Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Oke. :-) a czemu nie macie? jak zrobicie fotki to wlasnie moze zalóżcie też galerię :roll: :cool3: Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 hejka, a Wy nadal nie wrociliscie :P chcialam nowe fotki i widze ze na konkurs sie spoznilam :( Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Marta, własnie, że nie :evil_lol: Dostajesz banner, av i obrazek początkowy do galerii! :diabloti: Oczywiście po moim powrocie. a fotki też będą po powrocie... 12 lutego jedziemy po misiaka... i dostanie tez on prezenty urodzinowe wiec moze jakies foty będą :roll: Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ooo super:multi: :multi: :multi: dziekujemy i czekamy na niespodzianke:razz: i na Wasz powrót :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 nmzc. Czekajcie cierpliwie :-) aha... bo wy nie wiecie xD Jak możesz wyslij mi zdjęcia Trio na maila [email][email protected][/email] do wieczora 12 Lutego kej.? :-) i wymiziaj psiaki od nas. Quote
Ciapkowa. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='CaneSs']Oke. :-) a czemu nie macie? jak zrobicie fotki to wlasnie moze zalóżcie też galerię :roll: :cool3:[/QUOTE] No właśnie? Lenka załóż galerie. Bedę bardzo częstym gościem :cool3: Czekamy na powrót + fotki :diabloti: U nas będą może dzisiaj, może jutro.. bo muszę się wybrać na spacer < 3 Quote
Kisses Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witamy się :D Tą wystawę mamy w Rzeszowie :D Quote
Cavalierkaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 No hey, Simowa :D A w Kato w marcu bedziecie??? :D Quote
Kisses Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Będziemy, ale Wy zdaje się w niedzielę, my w piątek ;) Quote
Cavalierkaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 ooo.... ale może bądźcie też w niedziele :D "11. Zabronione jest traktowanie szaty, skóry i nosa jakimikolwiek środkami, które zmieniają ich strukturę lub kolor. Zabronione jest także przygotowywanie psów na terenie wystawy z zastosowaniem jakichkolwiek środków. Dopuszczalne jest stosowanie grzebienia i szczotki. Nie wolno także pozostawiać psa przywiązanego na stoliku trymerskim dłużej niż wymaga jego przygotowanie." źródło: [URL="http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Regulamin_wystaw_psow_rasowych_ZKwP.pdf"]http://www.zkwp.pl/zg/reg...sowych_ZKwP.pdf[/URL] Słyszeliście ludzie o tym !? jakaś masakra. Quote
Ciapkowa. Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Noo.. masakra! Ja sama nie wystawiam psów. Ale dla innych posiadaczy rasowców lum MP to jakaś masakra. ;/ Quote
wiki4 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ooo wydaje mi się czy zmiana tematu ? :cool3: Quote
Kisses Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='GaBi12']Noo.. masakra! Ja sama nie wystawiam psów. Ale dla innych posiadaczy rasowców lum MP to jakaś masakra. ;/[/QUOTE] W MP nie patrzy się raczej na to, jak zgodny ze wzorcem jest pies :P Tutaj się na handlera patrzy. Z jednej strony głupie, z drugiej niektóre psy aż się uginają pod tonami pudru... Quote
bianka19 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Cześć Caprisie :D Czemu już do nas nie wpadacie ? Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Kisses']W MP nie patrzy się raczej na to, jak zgodny ze wzorcem jest pies :P Tutaj się na handlera patrzy. Z jednej strony głupie, z drugiej niektóre psy aż się uginają pod tonami pudru...[/QUOTE] no niby masz racje:D Quote
Dogha Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 "Z jednej strony głupie, z drugiej niektóre psy aż się uginają pod tonami pudru..." A z trzeciej nikt tego nie egzekfuje, to jest jakiś absurd. CaneSs ty się tak niedziw to "prawo" jest już od dawana. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a mi sie to "prawo" podoba :eviltong: przynajmniej jest uczciwie a nie ktos sobie upiekszy bog wie jak psa :roll: ;) Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Z jednej strony. Ale z drugiej zakazuje używania np. trymera na wystawie (a Kiś cwana, Womba trymcia palcami), nożyczek itp... dozwolona jest tylko szczotka itp. Niektóre psy trzeba spryskać odpowiednim preparatem, aby sierść podczas czesania sie nie elektryzowała, też niby zakazują. Więc zależy, jak na to patrzeć, ale na pewno nie jestem za nawalaniem na psa ton żelów itp... Quote
Ciapkowa. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja też nie jestem zeby dawac Bóg wie ile żelów, nie żelów.. Quote
Minerva Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O! Poszerzyłam swoją wiedze o wystawianiu :lol: No prosze, jaka galeria Caprisiów jest pożyteczna :D :D Quote
bianka19 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cześć Caprisie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Quote
Cavalierkaa Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='wiki4']Ooo wydaje mi się czy zmiana tematu ? :cool3:[/QUOTE] No tak... troszkę zmienilismy :D A jak u córci? [quote name='Kisses']W MP nie patrzy się raczej na to, jak zgodny ze wzorcem jest pies :P Tutaj się na handlera patrzy. Z jednej strony głupie, z drugiej niektóre psy aż się uginają pod tonami pudru...[/QUOTE] No tak to fakt. [quote name='bianka19']Cześć Caprisie :D Czemu już do nas nie wpadacie ?[/QUOTE] Wpadamy Bianki, codziennie :-) (jak jestesmy na kompie) ale tyle tych galerii ze nie w każdej pozostawiamy po sobie ślad. Aż wstyd sie przyznac :evil_lol: [quote name='Zuzka i shelciaki']"Z jednej strony głupie, z drugiej niektóre psy aż się uginają pod tonami pudru..." A z trzeciej nikt tego nie egzekfuje, to jest jakiś absurd. CaneSs ty się tak niedziw to "prawo" jest już od dawana.[/QUOTE] no ja o tym prawie pierwszy raz slysze. Ale i tak nikt tego nie bedzie przestrzegał. To tak samo jak od tego roku weszła ustawa ze osoby ponizej 15 roku zycia maja jeździć w kaskach na nartach/deskach. I co? 2 tyg. jestem na nartach i jeźdze bez tego badziewia na glowie. A mam prawie 14 lat. I nikt tego nie przestrzega, a tym bardziej nikt nie sprawdza.Wiec mysle, ze jak spryskam troche psu sierść przed wejściem na ring to nikt tego po I. nie zauwazy a po II. nawet jesli to co mi moze zrobić? [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a mi sie to "prawo" podoba :eviltong: przynajmniej jest uczciwie a nie ktos sobie upiekszy bog wie jak psa :roll: ;)[/QUOTE] No wiesz do Yorków czy pudlów to czasem sie przydaje "upiększanie" ja sie bez tego obejde, ale inni? [quote name='Kisses']Z jednej strony. Ale z drugiej zakazuje używania np. trymera na wystawie (a Kiś cwana, Womba trymcia palcami), nożyczek itp... dozwolona jest tylko szczotka itp. Niektóre psy trzeba spryskać odpowiednim preparatem, aby sierść podczas czesania sie nie elektryzowała, też niby zakazują. Więc zależy, jak na to patrzeć, ale na pewno nie jestem za nawalaniem na psa ton żelów itp...[/QUOTE] No... niektórzy dają tyle tych wszystkich lakierów, żelów, odzywek etc. etc. ze pies to ma 90% chemi na sobie. [quote name='Minerva']O! Poszerzyłam swoją wiedze o wystawianiu :lol: No prosze, jaka galeria Caprisiów jest pożyteczna :D :D[/QUOTE] No widzicie. Trzeba do Pluszowej Galerii częściej wpadać :-) [quote name='bianka19']Cześć Caprisie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/QUOTE] hey! jak tam life? :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='CaneSs'] no ja o tym prawie pierwszy raz slysze. Ale i tak nikt tego nie bedzie przestrzegał. To tak samo jak od tego roku weszła ustawa ze osoby ponizej 15 roku zycia maja jeździć w kaskach na nartach/deskach. I co? 2 tyg. jestem na nartach i jeźdze bez tego badziewia na glowie. A mam prawie 14 lat. I nikt tego nie przestrzega, a tym bardziej nikt nie sprawdza.Wiec mysle, ze jak spryskam troche psu sierść przed wejściem na ring to nikt tego po I. nie zauwazy a po II. nawet jesli to co mi moze zrobić? [/QUOTE] Akurat co do tych kaskow, to bardzo mądre jest i powinni pilnować przestrzegania ;) Jak wyjeżdżam na narty zagranicę, to tam prawie wszyscy jeżdżą w kaskach, dorośli także. A dziecko bez kasku nie zostanie wpuszczone na stok. Moja cała rodzina jeździ w kaskach ;) Quote
Recommended Posts