Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Arial]:loveu:szczęśliwe psiunki [/FONT] Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 XEN: U Xena wszystko w jak najlepszym porządku, w schronisku był największym chojrakiem teraz raczej dużym tchórzem, poza tym chowa się świetnie! [quote name='"xen"']Cześć to znow ja - Xen i kilka moich zdjęć z nowego domku: nie ma to jak pospać na łóżku:) A tu ja w całej okazałości: "Ja sem netoperek :D" a tu zabawa z innymi zwierzakami: ...i gdzie mnie ciągniesz szczeniaku :) o "kłólik" - ten to przede mną zwiewał - zupełnie nie wiem czemu się nie chciał bawić (...pamiętacie kotka ze Shreka....brakuje mi tylko: kapelusza, butów i szpady) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 XENIA i XENON: Wieści od p. Julity: Zwierzaki mają się świetnie. Mieszkają teraz osobno ale widują się co weekend. Xenon jest bardzo grzeczny (broi tylko przy Xeni) a Xenia to brój ale kochany zwierzak. Wyładniała ale jest taka drobniutka względem Xenona. A jak tam Xen, zastanawialiśmy się z Michałem, ma Pani jakieś informacje dotyczące jego albo jakieś zdjęcia by przeslać? Pozdrawiam Julita Quote
natalia_aa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 LENKA listopadowa: [quote name='"Ewelina"']Ja rowniez dostalam zdjecia :) Lenka wraz z Oskarkiem (synek Uli i Bogdana) ponizej :) czekam na wiecej zdjec... Quote
Recommended Posts