Smile of Red Witch Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Bardzo ładna suczka ;) Gratuluje ;) Quote
diamantina Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Oooooooo, witam młodszą siostrzyczkę :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ładnie zapowiada się Shaki! Do zobaczenia w piątek w W-wie...:lol: Pzdr. Quote
Teba Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 My też byśmy się chętnie zapoznali- Cynamon będzie jutro przy 15 ringu, a moja mama kiedyś była po uszy zakochana w Afganach :loveu: Quote
Bura Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Shakira jest słodka, taka mała dzidzia!! Pozdrawiamy i do zobaczenia na wystawach!! Quote
pati1033 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 znalazlam Cie :eviltong: piekne fotki Shakiry :loveu: mam nadzieje, ze uda mi sie Was niedlugo odwiedzic i zobaczyc jak urosla :) Quote
Marchewkowy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć :) Słodki ten twój afganik. Powodzenia :) Quote
jareth1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']Fotki :mad:[/quote] Otóż to,się zgadzam,nowe foty chcemy. Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Otóż to! Nowe fotki przydałyby się dla odżycia Galerii...:lol: Pzdr. Quote
Canaveral-staff Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 weszłam na ten wątek zupełnie przypadkowo Biutka gratuluję nowego nabytku - prawda że fajny dodatek do bullowatych :p:p:p:p u mnie co prawda nie afgan ale borzoi odznacza się w moim bullowatym stadzie i powiem wszystkimże charty to najwpanialsze stworzenia na świecie;);) oczywiście po bullowatych:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Madziadalena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Boszsze, jaka ona jest śliczna :crazyeye: :loveu: a rodzice...po prostu miodzio. W życiu nie widziałam Afgana na żywo i juz żałuję. Cudo :loveu: Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Biutka Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Madziadalena']Boszsze, jaka ona jest śliczna :crazyeye: :loveu: a rodzice...po prostu miodzio. W życiu nie widziałam Afgana na żywo i juz żałuję. Cudo :loveu: Pozdrawiam serdecznie :)[/quote] Dzięki, zapraszam do odwiedzenia MWPR w Kielcach- Debiucik :loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Cudna jest :loveu:[/quote] Dzięki :oops: [quote name='Asiaczek']Otóż to! Nowe fotki przydałyby się dla odżycia Galerii...:lol: Pzdr.[/quote] Dzięki za baczne odwiedzanie galerii :evil_lol: [quote name='jareth1']Otóż to,się zgadzam,nowe foty chcemy.[/quote] [quote name='Zuzka i shelciaki']Fotki :mad:[/quote] Aparat w naprawie, bo tym jak szczeniaczki chciały sobie fotki cyknąć :angryy: [quote name='Canaveral-staff']weszłam na ten wątek zupełnie przypadkowo Biutka gratuluję nowego nabytku - prawda że fajny dodatek do bullowatych :p:p:p:p u mnie co prawda nie afgan ale borzoi odznacza się w moim bullowatym stadzie i powiem wszystkimże charty to najwpanialsze stworzenia na świecie;);) oczywiście po bullowatych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dziękuję bardzo, mam nadzieję że spotkamy się niedługo na charcich ringach :multi: Jednak Bull, to nie to samo co charcik :cool1::evil_lol::evil_lol: To tak.. Shaki, 5 msc: [IMG]http://i33.tinypic.com/wj8lsy.jpg[/IMG] Proszę tutaj właścicieli Afgh. o spostrzeżenia, i rady :oops: Quote
Bura Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Mamo, jak słodka dzidzia!! I jak grzecznie stoi!!! Quote
Asiaczek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jaki Pluszaczek!:loveu: [url]http://i33.tinypic.com/wj8lsy.jpg[/url] Pzdr. Quote
Paatrycja Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak na 5-cio miesięcznego szczeniaka bardzo pięknie stoi! Wróżę i życzę dużo sukcesów. Cudowny "pluszaczek"! :loveu: Tylko pozazdrościć! :cool3: Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale zaniedbany temacik ślicznotki ;) Trzymam kciuki za udany debiut ;) ale na pewno taki będzie ;) Quote
Asiaczek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 To może wspólnie poprosimy o fotki, co? Pzdr. Quote
Biutka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dzięki za dalsze odwiedzanie tematu :evil_lol: Nie ukrywam że dużo nauki, w domu jestem od 17 a wtedy już jest ciemno i zdjęcia takie sobie. Obiecuję że jutro będą na pewno, a jak nie, to rano w sobotę ;) Dostaliśmy potwierdzenie! :multi: Trzeba będzie mocno poćwiczyć, możliwe że dostaniemy Najlepsze szczenię w rasie, bo Shaki tylko jedna w rasie ze szczylków :multi: Byłoby bosko :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No to trzymam kciuki za debiucik i na pewno będzie NSZwR ;) gdyż dużo serduszka wstawiasz w wystawianie piesków ;) a może jakieś zdjęcia z resztą bandy, np. ze ślicznym Jasiem ;) Quote
agnethka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 o jaaaa...... charcisko :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Biutka']Dzięki za dalsze odwiedzanie tematu :evil_lol: Nie ukrywam że dużo nauki, w domu jestem od 17 a wtedy już jest ciemno i zdjęcia takie sobie. Obiecuję że jutro będą na pewno, a jak nie, to rano w sobotę ;) Dostaliśmy potwierdzenie! :multi: Trzeba będzie mocno poćwiczyć, możliwe że dostaniemy Najlepsze szczenię w rasie, bo Shaki tylko jedna w rasie ze szczylków :multi: Byłoby bosko :loveu:[/QUOTE] OK, czekamy. I zaczynamy trzymać kciuki za tytuł!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts