Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']mmmm :loveu: z pomidorkiem :loveu: bez mięsna :multi: zabije cie bo mi smaka narobiłaś :( :mad:[/QUOTE]

Przepraszam bardzo, przyniosłam dla synusia :evil_lol:

Mam nadzieję, że Capri się podzieli z ciotką Pauliną :razz:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']Cześć :loveu:

Przytargałam Wam kolację :razz:

[URL]http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/2132/2792margerita_pizza.jpg[/URL][/QUOTE]
Och MenSS, dzięki < 3 Kocham Cie ;*

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']mmmm :loveu: z pomidorkiem :loveu: bez mięsna :multi: zabije cie bo mi smaka narobiłaś :( :mad:[/QUOTE]
Ej, możemy sie z Tobą podzieliś, ale od MenSS'a się odczep xDD

Posted

[quote name='Clandestine']Witamy się ;) Chyba jeszcze tu nie byliśmy, ale postaramy się nadrobić zaległości :roll: Świetny psiak :loveu:[/QUOTE]

My też się witamy :D
Zaraz do was też lookniemy :)

Posted

[quote name='CaneSs']Pyszna, kawałek dla Ciebie został :P[/QUOTE]

Dziękuje, jestem na diecie :lol: A w ogóle to jestem wegetarianką :razz:

Napisz mi na gadu co dokładnie z tym obozem :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Dziękuje, jestem na diecie :lol: A w ogóle to jestem wegetarianką :razz:

Napisz mi na gadu co dokładnie z tym obozem :cool3:[/QUOTE]

:smutny: Nie mogę. Coś sie z gadu schrzaniło i chyba bede musiała nowy numer założyć :wkurw:

Posted

[quote name='CaneSs']Chciałaś powiedzieć, że nie wiesz do końca co ze sobą zabierzesz?
Bierz wszystko :D :D : D[/QUOTE]

Tak, to chciałam powiedzieć :evil_lol: A ktoś z dogo jeszcze jedzie ? :razz:

Nie zmieści się :diabloti:

Posted

[quote name='wiki4']Tak, to chciałam powiedzieć :evil_lol: A ktoś z dogo jeszcze jedzie ? :razz:

Nie zmieści się :diabloti:[/QUOTE]

Zrozumiałam trochę jak by ktoś z dogo się już nie zmieścił ale OK :D
Nie wiem :P
Może Zuza od szelciaków, ale nie wiem.
Na Kynologi dość dużo osób pojedzie a tam połowa osób to z dogo więc wiesz na pewno :D
A ty jesteś wręcz dla nas idealna bo i cie znam i masz małego psa - nie szczylka.
A capek za szczylami nie przepada... no bo pstatnio to mieliśmy beaglówke w pokoju - to nas podgryzała ale i mieliśmy mełgo Jack russela i Capcio trochę na początku był do niego nie pewny tzn. do niej :D Ale potem już było ok.
No nie ważne. :D
Pluszak i Lisiczka na pewno sie dogadają :P
(podkreślę ze jak byłam mała miałam jamniczka - ale już go nie ma ;( )

Posted

[quote name='CaneSs']Zrozumiałam trochę jak by ktoś z dogo się już nie zmieścił ale OK :D
Nie wiem :P
Może Zuza od szelciaków, ale nie wiem.
Na Kynologi dość dużo osób pojedzie a tam połowa osób to z dogo więc wiesz na pewno :D
A ty jesteś wręcz dla nas idealna bo i cie znam i masz małego psa - nie szczylka.
A capek za szczylami nie przepada... no bo pstatnio to mieliśmy beaglówke w pokoju - to nas podgryzała ale i mieliśmy mełgo Jack russela i Capcio trochę na początku był do niego nie pewny tzn. do niej :D Ale potem już było ok.
No nie ważne. :D
Pluszak i Lisiczka na pewno sie dogadają :P
(podkreślę ze jak byłam mała miałam jamniczka - ale już go nie ma ;( )[/QUOTE]

Nie, nie o to mi chodziło :lol: Chodziło, że nie wszystko mi się zmieści ;)

idealna, to złe słowo :eviltong:
Po jakimś czasie na pewno by się polubili :p
Nie wiem, muszę z mamą pogadać bo cena nieco mnie przeraża, ale co to dla mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Nie, nie o to mi chodziło :lol: Chodziło, że nie wszystko mi się zmieści ;)

idealna, to złe słowo :eviltong:
Po jakimś czasie na pewno by się polubili :p
Nie wiem, muszę z mamą pogadać bo cena nieco mnie przeraża, ale co to dla mnie :evil_lol:[/QUOTE]

Starzy płacą - nie ty xDD

Posted

[quote name='CaneSs']Starzy płacą - nie ty xDD[/QUOTE]

Ahahaha, jasne :evil_lol: Moze tak 4/5 :lol:

[quote name='Infortune.']Wiki, jedź :cool3: Sama bym chętnie pojechała gdybym miała młodszego psa. :lol:[/QUOTE]

Wszyscy tak mnie namawiają, że przez Was chcę już jechać :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Ahahaha, jasne :evil_lol: Moze tak 4/5 :lol:

Wszyscy tak mnie namawiają, że przez Was chcę już jechać :lol:[/QUOTE]

totez oswiadczam ci - jedziesz i bedziesz ze mna w domku ;)

Posted

[quote name='CaneSs']totez oswiadczam ci - jedziesz i bedziesz ze mna w domku ;)[/QUOTE]

Dobrze, toteż oświadczam Ci, że pogadam z mamą bo tacie nic do gadania :evil_lol: A jak nie to pozwolę Ci zadzwonić ;) Mam nadzieję, że Twoi rodzice, jak i również Ty masz dar przekonywania :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Dobrze, toteż oświadczam Ci, że pogadam z mamą bo tacie nic do gadania :evil_lol: A jak nie to pozwolę Ci zadzwonić ;) Mam nadzieję, że Twoi rodzice, jak i również Ty masz dar przekonywania :lol:[/QUOTE]
Idź pogadaj teraz! :D
Ja poczekam :D

[quote name='Infortune.']Milce może i tak gorzej z innymi suczkami :evil_lol:[/QUOTE]
Czemu?