Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszłam na ten wątek zupełnie przypadkowo Biutka gratuluję nowego nabytku - prawda że fajny dodatek do bullowatych :p:p:p:p
u mnie co prawda nie afgan ale borzoi odznacza się w moim bullowatym stadzie i powiem wszystkimże charty to najwpanialsze stworzenia na świecie;);)

oczywiście po bullowatych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest Madziadalena
Posted

Boszsze, jaka ona jest śliczna :crazyeye: :loveu: a rodzice...po prostu miodzio. W życiu nie widziałam Afgana na żywo i juz żałuję. Cudo :loveu: Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='Madziadalena']Boszsze, jaka ona jest śliczna :crazyeye: :loveu: a rodzice...po prostu miodzio. W życiu nie widziałam Afgana na żywo i juz żałuję. Cudo :loveu: Pozdrawiam serdecznie :)[/quote]
Dzięki, zapraszam do odwiedzenia MWPR w Kielcach- Debiucik :loveu:
[quote name='Bartiśkowa_']Cudna jest :loveu:[/quote]
Dzięki :oops:
[quote name='Asiaczek']Otóż to!
Nowe fotki przydałyby się dla odżycia Galerii...:lol:

Pzdr.[/quote]
Dzięki za baczne odwiedzanie galerii :evil_lol:
[quote name='jareth1']Otóż to,się zgadzam,nowe foty chcemy.[/quote]

[quote name='Zuzka i shelciaki']Fotki :mad:[/quote]
Aparat w naprawie, bo tym jak szczeniaczki chciały sobie fotki cyknąć :angryy:
[quote name='Canaveral-staff']weszłam na ten wątek zupełnie przypadkowo Biutka gratuluję nowego nabytku - prawda że fajny dodatek do bullowatych :p:p:p:p
u mnie co prawda nie afgan ale borzoi odznacza się w moim bullowatym stadzie i powiem wszystkimże charty to najwpanialsze stworzenia na świecie;);)

oczywiście po bullowatych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Dziękuję bardzo, mam nadzieję że spotkamy się niedługo na charcich ringach :multi:
Jednak Bull, to nie to samo co charcik :cool1::evil_lol::evil_lol:

To tak..
Shaki, 5 msc:
[IMG]http://i33.tinypic.com/wj8lsy.jpg[/IMG]

Proszę tutaj właścicieli Afgh. o spostrzeżenia, i rady :oops:

• 4 weeks later...
Posted

Dzięki za dalsze odwiedzanie tematu :evil_lol:
Nie ukrywam że dużo nauki, w domu jestem od 17 a wtedy już jest ciemno i zdjęcia takie sobie. Obiecuję że jutro będą na pewno, a jak nie, to rano w sobotę ;)

Dostaliśmy potwierdzenie! :multi: Trzeba będzie mocno poćwiczyć, możliwe że dostaniemy Najlepsze szczenię w rasie, bo Shaki tylko jedna w rasie ze szczylków :multi: Byłoby bosko :loveu:

Posted

[quote name='Biutka']Dzięki za dalsze odwiedzanie tematu :evil_lol:
Nie ukrywam że dużo nauki, w domu jestem od 17 a wtedy już jest ciemno i zdjęcia takie sobie. Obiecuję że jutro będą na pewno, a jak nie, to rano w sobotę ;)
Dostaliśmy potwierdzenie! :multi: Trzeba będzie mocno poćwiczyć, możliwe że dostaniemy Najlepsze szczenię w rasie, bo Shaki tylko jedna w rasie ze szczylków :multi: Byłoby bosko :loveu:[/QUOTE]
OK, czekamy.
I zaczynamy trzymać kciuki za tytuł!:lol:

Pzdr.