HuSkYy-Paulina-94 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Czemu, bardzo dobrze je widać? :) A fotki są super! Wyszalały się psiaki... Pozdrawiamy serdecznie![/QUOTE] uciete okropnie połowy zdjęcia nie ma :roll: np tu [url]http://anyfiles.pl/public/img/basterowniki13_0.jpg[/url] - jest całe a na dgm uciete prawie pol foty :roll: :) Quote
wiki4 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [URL]http://anyfiles.pl/public/img/BatseriMajkel31_0.jpg[/URL] Jaki on słodziasty :loveu: Quote
Kaya93 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Hah :D fajne te zdjęcia fajne :loveu: tylko kurde szkoda, że je tak ucina... Bastuś :loveu: jeszcze chwila i będzie z Niego zawodowy fresbowiec :diabloti: Quote
gosiulaa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [quote name='CaneSs']Wiem kto to Taylor, jego też lubię. Ale rob.. ach on jest zajeb... *** A zaca lubisz,hę??? ;>[/QUOTE] Taylor ma klate... a Rob to taka ciota... Katy się z nim kumpluje... co chwila na imprezy łażą wariaci :D A Zaca nienawidzę!!!!!!!! [quote name='psiulka']Będzie mu pasowała do [B]różowego[/B] frisbee, które dostanie :D[/QUOTE] Z tego frisbee nie wiele pozostało... ale sama chciałaś żeby je gryzł :eviltong: [quote name='QQk']Witam! Piękny ten Baster, tylko czemu fot tak mało?[/QUOTE] Gdyż ciągle nie mam USB :roll: [quote name='GaBi12']Też lubię Taylora (Jackoba), ale robert... no on jest extra :D zgadzam sie z CanesS :P Sliczny psiak :*[/QUOTE] Dziękujemy ;) [quote name='HuSkYy-Paulina-94']to sie tak zbulwersuje ze nie dosc ze sie nie bedzie odzywac to jeszcze w zyciu mi nie potrzyma psa do fot :D[/QUOTE] Nawet nie próbuj... [quote name='ewatr']Przyszłam poogladać Basterka ...a tu nic do ogladania nie ma ...ja strajkuje :placz:;) pozdrowienia z Nowym rokiem od babci i Armaniego [IMG]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/o/oud_en_nieuw/nieuwjaar37.gif[/IMG][/QUOTE] Dzięki Babciu :buzi::buzi: [quote name='Kaya93']Hah :D fajne te zdjęcia fajne :loveu: tylko kurde szkoda, że je tak ucina... Bastuś :loveu: jeszcze chwila i będzie z Niego zawodowy fresbowiec :diabloti:[/QUOTE] Najpierw to trza kupić nowe frisbee... Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']uciete okropnie połowy zdjęcia nie ma :roll: np tu [URL]http://anyfiles.pl/public/img/basterowniki13_0.jpg[/URL] - jest całe a na dgm uciete prawie pol foty :roll: :)[/QUOTE] Ach tam, ważne, że jest... :eviltong: Lepsze takie niż nic. :eviltong: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ode mnie też, wszytskiego naj w Nowym Roku :buzi: Quote
Shel Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [URL]http://anyfiles.pl/public/img/basterowniki123_0.jpg[/URL] słodziak :] Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I jak tam po Sylwku ? :cool3: Kac jest? :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wszystkiego naj naj naj w nowym roku < 3 Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 o jaaa Gosiulla sie jeszcze nie pochwaliła co sie wydarzyło w sylwka :mdleje: : jej rodzina myszkoskoczków powiększyła sie o 4 :D:D ( najlepiej sie Gośka zachowywała przy pierwszym dziecku tak sie podnieciła ze zgniatala mnie z calej sily np zlapala za reke i z calej pety scisnela :lol: sie podjarała kobita :D:D a pozniej jeszcze 3 doszły <olaboga>) wyprzedzilam cie :eviltong: Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o jaaa Gosiulla sie jeszcze nie pochwaliła co sie wydarzyło w sylwka :mdleje: : jej rodzina myszkoskoczków powiększyła sie o 4 :D:D wyprzedzilam cie :eviltong:[/QUOTE] Cos tam mówiła :evil_lol: Ale fajnie, że w Sylwestra :cool3: Mam nadzieję, że zrobisz sesyjkę szczurakom ? :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Cos tam mówiła :evil_lol: Ale fajnie, że w Sylwestra :cool3: Mam nadzieję, że zrobisz sesyjkę szczurakom ? :p[/QUOTE] no to tobie ale nie innym :eviltong: jak ty do niej dzownisz 24 godziny na dobe to trudno jaka kolwiek informacje przed toba ukryc :eviltong::D:D po 1 to myszoskoczki wiec nie obrazaj ich mowiac na nich szczury :D:D po 2 zanim ja im ta sesje zrobie tu jush dorosna :D:D Quote
gosiulaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Myślę że tak... ale z kom tylko... :( Paulina a ty byś się nie podjarała!! to był stres... sama stralaś w gacie :D Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='gosiulaa'] Paulina a ty byś się nie podjarała!! to był stres... sama stralaś w gacie :D[/QUOTE] A co? Poród odbierałyście ? :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 hahah. wiki rozwalasz mnie. poród ;D no ale własnie, podłączam sie do pytanka Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']A co? Poród odbierałyście ? :evil_lol:[/QUOTE] no pewnie jeszcze Gocha Skocz robiła usta usta bo stracila przytomnosc podczas porodu :lol: Quote
gosiulaa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 No nie odbierałyśmy... ale byłyśmy jego świadkami... najgorsze były momenty kiedy zjadała pempowine młodych....bleee!! :D Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='CaneSs']hahah. wiki rozwalasz mnie. poród ;D no ale własnie, podłączam sie do pytanka[/QUOTE] No przecie jak tak przeżywają to chyba coś musiały robić :eviltong: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no pewnie jeszcze Gocha Skocz robiła usta usta bo stracila przytomnosc podczas porodu :lol:[/QUOTE] Jakoś so nie mogę wyobrazić tej akcji :-D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4'] Jakoś so nie mogę wyobrazić tej akcji :-D[/QUOTE] najwidoczniej twoja wyobraźnia nie rozwineła sie dokładnie... podobnie jak mózg :lol::lol::lol::lol::lol: ( oczywiscie zartuje nie bierz sobie do serca :D:D) Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']najwidoczniej twoja wyobraźnia nie rozwineła sie dokładnie... podobnie jak mózg :lol::lol::lol::lol::lol: ( oczywiscie zartuje nie bierz sobie do serca :D:D)[/QUOTE] Wyobraźnię to ja mam :eviltong: A jak wyobraźnię to mózg też ;) Ahaha, cos co ty powiedziałaś; w życiu :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='wiki4']Wyobraźnię to ja mam :eviltong: A jak wyobraźnię to mózg też ;) Ahaha, cos co ty powiedziałaś; w życiu :evil_lol:[/QUOTE] no jak widac za malo rozwinietą :D Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 oo, notoście miały zadanie :D Hardcory jedne :D Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no jak widac za malo rozwinietą :D[/QUOTE] Ahaha jeśli ja mam mało rozwinięta wyobraźnię :D No wiesz, myślałam że jak stoi krzesło z kurtką, a widzi psa czytającego gazetę, to ma dość rozwiniętą tę wyobraźnię :p [SIZE=1]Sorki Małgosiu ale nie mogę się powstrzymać- a nie mówiłam ;)[/SIZE] Quote
Kaya93 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aaa i rodznika sie powiększyła :loveu: [SIZE=1]Hahaha jakbym ja to widziała to bym miała całe gacie i chyba cały blok by mnie słyszał[/SIZE] :evil_lol: Gośku gratulejszyn :D tyle na to czekałaś :D Baszti pewnie teraz dumny jak paw chodzi :diabloti::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Kaya93']Aaa i rodznika sie powiększyła :loveu: [SIZE=1]Hahaha jakbym ja to widziała to bym miała całe gacie i chyba cały blok by mnie słyszał[/SIZE] :evil_lol: Gośku gratulejszyn :D tyle na to czekałaś :D Baszti pewnie teraz dumny jak paw chodzi :diabloti::loveu:[/QUOTE] Baszti pomagal przy porodzie :D tak stresował skocza że szybciej je wydaliła xD :D:D ( :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts