obraczus87 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [B]Przepraszam za OFF.[/B] [B]Prosze wejdźcie, może macie jakis GROSIK na zbyciu aby zasilić Nasza Skarbonkę. Juz 3 psiakowi zaraz pomożemy! Być może kiedyś i Wy będziecie chciały aby skarbonka pomogła Waszym podopiecznym :) [/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/kundelkowa-skarbonka-mamy-121zl-pomoz-147660/[/URL] Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Gisellko, trzeba by waltek zaaktualizowac :loveu: qrcze, porobimy zdjecia nowych rudaskow...ich nigdy nie brakuje :-( Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Gisellko, trzeba by waltek zaaktualizowac :loveu: qrcze, porobimy zdjecia nowych rudaskow...ich nigdy nie brakuje :-([/QUOTE] Edytka,KUNIKA- ŁOBUZA TRZEBA WSTAWIC I ZNIM JEST tez jakies rude ,,potffforze,, i w boksie po Ksence 2 rudasy ja juz nie pamietam ....skleroza jezdem:mad: ale masz racje. Dzisiaj mamy 2 wolontariuszki to sobiepotyramy nic sie nie martw zniesiemy koce bedzie spacerek i karmienie mysl pozytywnie wszystko sie uda ale fotki musisz zrobic sama Robisz je piekne....:evil_lol: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Tak, fotki zawsze piękne :loveu: To Was dzisiaj będzie więcej? No proszę :loveu: Ja w schronie będę dopiero we wtorek.. na krótko, ale psiaki zdążę obfocić... :diabloti: Quote
giselle4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='kamilawa']Tak, fotki zawsze piękne :loveu: To Was dzisiaj będzie więcej? No proszę :loveu: Ja w schronie będę dopiero we wtorek.. na krótko, ale psiaki zdążę obfocić... :diabloti:[/QUOTE] Widziałas fotke Sambusia-Rudolfa na pierwszej stronie? zobacz koniecznie hihihi:multi: Quote
kamilawa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='giselle4']Widziałas fotke Sambusia-Rudolfa na pierwszej stronie? zobacz koniecznie hihihi:multi:[/QUOTE] widziałam ciociu :loveu: widziałam... ;) Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Grazynko, wstawiam dopiero zdjecia Sambusia/Rudolfa sam Ogon: [URL=http://img12.imageshack.us/i/p1050861.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2734/p1050861.jpg[/IMG][/URL] Mamy jeszcze inne, za Panem - ale chronimy prywatnosci i wstawimy samego Jegomoscia. Quote
kamilawa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To ja pewnie inne fotki widziałam:evil_lol: :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Tak Malutka, z pobytu w schronie :loveu: obiecalam Grazynce, ze wstawie na watek i Ona byla pewna, ze to zrobilam...a ja...:oops: nie bylam na dogo Quote
kamilawa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Piękne jest to zdjęcie :loveu: Edi, wstawcie tamte fotki, ale przed tym zasłońcie Pana twarz, wtedy nic się nie stanie :razz: Ma wspaniały domek :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 ....podniose trzeba zrobic fotki rudasków.....:evil_lol::crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ...Polanek fikaj na pierwsza:multi: Quote
Recommended Posts