Temida Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Porzucona sunia Owczarek niemiecki i jej dzieci SZUKAJĄ DOMU. URATUJ PRZED SCHRONISKIEM. Szukamy domów adopcyjnych dla 5 małych, psich istnień porzuconych wraz z matką. Sunia i maluchy do czasu odchowanie przebywa u Pani, która zauważyła błąkające się stadko i dała im schronienie. Piesków jest 7, ale 2 znalazły już swoich wybawicieli. Pozostała 5 szuka domków. Gdy sunia przestanie karmić będziemy zmuszeni zabrać ją i małe do schroniska. Pieski są wyjątkowo ładne i z pewnością wrodzą się do mamy. PROSIMY O POMOC W SZUKANIU IM DOMKÓW. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI tel. 600 297 542 [email protected] Zdjęcia przesłane przez Panią u, której przebywają pieski. To mama maluchów. http://www.dogomania.pl/forum/f28/porzucona-onka-pilnie-szuka-domu-radomsko-144968/ A to gromadka malców. Quote
Temida Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Cicho wszędzie, głucho wszędzie, nie wiem, co z małymi będzie. Quote
Temida Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Cieszy mnie to bardzo. Witamy na pokładzie poszukiwań. Quote
tibby Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A te szczeniaki są rodowite ON-ki czy w typie? Bo jeśli w typie to lepiej zmień tytuł, bo potem ktoś może zarzucić Ci nieprofesjonalność. A co do tematu to żal mi małych :( Ludzie są okropni... Quote
Temida Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 To co mogę o nich powiedzieć, mogę stwierdzić na podstawie wyglądu matki. Przypominam, że zajmujemy się psami, które zostały porzucone. Większość tych psiaków to dla nas NN. Wiek możemy stwierdzić u weta. Nieprofesjonalność? Nie jestem profesjonalnym hodowcą i całą swoją energię wkładam w ratowanie takich psiaków jak Berta i jej dzieci. Uważam, że jeżeli ktoś chce mieć 100% rasowego psa to niech zgłosi się do hodowli, a jak ktoś chce uratować życie to nie patrzy na kolor pazurków, oczu, itp. Jeżeli komuś zależy na całkowitej pewności to niech kupi psa z rodowodem. Tylko to kosztuje. Z pewnością będą to psy onkowate. To można stwierdzić po matce. Quote
BasiaD Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Bardzo śliczniaste i bardzo biedne.. A Mamuśka cud miod orzeszki.. Domku gdzie jesteś, zgłoś się pliss.. Te kluseczki tak bardzo proszą.... Quote
Temida Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Piękne pieseczki, a jeszcze piękniejsze ich małe serduszka, ale co zrobić jak wszędzie cisza. Quote
Temida Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Zdecydowanie tak, w tej chwili dzwonię do tej Pani u której są małe i proszę o lepsze zdjęcia. Quote
Temida Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Otrzymałam część zdjęć z przed tygodnia. Póżniej zamieszczę ładniejsze z dzisiaj. Quote
Temida Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ludzka bezmyślność skazuje wiele istnień na cierpienie. Każdy dzień, minuta, czy sekunda przemija w zawrotnym tempie. Szczeniaki niechciane jeszcze przed urodzeniem, wciąż czekają na swoich wybawicieli. Pieski są śliczne i na pewno wyrosną na dzielnych i wiernych psich obywateli. Schronisko to jednak nie dom, pomóżmy znależć im właścicieli, którzy stworzą im prawdziwą oazę dobra, a w zamian otrzymają wierne i oddane serduszka. Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Hop maluszki. Porzucone szczeniaczki ONKOWATE RADOMSKO (730895546) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Caragh Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Aukcja sie konczy za 45minut... i jakikolwiek odezw byl ? Quote
Temida Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Witam serdecznie na dogo:cool3: Odzew był. Aukcję jeszcze wystawię. Za parę dni Pani, u której są szczeniaczki wróci z urlopu. Ze wstępnych rozmów ok 4 malców ma domki. Quote
Caragh Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A witam, witam :) Jeeeny, to by było piękne :multi: 4 maluchy :loveu::loveu: Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało i domki to były te właściwe :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Temida Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Dzięki piękne. Miło Cię tu widzieć. ;) Quote
Recommended Posts