fiorsteinbock Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ja tez sledze watek oszustki...brak slow! Quote
Daga&Maks Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 skąd tacy ludzie się biorą.W tak młodym wieku już oszukiwać :angryy: Quote
giselle4 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ...Dziekujemy Lucynko za ogloszenia Bakuś w typie gończy polski do adopcji! Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Cioteczki, na pierwszej stronie sa linki do ogloszen Bakusia. Ale.gratka jest juz zrobiona...i wiecie co! cisza!:-(:-(:-( jedna osoba przez ten czas zadzwonila w sprawie Bakusia...mieli pomyslec...chyba nei pomysleli! Najwiecej mial pytan z Allegro, ale jak wiecie - dalej jest w schronie! Dzieki Lucynko za pomoc! :loveu: Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 :shake::shake: A jest na wątku ogólnym Polskich Gończych? Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Nie Kamilko! Na dogo jest ten watek - czy maja inny serwis? Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Edytko poczekaj, przeszukam forum :diabloti: Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Hmm, na dogo wątku ogólnego ni ma :shake: Ale w necie znalazłam forum. Wyślę linka na pw. Sami zdecydujcie czy c\chcecie go tam dać :cool3: Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 kamilawa napisał(a):Edytko poczekaj, przeszukam forum :diabloti: Kamilko, wrzucisz go - ja szybko robie zdjecia Ksenki i musze po TZ jechac... blagam blagam blagam :loveu: Quote
kamilawa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Edytko! Chętnie bym to zrobiła, ale... jedna z tamtych cioteczek znalazła jego ogłoszenie na gratce i już ma watek! :multi: Podeślę link, bo tutaj chyba nie uda mi się go wstawić i napisz tam poźniej coś o nim, w końcu wy o nim wiecie więcej :loveu: Pozdrów TZ :lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dzieki Kamilko! TZ pozdrowie, zanim mnie udusi za zdjecia z Ksena w necie :lol: Wstydliwy jakis na starosc!:diabloti: Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Edytko,to takie odswiezenie ogłoszenia... dla mnie niech sie ukazuje co tydzien nowe...bedzie dobrze tylko Ci ludzie niech juz jego zabiorą zima idzie a jego futro w lombardzie:eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Bakusiu, zaniedbalam Cie chwilowo, przepraszam! Tyle bidakow potrzebuje, ze juz nie nadazamy z oglaszaniem :-( Quote
kamilawa Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Edytko, ty to na spokojnie! pamiętaj! :loveu: Bakusiu, nie ma innej opcji, w końcu Cię ktoś pokocha :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Bakusiu! do gory Chlopaku! Quote
kamilawa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bakusiu... biedaku kochany. Co ty w schronie robisz! :shake: Quote
fiorsteinbock Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Ja nie wiem, nie rozumiem! Zadnego telefonu w jego sprawie!!! Quote
Daga&Maks Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ja też tego nie rozumiem że taki fajny pies a zero zainteresowania. Quote
kamilawa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dziewczyny, a jakby w wolnym czasie wziąć go z boksu na jakiś krótki spacer nawet? Żeby fotki przy człowieku zrobić itp... wtedy ludzie może by inaczej patrzyli. Edytko, ja wiem, że Ty nie możesz, wiem, ze również się obawiacie o pogryzienie, ale może jednak się uda? :oops: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kamila noo i wykrakałas:crazyeye: Jutro koniecznie Bakusia na spacer i do dzieci i fotki robimy Pan z Jelitkowa chce naszego maluszka cholerka daleko Nowa willa,dwoje dzieci i rozpacz bo mieli psa na rok kolezance urodziło sie dziecko i dała na przechowanie a teraz zabrała.... chłopczyk 5 lat powiedział ,,ale zobacz jaki Bakus smutny,, tata zas ,,bo za kratami:-(,, Moze uda sie cos zalatwic ZA MAŁE PIENIADZE I BEDZIESZ MIEC DOMEK SMUTASKU:crazyeye: Quote
kamilawa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 O jeny :-o:-o:-o Aż mnie ciary przeszły ! Kurcze, aż szkoda by zrezygnować... może da rade transport załatwić. A co na temat kastracji? Pan za czy przeciw? :diabloti: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 kamilawa napisał(a):O jeny :-o:-o:-o Aż mnie ciary przeszły ! Kurcze, aż szkoda by zrezygnować... może da rade transport załatwić. A co na temat kastracji? Pan za czy przeciw? :diabloti: za kastracja Quote
fiorsteinbock Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Pieknie Gisellko! Czy Panstwo przyjechaliby do nas po Bakusia??? Jelitkowo kolo Gdanska??? Quote
Recommended Posts