wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']mmmm :loveu: z pomidorkiem :loveu: bez mięsna :multi: zabije cie bo mi smaka narobiłaś :( :mad:[/QUOTE] Przepraszam bardzo, przyniosłam dla synusia :evil_lol: Mam nadzieję, że Capri się podzieli z ciotką Pauliną :razz: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Cześć :loveu: Przytargałam Wam kolację :razz: [URL]http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/2132/2792margerita_pizza.jpg[/URL][/QUOTE] Och MenSS, dzięki < 3 Kocham Cie ;* [quote name='HuSkYy-Paulina-94']mmmm :loveu: z pomidorkiem :loveu: bez mięsna :multi: zabije cie bo mi smaka narobiłaś :( :mad:[/QUOTE] Ej, możemy sie z Tobą podzieliś, ale od MenSS'a się odczep xDD Quote
Clandestine Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Witamy się ;) Chyba jeszcze tu nie byliśmy, ale postaramy się nadrobić zaległości :roll: Świetny psiak :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='Clandestine']Witamy się ;) Chyba jeszcze tu nie byliśmy, ale postaramy się nadrobić zaległości :roll: Świetny psiak :loveu:[/QUOTE] My też się witamy :D Zaraz do was też lookniemy :) Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']I jak smakowała pizza ? :razz:[/QUOTE] Pyszna, kawałek dla Ciebie został :P Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']Pyszna, kawałek dla Ciebie został :P[/QUOTE] Dziękuje, jestem na diecie :lol: A w ogóle to jestem wegetarianką :razz: Napisz mi na gadu co dokładnie z tym obozem :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Dziękuje, jestem na diecie :lol: A w ogóle to jestem wegetarianką :razz: Napisz mi na gadu co dokładnie z tym obozem :cool3:[/QUOTE] :smutny: Nie mogę. Coś sie z gadu schrzaniło i chyba bede musiała nowy numer założyć :wkurw: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']:smutny: Nie mogę. Coś sie z gadu schrzaniło i chyba bede musiała nowy numer założyć :wkurw:[/QUOTE] To na PW :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']To na PW :lol:[/QUOTE] co nieco u cb napisałam w galerii < 3 Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']co nieco u cb napisałam w galerii < 3[/QUOTE] Widzę, widzę :razz: Nie wiem do końca :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Widzę, widzę :razz: Nie wiem do końca :lol:[/QUOTE] Chciałaś powiedzieć, że nie wiesz do końca co ze sobą zabierzesz? Bierz wszystko :D :D : D Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']Chciałaś powiedzieć, że nie wiesz do końca co ze sobą zabierzesz? Bierz wszystko :D :D : D[/QUOTE] Tak, to chciałam powiedzieć :evil_lol: A ktoś z dogo jeszcze jedzie ? :razz: Nie zmieści się :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Tak, to chciałam powiedzieć :evil_lol: A ktoś z dogo jeszcze jedzie ? :razz: Nie zmieści się :diabloti:[/QUOTE] Zrozumiałam trochę jak by ktoś z dogo się już nie zmieścił ale OK :D Nie wiem :P Może Zuza od szelciaków, ale nie wiem. Na Kynologi dość dużo osób pojedzie a tam połowa osób to z dogo więc wiesz na pewno :D A ty jesteś wręcz dla nas idealna bo i cie znam i masz małego psa - nie szczylka. A capek za szczylami nie przepada... no bo pstatnio to mieliśmy beaglówke w pokoju - to nas podgryzała ale i mieliśmy mełgo Jack russela i Capcio trochę na początku był do niego nie pewny tzn. do niej :D Ale potem już było ok. No nie ważne. :D Pluszak i Lisiczka na pewno sie dogadają :P (podkreślę ze jak byłam mała miałam jamniczka - ale już go nie ma ;( ) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']Zrozumiałam trochę jak by ktoś z dogo się już nie zmieścił ale OK :D Nie wiem :P Może Zuza od szelciaków, ale nie wiem. Na Kynologi dość dużo osób pojedzie a tam połowa osób to z dogo więc wiesz na pewno :D A ty jesteś wręcz dla nas idealna bo i cie znam i masz małego psa - nie szczylka. A capek za szczylami nie przepada... no bo pstatnio to mieliśmy beaglówke w pokoju - to nas podgryzała ale i mieliśmy mełgo Jack russela i Capcio trochę na początku był do niego nie pewny tzn. do niej :D Ale potem już było ok. No nie ważne. :D Pluszak i Lisiczka na pewno sie dogadają :P (podkreślę ze jak byłam mała miałam jamniczka - ale już go nie ma ;( )[/QUOTE] Nie, nie o to mi chodziło :lol: Chodziło, że nie wszystko mi się zmieści ;) idealna, to złe słowo :eviltong: Po jakimś czasie na pewno by się polubili :p Nie wiem, muszę z mamą pogadać bo cena nieco mnie przeraża, ale co to dla mnie :evil_lol: Quote
Infortune. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wiki, jedź :cool3: Sama bym chętnie pojechała gdybym miała młodszego psa. :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Nie, nie o to mi chodziło :lol: Chodziło, że nie wszystko mi się zmieści ;) idealna, to złe słowo :eviltong: Po jakimś czasie na pewno by się polubili :p Nie wiem, muszę z mamą pogadać bo cena nieco mnie przeraża, ale co to dla mnie :evil_lol:[/QUOTE] Starzy płacą - nie ty xDD Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='Infortune.']Wiki, jedź :cool3: Sama bym chętnie pojechała gdybym miała młodszego psa. :lol:[/QUOTE] ej! Pojedź :D Im nas więcej tym lepiej.!! :D Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']Starzy płacą - nie ty xDD[/QUOTE] Ahahaha, jasne :evil_lol: Moze tak 4/5 :lol: [quote name='Infortune.']Wiki, jedź :cool3: Sama bym chętnie pojechała gdybym miała młodszego psa. :lol:[/QUOTE] Wszyscy tak mnie namawiają, że przez Was chcę już jechać :lol: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']ej! Pojedź :D Im nas więcej tym lepiej.!! :D[/QUOTE] Właśnie, Milce się spodoba :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Ahahaha, jasne :evil_lol: Moze tak 4/5 :lol: Wszyscy tak mnie namawiają, że przez Was chcę już jechać :lol:[/QUOTE] totez oswiadczam ci - jedziesz i bedziesz ze mna w domku ;) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='CaneSs']totez oswiadczam ci - jedziesz i bedziesz ze mna w domku ;)[/QUOTE] Dobrze, toteż oświadczam Ci, że pogadam z mamą bo tacie nic do gadania :evil_lol: A jak nie to pozwolę Ci zadzwonić ;) Mam nadzieję, że Twoi rodzice, jak i również Ty masz dar przekonywania :lol: Quote
Infortune. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Właśnie, Milce się spodoba :lol:[/QUOTE] Milce może i tak gorzej z innymi suczkami :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 [quote name='Infortune.']Milce może i tak gorzej z innymi suczkami :evil_lol:[/QUOTE] Tzn. nie toleruje ? :icon_roc: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 [quote name='wiki4']Dobrze, toteż oświadczam Ci, że pogadam z mamą bo tacie nic do gadania :evil_lol: A jak nie to pozwolę Ci zadzwonić ;) Mam nadzieję, że Twoi rodzice, jak i również Ty masz dar przekonywania :lol:[/QUOTE] Idź pogadaj teraz! :D Ja poczekam :D [quote name='Infortune.']Milce może i tak gorzej z innymi suczkami :evil_lol:[/QUOTE] Czemu? Quote
Recommended Posts