Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='panienkabubu']Kto z was gdzie nocuje?
Mnie oszukali na nocleg :-( i szukam czegoś nowego dla dość sporej ekipy....... W miarę taniego.[/QUOTE]

My tez szukamy noclegu.:shake:

Posted

Znalazłam w Trans Motelu; a do Hotelu Nitra NIE POLECAM - oszukują z cenami jak tylko mogą a potem piszą, że "ich to nie obchodzi, nie wiedzieli, że jest wystawa, cena wyższa, jak nie pasuje, proszę szukać innego". Chamy.

Czy ktoś z Was dostał już potwierdzenia?

Kiedy będzie plan sędziowania? :(

Posted

[quote name='panienkabubu']Czy ktoś z Was dostał już potwierdzenia?

Kiedy będzie plan sędziowania? :([/QUOTE]

no wlasnie! cos okropnego z ta nitra, nawet nie wiem czy nasze zgloszenie doszlo. a strona swieci pustkami... mam nadzieje, ze w tym tygodniu wrzuca chociaz spis wystawcow :mad:

Posted

[quote name='madika']no wlasnie! cos okropnego z ta nitra, nawet nie wiem czy nasze zgloszenie doszlo. a strona swieci pustkami... mam nadzieje, ze w tym tygodniu wrzuca chociaz spis wystawcow :mad:[/QUOTE]

ja zgłoszenie i potwierdzenie wpłaty wysłałam tylko na email, i zaraz dostałam odpowiedź, że wszystko doszło, a pocztą nie wysyłałam. Mam nadzieję, że jestesmy przyjete,.

Posted

[quote name='Talagia']A nas nie ma na liście... Zaraz tutaj padne... :([/QUOTE]
Próbuj jeszcze napisac maila (wstaw w załącznik poprzedniego maila w którym wysyłałaś zgłoszenie) - może jakoś się sytuacja wyjaśni.

Posted

mam nadzieje, poniewaz wysylalam lacznie 9 maili w ktorych rozmawialam z Panem Jaroslavem Matyasem , pytal czy zglaszam na Pedigree Cup, potem dosylalam championat jednego psa, pisal, ze wszystko ok itp =0
Zglosilam 2 psy na obie wystawy, wiec adrenalina mi sie podniosla...

Posted

[quote name='Talagia']mam nadzieje, poniewaz wysylalam lacznie 9 maili w ktorych rozmawialam z Panem Jaroslavem Matyasem , pytal czy zglaszam na Pedigree Cup, potem dosylalam championat jednego psa, pisal, ze wszystko ok itp =0
Zglosilam 2 psy na obie wystawy, wiec adrenalina mi sie podniosla...[/QUOTE]
Wierzę Ci, też by się we mnie chyba zagotowało w takiej sytuacji. Trzymam kciukole za pomyślne rozwiązanie (oby) nieporozumienia.

Posted

[quote name='Talagia']dogadam sie z nimi po polsku czy probowac odrazu po angielsku? :)[/QUOTE]

Po polsku. :) Ja zaczęłam po niemiecku (międzynarodowy język wszystkich Słowian ;) ), potem zapytałam o angielski, na co w odpowiedzi usłyszałam, że tylko po słowacku, więc zaryzykowałam pytanie "a po polsku?", na co usłyszałam, że po polsku tak, jak najbardziej. :evil_lol:

Posted

Pan Matyas nie przekazal naszego zgloszenia dalej, oplata jest w kasie, ale zgloszenia nie ma. A wiec ani nie konczymy interchampionatu, ani nie zaczynamy grand championatu w tym roku... A mialo byc tak pieknie :(

Posted

A my jesteśmy na sobotę i niedzielę :)

Talagia - parafrazując Ciszewskiego : dopóki pies nie wszedł na ring, dopóty wszystko jest możliwe...
Walcz !

Blaira - nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem żeby ktoś miał problem (nie do załatwienia na miejscu) jeśli nie dostał potwierdzenia. Nosek w górę! Jakoś będzie ;)

Teoretycznie mamy dwa wolne miejsca w pensjonacie PKONitra - jeśli ktoś jest chętny na nocleg, to czekamy do piątku.
A propos - Konrado i Panienkabubu - można coś więcej prosić w związku z Waszymi ostatnimi postami dot.noclegu ?

Posted

po przeczytaniu ostatnich postow, adrenalina mi skoczyla, a pdfy jak na zlosc dlugo sie wczytywaly.. ale jestesmy. na obie wystawy (na PC nie zglaszalam w koncu):multi: i... o dziwo (na szczescie!) minimalna wrecz konkurencja. moze sie uda na obu wystawach wywalczyc cos. szkoda tylko, ze nie pisza ile na klase psow...

Posted

Polecam TRANS Hotel Nitra.
Taniutko i mają miejsca.

Nie polecam HOTEL NITRA, oszukują z cenami za pokoje nie informując o tym :/

Hotel Olympia pełny, hotel Centrum pełny, Penzion u Krba pełny.

My jesteśmy na liście :)