wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']My się stawiamy punktualnie :evil_lol: Bo imprezka miała być chyba od 18 ?[/QUOTE] Od 8 :megagrin: Quote
Ewa&Duffel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='wiki4']Od 8 :megagrin:[/QUOTE] Moim zdaniem tam jest 18, a nie 8 :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Moim zdaniem tam jest 18, a nie 8 :eviltong:[/QUOTE] Według mnie... to tam jest ''i'' :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='wiki4']Według mnie... to tam jest ''i'' :evil_lol:[/QUOTE] i to "i" chyba robi za jedynkę, tak jest w setce na początku :cool3: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']i to "i" chyba robi za jedynkę, tak jest w setce na początku :cool3:[/QUOTE] To ona jakaś dziwna jest, zamiast ''1'' robi ''i'' :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='wiki4']To ona jakaś dziwna jest, zamiast ''1'' robi ''i'' :diabloti:[/QUOTE] żeby serduszko było :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']żeby serduszko było :evil_lol:[/QUOTE] Może nam się CaneSs zakochała ? :cool3: Quote
Cavy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 A bo to impreza dzisiaj? :D To dgzie jesteś? Zapraszamy do siebie na fotki [SIZE=1](wreszcie)[/SIZE] :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 CenesS zapomniała ,że ludzi pozapraszała :D Quote
sunshine Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nie no to się nazywa gościnność bez gospodarza:( Quote
Shirai - Koki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [URL]http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_wisnie_256.jpg[/URL] Zjadlabym takie pysznosci :loveu: i dzisiaj terminowo wpadlam na imprezke i co tam....:diabloti: Quote
iwcza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No, ten. Marna trochę ta imprezka była... Quote
Nikolaaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ja u siebie w galerii robie imprezke w sobotę albo w niedziele- z okazji swoich imienin :) I naturalnie wszystkich zapraszam : łącznie z CenesS :) Quote
Cavalierkaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Cześć kochani :( Nie nie jestem zakochana, taka literka sie zrobiła :P A nie było imprezki bo mam szlabana za złe oceny ;/ ;/ ;/ Nie wiem kiedy bede :) Ale jajak wróce tgo bedzie impra na całego. Całusski dla wszystkich. (pisze z budy:) ) Quote
Cavalierkaa Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ej.,ja tu wam impre robie a wy tu tak o mnie źle gadacie! no nie, zfochać się tylko można :P Ale i tak was wszystkich koocham :) Jak komuś by sie nudziło to zapraszam na mojego bloga :) [url]www.bloody-day.blog.onet.pl[/url] Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oj niefajnie z tym szlabanem :shake: U mnie dzisiaj jest zebranie...hm, ciekawe jak to będzie :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='CaneSs']Cześć kochani :( Nie nie jestem zakochana, taka literka sie zrobiła :P A nie było imprezki bo mam szlabana za złe oceny ;/ ;/ ;/ Nie wiem kiedy bede :) Ale jajak wróce tgo bedzie impra na całego. Całusski dla wszystkich. (pisze z budy:) )[/QUOTE] Matko, kochanko moja :placz: Jak to nie jesteś zakochana ? :mad: A jaaa ?! :-o U mnie jutro zebranie ale mama już o wszystkim wie, dobrze, że mi kompa nie ograniczają :shake: Kiedy masz jeszcze infe ? :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Szkoda. Tak sobie teraz myślę, i dochodzę do wniosku ,że ja nigdy nie miałam szlabanu :-o :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Nikolaaa']Szkoda. Tak sobie teraz myślę, i dochodzę do wniosku ,że ja nigdy nie miałam szlabanu :-o :evil_lol:[/QUOTE] ja na szczescie też :p ale nawet jak bym dostala bym sobie robila co chce :D:D Quote
Minerva Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jakby się moja mama dowiedziała o ocenach z chemii to by było nie ciekawie. Mam nadzieje, że zebrania w najbliższym czasie jeszcze nie będzie ;p Quote
Feigned Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Minerva']Jakby się moja mama dowiedziała o ocenach z chemii to by było nie ciekawie. Mam nadzieje, że zebrania w najbliższym czasie jeszcze nie będzie ;p[/QUOTE] na Twoim miejscu zaczełabym się obawiać :lol: bo zazwyczaj w grudniu/styczniu są już zebrania, bo nie długo koniec semestru ;p Quote
Recommended Posts