Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Się wie sama zrobiłam:D;)[/QUOTE] Własnej roboty najlepsze :D A tak wgl kiedy dostaniesz tego aussika? ;) Bo coś tam coś tam się czytało na wątku z oczekiwaniami na szczeniaka i coś tam coś tam się wyczytało, że ma do Cb trafić jakiś śliczny chłopczyk :D Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Tak zgadza się.:) W poniedziałek malce kończą 7 tygodni:loveu::multi::multi:! W niedzielę 16 maja odbiór:loveu::loveu::loveu::multi::multi:! Nasz maluch to chłopczyk black- tri;). Już nie mogę się doczekać!:lol: [SIZE=1]W podpisie mam link do bloga tam jest parę zdjęć;).[/SIZE] Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Tak zgadza się.:) W poniedziałek malce kończą 7 tygodni:loveu::multi::multi:! W niedzielę 16 maja odbiór:loveu::loveu::loveu::multi::multi:! Nasz maluch to chłopczyk black- tri;). Już nie mogę się doczekać!:lol: [SIZE=1]W podpisie mam link do bloga tam jest parę zdjęć;).[/SIZE][/QUOTE] Pozazdrościć :loveu: Pamiętam jak ja na Fredkę czekałam :D Wgl to super, że rodowody, bo teraz tyle tych pseudo... Właśnie niedawno wchodziłam i widziałam fotki aussika oraz kotki :) Mam nadzieję, że oprócz bloga założysz też malcowi galerię na dgm :) Quote
SabaNera Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [IMG]http://i41.tinypic.com/2e2dxde.jpg[/IMG] Z okazji 200 stron ;) Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='SabaNera']http://i41.tinypic.com/2e2dxde.jpg Z okazji 200 stron ;)[/QUOTE] Dziękujemy:) [IMG]file:///C:/Users/Compaq/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]http://www.infotuba.pl/upload/article/2916.jpg[/IMG] To macie cos ode mnie ;) Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Założę, założę i będziesz pierwszą poinformowaną o tym osobą;). W sumie, to to oczekiwanie całkiem miłe, a jak Fergi będzie z nami to już wgl będzie super:). Mmmmm.. Chętnie się poczęstuję :diabloti:;) Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Założę, założę i będziesz pierwszą poinformowaną o tym osobą;). W sumie, to to oczekiwanie całkiem miłe, a jak Fergi będzie z nami to już wgl będzie super:). Mmmmm.. Chętnie się poczęstuję :diabloti:;)[/QUOTE] Fregi, ładne imię :) Tylko nie przezywaj go Cielak czy coś takiego, bo mi się zdarza, że idę ulicą, ludzie wokoło i zamiast Fredka wołam Cielak, tak z przyzwyczajenia :D . Trochę dziwnie to brzmi :D Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Fergi;). A pełne to Fergus :D:D Wyobrażam sobie..[/QUOTE] O, to nawet, nawet podobne do Fregaty :D Ja kompletnie nie miałam pomysłu jak to skrócić, zdrobnić, to wymyśliłam Fredka ;) :lol: Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Minerva']O, to nawet, nawet podobne do Fregaty :D Ja kompletnie nie miałam pomysłu jak to skrócić, zdrobnić, to wymyśliłam Fredka ;) :lol:[/QUOTE] :) Jak nie miałaś pomysłu? Fredka jest ślicznym zdrobnieniem:);). A tak ogólnie to skąd Wy Cielaczki?:cool3: Nie pamiętam czy wspominałaś(:oops:), a fajnie byłoby się umówić na spacerek..:lol::razz: Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']:) Jak nie miałaś pomysłu? Fredka jest ślicznym zdrobnieniem:);). A tak ogólnie to skąd Wy Cielaczki?:cool3: Nie pamiętam czy wspominałaś(:oops:), a fajnie byłoby się umówić na spacerek..:lol::razz:[/QUOTE] Heh, ogólnie chciałam coś podobnego, do tego imienia z rodowodu. Np. moim wcześniejszym pieseczkiem była ABI Balcerowska Sfora, to nazwałam ją Abi :) My jesteśmy z Łowicza, woj. łódzkie, trochę daleko, bo Ty z Katowic, tak? :D Ale kto wie, może kiedyś się spotkamy :D Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Oj, troszkę daleko.. Ale może kiedyś..?:cool3: [SIZE=2]Zgadza się ja z Katowic.[/SIZE] Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Oj, troszkę daleko.. Ale może kiedyś..?:cool3: [SIZE=2]Zgadza się ja z Katowic.[/SIZE][/QUOTE] :) Planujesz z maluchem jakieś sporty, wystawy czy jeszcze za wczęśnie żeby coś mówić ;) Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Minerva']:) Planujesz z maluchem jakieś sporty, wystawy czy jeszcze za wczęśnie żeby coś mówić ;)[/QUOTE] Tak. Ale nastawiamy się na sporty, bo białe uszko jest nie zbyt korzystnie oceniane przez sędziów. Agility będzie na pewno;) Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Tak. Ale nastawiamy się na sporty, bo białe uszko jest nie zbyt korzystnie oceniane przez sędziów. Agility będzie na pewno;)[/QUOTE] Nie widzą co dobre :diabloti: To super :) Ja też czasem sobie agilituje z Cielaczkiem, ale na zasadzie dwa pieńki i kij od miotły :lol: Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='WeronikaM']hej Cielaczki :hand:[/QUOTE] Hej :) A tak wgl, bo tutaj nagadane, nikt się nie zorientuje, że dodałam foty :D [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][B][COLOR=Purple]Str.199-200 foty[/COLOR][/B] :D :D[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Minerva']Nie widzą co dobre :diabloti: To super :) Ja też czasem sobie agilituje z Cielaczkiem, ale na zasadzie dwa pieńki i kij od miotły :lol:[/QUOTE] Zgadzam się:). Mnie się to uszko strasznie podoba:) Ważne, że jednak;). Faktycznie, trochę się naprodukowałyśmy.. Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Zgadzam się:). Mnie się to uszko strasznie podoba:) Ważne, że jednak;). Faktycznie, trochę się naprodukowałyśmy..[/QUOTE] :) Hehe, Cielaczek to może i się nadaje, ale ja jestem taka zabiegana, no niby nie mam tej nauki dużo, zajęć dodatkowych niby też, ale jakoś nigdy nie mam czasu żeby się rozejrzeć nawet za jakimś klubem czy coś, co dopiero przychodzić regularnie na treningi :p Nawet z tym frisbee naszym to tak, że była faza, było fajnie, później mi się odechciało i wszystko popsułam, Cielaczek nie jest już taki nakręcony na gumiaki, no ale co się zrobi :D Oj tam, i tak mało tutaj offów było ostatnio :diabloti: Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jak chcesz możemy to nadrobić.:evil_lol::evil_lol::cool3: No, to trza Wam mobilizacji..:p Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']Jak chcesz możemy to nadrobić.:evil_lol::evil_lol::cool3: No, to trza Wam mobilizacji..:p[/QUOTE] Oczywiście :D Tylko tematem zarzuć ;) Ano przydałaby się ;) Może kiedyś :) Quote
zuza:D Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 To może jutro, bo mi się oczy kleją..:evil_lol: Branoc;). Quote
Minerva Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='zuza:D']To może jutro, bo mi się oczy kleją..:evil_lol: Branoc;).[/QUOTE] Karaluchy pod poduchy :) <<>><<>><<>><<>> [FONT=Georgia][SIZE=6][COLOR=Red]:cool1:Fotki str. 199-200[/COLOR][/SIZE][/FONT] :cool1: Macie jeszcze taką biedronkę z dzisiejszego makro ;) [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/6872/018ns.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts