as_kate Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Łał, no to bomba ;p no ja na razie chodzę spać wczesniej niż normalnie i wtaję później, a po śniadaniu wracam do wyrka i wtaję na obiad dopiero ;p co za życie :loveu: pytanie proste ;) naucz się robić na ręcznym, bo wtedy zdjęcia są lepsze ;) fakt, że trochę trzeba się napracować, ale warto ;) automat dla laniuchów ;) Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='as_kate']Łał, no to bomba ;p no ja na razie chodzę spać wczesniej niż normalnie i wtaję później, a po śniadaniu wracam do wyrka i wtaję na obiad dopiero ;p co za życie :loveu: pytanie proste ;) naucz się robić na ręcznym, bo wtedy zdjęcia są lepsze ;) fakt, że trochę trzeba się napracować, ale warto ;) automat dla laniuchów ;)[/QUOTE] Normalnie jak bym tate syszała! xDD No wiem, wiem. Ale na tym "dziecięcym" trybie fotki wychodzą cudne wiec jak już tata dał mi raz do ręki swój aparat to wole napstrykać trochę tych fot. Bo mój aparat o dziwo też lustrzanka ale na film no to... cóż fotki wychodzą mi mega kiepskie. Nie wiem. jeszcze musze sie pouczyć :P A cyfrówka mamy mnie wkurza bo o 1. dupawa jakość a po 2. te CZERWONE OCZY u psa. No masakra. Quote
DomixX Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Dzięki bardzo za odp:loveu: A banner i avatorek super piękne;) Pozdrawiamy! Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [QUOTE]Dziękuję, hanni ;* A teraz wracaj do domu, bo mam dużo roboty [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Wynagrodzę ci mój brak uczuć na chacie. xD bye ;8 [/QUOTE] No więc przyszłam do domu :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']No więc przyszłam do domu :evil_lol:[/QUOTE] hahah. Tatcio pracuje :D Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']hahah. Tatcio pracuje :D[/QUOTE] Ło matko, myślałam, że jesteś kobita :-o Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']Ło matko, myślałam, że jesteś kobita :-o[/QUOTE] tzn. Mamuśka pracuje :] Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']tzn. Mamuśka pracuje :][/QUOTE] No właśnie :eviltong: A ile dzisiaj zarobisz ? Pójdziemy do Mc ? :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']No właśnie :eviltong: A ile dzisiaj zarobisz ? Pójdziemy do Mc ? :cool3:[/QUOTE] no dzisiaj tak. O dziwo nas stać :D Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']no dzisiaj tak. O dziwo nas stać :D[/QUOTE] Jeej mamuś :multi: Ja chcę Happy Meal'a :loveu: :eviltong: A wolisz być mamusią czy kochankiem ? :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']Jeej mamuś :multi: Ja chcę Happy Meal'a :loveu: :eviltong: A wolisz być mamusią czy kochankiem ? :diabloti:[/QUOTE] no ba ze kochankiem! więcej korzyści i przyjemności :] W takim razie, bejb idziemy na Happy Meal'a xD Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']no ba ze kochankiem! więcej korzyści i przyjemności :] W takim razie, bejb idziemy na Happy Meal'a xD[/QUOTE] Przepraszam bardzo, jakie korzyści ? :mad: :evil_lol: A jeśli chodzi o przyjemności to się domyślam :diabloti: Tak jest :p Łojps, już nie mogę mówić co Ciebie Lass :-o :placz: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']Przepraszam bardzo, jakie korzyści ? :mad: :evil_lol: A jeśli chodzi o przyjemności to się domyślam :diabloti: Tak jest :p Łojps, już nie mogę mówić co Ciebie Lass :-o :placz:[/QUOTE] eą.... <gafa> no wiesz xDD Mów hann, jak chcesz < 3 Byle with Szacun ;* Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']eą.... <gafa> no wiesz xDD Mów hann, jak chcesz < 3 Byle with Szacun ;*[/QUOTE] No właśnie nie wiem :mad: :evil_lol: Podaj mi jedną z korzyści :eviltong: Lass fajniej :evil_lol: Przykro mi Kochasiu zostaniesz 'Lass' :p Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']No właśnie nie wiem :mad: :evil_lol: Podaj mi jedną z korzyści :eviltong: Lass fajniej :evil_lol: Przykro mi Kochasiu zostaniesz 'Lass' :p[/QUOTE] Ok MenSS ;] Korzyść... o mam. Jako dziecko musiałabym Cię wszędzie zabierać bo oczywiście tatusia nie masz ( bo nie wiem który to tatuś xD ) A jako kochan....ka moge brać cie tylko gdzie chce. nie wszędzie :D xD, głupia korzyść ale jest ;] Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']Ok MenSS ;] Korzyść... o mam. Jako dziecko musiałabym Cię wszędzie zabierać bo oczywiście tatusia nie masz ( bo nie wiem który to tatuś xD ) A jako kochan....ka moge brać cie tylko gdzie chce. nie wszędzie :D xD, głupia korzyść ale jest ;][/QUOTE] To Ty płeć męska czy ta piękniejsza ? :diabloti: No to do WC nie bardzo :evil_lol: A np. gdzie jeszcze nie ? :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']To Ty płeć męska czy ta piękniejsza ? :diabloti: No to do WC nie bardzo :evil_lol: A np. gdzie jeszcze nie ? :lol:[/QUOTE] no wiesz.... w sumie to nie wiem ;d Ale nie będziesz mi mędzić w sklepie ze chcesz lo... lizaka się znaczy :D Ja płeć piękna a jak!? Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']no wiesz.... w sumie to nie wiem ;d Ale nie będziesz mi mędzić w sklepie ze chcesz lo... lizaka się znaczy :D Ja płeć piękna a jak!?[/QUOTE] Po co mi ze sklepu, skoro w domu mam własnego :oops: :diabloti: Ohohoh, to się narobiło :evil_lol: Bo ja tyż piękna :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']Po co mi ze sklepu, skoro w domu mam własnego :oops: :diabloti: Ohohoh, to się narobiło :evil_lol: Bo ja tyż piękna :eviltong:[/QUOTE] jej masz lo lizaka?! ;d Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']jej masz lo lizaka?! ;d[/QUOTE] No co, ja tez muszę mieć jakieś korzyści z Ciebie :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [quote name='wiki4']No co, ja tez muszę mieć jakieś korzyści z Ciebie :evil_lol:[/QUOTE] okey okey.. rozumiem... ;] Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='CaneSs']okey okey.. rozumiem... ;][/QUOTE] No więc...co robimy ? :mdrmed: Aha i napisz na GG bo mi się nr usunęły 8301077 :razz: Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 UWAGA UWAGA! zaraz dodam focie :) [IMG]http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0120.jpg[/IMG] [IMG]http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0121.jpg[/IMG] [IMG]http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0122.jpg[/IMG] cdn. Quote
Cavalierkaa Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 FU**, fotki sie poucinały ;/ Musicie klikać "pokaż obraz" zeby były całe. Sorrki. Nie chce mi się zmiejszac. Dzisiaj dam jeszcze 3 apotem zmykam ;* Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [URL]http://i835.photobucket.com/albums/zz278/Cavalierka/DSC_0121.jpg[/URL] Jakie słodziaste :loveu: Za duże fotki :mad: Quote
Recommended Posts