Jump to content
Dogomania

Łódź,mix jamnika szorstkowłosego,wyrzucony,postrzelony psi dzieciak W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
co u maluszka ,jacys zainteresowani sie pojawiają?

Maluszek ma sie dobrze, nozka dobrze sie goi, Lizak jest kochanym psiaczkiem, ufnym i radosnym, ostatnio okazalo sie, że psiak potrafi sie odszczeknac jak zaczepia go jakis niegrzeczny natret, takze ciapa z niego nie jest, ma jamniczy charakterek i dobrze.

Niestety zainteresowanych jest od kilku dni brak... :shake:

Byl jeden telefon i jeden mail, a teraz cisza...

Posted

[quote name='danka1234']nie mam czasu na edytowanie swoich ogłoszeń ale przydało by sie by ktos jeszcze dorobił jesli ma nadmiar czasu.

tutaj sa zjecia psiaka, jesli, beda potrzebne do ogloszen (za ktore bardzo dziekuje):
basialodz, zdjęcie 1 z 20 w albumie Ja na Fotka.pl

niusy o Lizaku: To bardzo madry psiaczek, niezwykle szybko sie uczy, jest pojetny, lapie w lot o co mi chodzi. Na spacerkach bardzo grzeczny, na wolanie chetnie przybiega - nauka z przysmakami trwa, zeby wzmocnic to zachowanie. W domu czasem probuje cos wymusic, ale stanowcze zachowanie szybko uswiadamia mu ze nie on tu rzadzi. Poza tym jest straszna przylepka, non stop lize domownikow po lydkach, moja sunie po pysku, uwilbia glaskanie i przytulanki, kochany z niego dzieciak, przyszly wlasciciel bedzie mial wspanialego psiaka, sama bym go chetnie zatrzymala, ale zdecydowanie nie moge. Takze czekamy na dobry i fajny dom.

Posted

[quote name='b_b']LIZACZEK POJECHAŁ WCZORAJ DO NOWEGO FAJNEGO DOMU :multi:
dziekuje wszystkim za ogloszenia

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: to skaczemy do góry z RADOŚCI!!!!

A jakieś szczegóły? :razz::cool1: