caelestis Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nie mówię głośno, ale Pani chyba się spodobał :razz: Podałam namiar na tymczas, a teraz trzymamy mocno :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
b_b Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Dziekuje za wszystkie ogloszenia :lol: przypominam Lizaczka : Quote
reksio7 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 naprawdę słodki psiaczek, widać na zdjeciach ze bardzo potrzebuje człowieka Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 wreszcie dogo dziala i moglma dodac na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
danka1234 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 co u maluszka ,jacys zainteresowani sie pojawiają? Quote
b_b Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 danka1234 napisał(a):co u maluszka ,jacys zainteresowani sie pojawiają? Maluszek ma sie dobrze, nozka dobrze sie goi, Lizak jest kochanym psiaczkiem, ufnym i radosnym, ostatnio okazalo sie, że psiak potrafi sie odszczeknac jak zaczepia go jakis niegrzeczny natret, takze ciapa z niego nie jest, ma jamniczy charakterek i dobrze. Niestety zainteresowanych jest od kilku dni brak... :shake: Byl jeden telefon i jeden mail, a teraz cisza... Quote
b_b Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ciągle czekamy..., Lizaczku, dlaczego nikt cie nie chce? Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale piękne zdjęcie! Mam nadzieję, że widnieje w ogłoszeniach :p Quote
danka1234 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 __Lara napisał(a):Ale piękne zdjęcie! Mam nadzieję, że widnieje w ogłoszeniach :p nie widnieje,to dzisiejsze zdjecie. Quote
__Lara Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 danka1234 napisał(a):nie widnieje,to dzisiejsze zdjecie. To koniecznie je dodajcie! Quote
danka1234 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 __Lara napisał(a):To koniecznie je dodajcie! nie mam czasu na edytowanie swoich ogłoszeń ale przydało by sie by ktos jeszcze dorobił jesli ma nadmiar czasu. Quote
b_b Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='danka1234']nie mam czasu na edytowanie swoich ogłoszeń ale przydało by sie by ktos jeszcze dorobił jesli ma nadmiar czasu. tutaj sa zjecia psiaka, jesli, beda potrzebne do ogloszen (za ktore bardzo dziekuje): basialodz, zdjęcie 1 z 20 w albumie Ja na Fotka.pl niusy o Lizaku: To bardzo madry psiaczek, niezwykle szybko sie uczy, jest pojetny, lapie w lot o co mi chodzi. Na spacerkach bardzo grzeczny, na wolanie chetnie przybiega - nauka z przysmakami trwa, zeby wzmocnic to zachowanie. W domu czasem probuje cos wymusic, ale stanowcze zachowanie szybko uswiadamia mu ze nie on tu rzadzi. Poza tym jest straszna przylepka, non stop lize domownikow po lydkach, moja sunie po pysku, uwilbia glaskanie i przytulanki, kochany z niego dzieciak, przyszly wlasciciel bedzie mial wspanialego psiaka, sama bym go chetnie zatrzymala, ale zdecydowanie nie moge. Takze czekamy na dobry i fajny dom. Quote
Fundacja Medor Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://schronisko-medor.webd.pl/new/index.php?option=com_rsgallery2&gid=480&Itemid=41 adopcja - adopcje - psy - Lizak - Fundacja Medor - Schronisko Dla Zwierząt Zgierz Lizak jest na 2 naszych medorowych stronkach ;) Quote
b_b Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='Fundacja Medor']http://schronisko-medor.webd.pl/new/index.php?option=com_rsgallery2&gid=480&Itemid=41 adopcja - adopcje - psy - Lizak - Fundacja Medor - Schronisko Dla Zwierząt Zgierz Lizak jest na 2 naszych medorowych stronkach ;) dziekuje !! Quote
Fundacja Medor Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Biedny pies do adopcji ogłoszenie lizaka Quote
b_b Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 LIZACZEK POJECHAŁ WCZORAJ DO NOWEGO FAJNEGO DOMU :multi: dziekuje wszystkim za ogloszenia Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='b_b']LIZACZEK POJECHAŁ WCZORAJ DO NOWEGO FAJNEGO DOMU :multi: dziekuje wszystkim za ogloszenia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: to skaczemy do góry z RADOŚCI!!!! A jakieś szczegóły? :razz::cool1: Quote
danka1234 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ooo,super ale chcielibysmy wiecej informacji na ten temat. Quote
Recommended Posts