Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Porzucona sunia Owczarek niemiecki
i jej dzieci
SZUKAJĄ DOMU.
URATUJ PRZED SCHRONISKIEM.

Szukamy domów adopcyjnych dla 5 małych, psich istnień porzuconych wraz z matką.
Sunia i maluchy do czasu odchowanie przebywa u Pani, która zauważyła błąkające się stadko i dała im schronienie.
Piesków jest 7, ale 2 znalazły już swoich wybawicieli.

Pozostała 5 szuka domków.
Gdy sunia przestanie karmić będziemy zmuszeni zabrać ją i małe do schroniska.
Pieski są wyjątkowo ładne i z pewnością wrodzą się do mamy.

PROSIMY O POMOC W SZUKANIU IM DOMKÓW.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI

tel. 600 297 542
[email protected]

Zdjęcia przesłane przez Panią u, której przebywają pieski.

To mama maluchów.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-onka-pilnie-szuka-domu-radomsko-144968/

A to gromadka malców.

Posted

A te szczeniaki są rodowite ON-ki czy w typie? Bo jeśli w typie to lepiej zmień tytuł, bo potem ktoś może zarzucić Ci nieprofesjonalność.
A co do tematu to żal mi małych :( Ludzie są okropni...

Posted

To co mogę o nich powiedzieć, mogę stwierdzić na podstawie wyglądu matki.
Przypominam, że zajmujemy się psami, które zostały porzucone.
Większość tych psiaków to dla nas NN. Wiek możemy stwierdzić u weta.

Nieprofesjonalność? Nie jestem profesjonalnym hodowcą i całą swoją energię wkładam w ratowanie takich psiaków jak Berta i jej dzieci.
Uważam, że jeżeli ktoś chce mieć 100% rasowego psa to niech zgłosi się do hodowli, a jak ktoś chce uratować życie to nie patrzy na kolor pazurków, oczu, itp.
Jeżeli komuś zależy na całkowitej pewności to niech kupi psa z rodowodem. Tylko to kosztuje.
Z pewnością będą to psy onkowate. To można stwierdzić po matce.

Posted

Ludzka bezmyślność skazuje wiele istnień na cierpienie. Każdy dzień, minuta, czy sekunda przemija w zawrotnym tempie. Szczeniaki niechciane jeszcze przed urodzeniem, wciąż czekają na swoich wybawicieli. Pieski są śliczne i na pewno wyrosną na dzielnych i wiernych psich obywateli.

Schronisko to jednak nie dom, pomóżmy znależć im właścicieli, którzy stworzą im prawdziwą oazę dobra, a w zamian otrzymają wierne i oddane serduszka.

Posted

Witam serdecznie na dogo:cool3:

Odzew był. Aukcję jeszcze wystawię. Za parę dni Pani, u której są szczeniaczki wróci z urlopu. Ze wstępnych rozmów ok 4 malców ma domki.

Posted

A witam, witam :)
Jeeeny, to by było piękne :multi: 4 maluchy :loveu::loveu: Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało i domki to były te właściwe :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: