kamilqax95x Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [IMG]http://www.zdjecia.adopcje.org/adopcje/33973.jpg[/IMG] [B]płeć:[/B] pies [B]wiek:[/B] 4 lata [B]rasa:[/B] beagle [B]boks:[/B] k-12 [B]numer:[/B] 1058/09 [B]miasto:[/B] Szczecin [B]sterylizacja:[/B] nie [B]szczepienia:[/B] tak [B]odrobaczenie:[/B] nie [B]charakter i opis: [/B] Dnia 23.08.2009 z ul.Hrubieszowskiej został dowieziony interwencyjnym samochodem młody beagle. Czeka na właściciela. [B]kontakt:[/B] Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . telefon interwencyjny całodobowy 091 487 02 81 Quote
Sebriel Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja mam nadzieję, że nie pójdzie do ludzi którzy poleca na jego urodę,a nic nie będa wiedzieli o rasie :-(:-( Quote
aicrew Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Patrycja z ciebie pesymistka jest i tyle daj książke o beaglach kamilqax95x niech poczyta i da do poczytania osobie chętnej na adopcję najlepiej przy biurku w schronie żeby wiadomo było ze przeczytali.....no i pies do Adopcji może iść...taki żarcik na dobranoc. Ty lepiej pojeć na kontrole adopcyjne na Dobrą i i babki chętnej na spoojnego,najlepiej apatycznego szczeniaczka Labradorka bo juz niedługo zatopisz się całkowicie w spanielach i beaglach Quote
Sebriel Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Małpa :diabloti::diabloti: Spokojnie, pojedziemy do babeczki od pluszowego labradorka, tylko egzamin zdaj :evil_lol::evil_lol: A to moja wina, ze w schronie nie ma labradorów, tylko "bigle" i spaniele :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Sebriel'] A to moja wina, ze w schronie nie ma labradorów, tylko "bigle" i spaniele :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Twoja nie... ale zamiast Labradora jest Golden w schronisku:diabloti::evil_lol: Quote
eduso Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziewczyny, co z tym goldenem ? Jest jeszcze w schronie ? Quote
Sebriel Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Tak, wciąż jest w schronisku. Dziwne- 7 letni z tatooo, i nikt go nie chce :shake: Quote
kamilqax95x Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 znalazła się właścicielka ale nie odbiera :angryy::angryy::angryy: a zapisało się na niego sporo osób Quote
Sebriel Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Jak nie odbiera to chyba ktoś musi osobiście pojechać? Czy właściciel nie ma 2 tygodni na zgłoszenia się po psa,a potem pies trafia do adopcji? Quote
Recommended Posts