ze ani dzis ani jutro mi nijak nie pasuje zeby ja z Kraka odebrać bo mamy rodzinna uroczystość ...
może namieszałam, ale ja tak to zrozumiałam, a dziś mnie już nie będzie na dogo ...

Posted

Chodzi o następny weekend.
W poniedziałek lub środę ma być sterylka obu dziewczyn,kilka dni na dojście do siebie i w sobotę lub niedzielę obie by mogły jechać. Jako ze obie jadą do Krakowa poproszę tą panią żeby wzięła dwie. Nie sądzę żeby to był problem dla tych państwa a znacznie by to ułatwiło sprawę, po co mają jechac 2 osoby.

Posted

SUPER :multi::multi::multi: CIESZĘ SIĘ, ŻE PAŃSTWO SIĘ ZDECYDOWALI DAĆ MAŁEJ CIEPEŁKO I MIŁOŚĆ :loveu:
(NIE ZAGLĄDAŁAM W WEEKEND - NIE BYŁAM GOTOWA :shake: MIAŁY JECHAĆ RAZEM Z ISKIERECZKĄ :-()

Posted

necia25 napisał(a):
SUPER :multi::multi::multi: CIESZĘ SIĘ, ŻE PAŃSTWO SIĘ ZDECYDOWALI DAĆ MAŁEJ CIEPEŁKO I MIŁOŚĆ :loveu:
(NIE ZAGLĄDAŁAM W WEEKEND - NIE BYŁAM GOTOWA :shake: MIAŁY JECHAĆ RAZEM Z ISKIERECZKĄ :-()

Biedna Iskiereczka....

Może Truskawa ma jakieś wieści o Amelce.

Domy się o Nią biły - niestety inne kandydatury odpadły, Amelka i tylko Ona wchodziła w grę.

Posted

Pani Amelki dzwoniła dzisiaj.
Amelka jest bardzo wystraszona nową sytuacją. Okazuje się że boi się mężczyzn, dużo bardziej woli kobiety, kobieta może z nią zrobić wszystko.
Nie przepada jak ktoś nad nią stoi - kuli się. Nie lubi też brania na ręce. Wczoraj w tym miejscu w którym została położona leżała aż do dzisiaj,ale grzecznie oznajmiła piskiem że chce siku. Potem już zaczęła się ostrożnie poruszać po domu. Po woli się nauczy wszystkiego. Pani powiedziała,że poza tym jest cudna i kochana i jej za nic nie odda.