Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli tak z 15 możemy ponabijać...wyrobi się :diabloti:... a tak nawiasem to u nas też masa błota :placz:. Będę musiała niedługo znowu wykąpać Shirexa...straaaszne.
Pozwalanie jej na "bycie psem" kosztuje mnie bardzo dużo szmaponu dla psów :evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']czyli tak z 15 możemy ponabijać...wyrobi się :diabloti:... a tak nawiasem to u nas też masa błota :placz:. Będę musiała niedługo znowu wykąpać Shirexa...straaaszne.
Pozwalanie jej na "bycie psem" kosztuje mnie bardzo dużo szmaponu dla psów :evil_lol:[/QUOTE]

Dobre określenie, ''być psem'' :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']Dobre określenie, ''być psem'' :evil_lol:[/QUOTE]
Ostatnio jak szłyśmy działkami (Shira tam może się wybiegac no i oczywiście sterta błota)... lało jak z cebra (tylko takie debile jak my moga się wtedy włóczyć po zapaćkanych działkach:evil_lol:) mijał nas znajomy pan i stwierdził "cały ci się ubłoci ten pies" a ja stwierdziłam " i bardzo dobrze, o to chodzi w końcu jest psem":diabloti:
nie uznaje chowania psa w domu bo jest błoto i się pobrudzi...(chyba że pies nie lubi błotka bo takiego delikwenta znam) ale jeśli lubi i ma w tym radoche to...sorki to nie damulka....to pies który lubi sie wyszaleć i upaćkać :evil_lol:

Posted

[quote name='sunshine']Ostatnio jak szłyśmy działkami (Shira tam może się wybiegac no i oczywiście sterta błota)... lało jak z cebra (tylko takie debile jak my moga się wtedy włóczyć po zapaćkanych działkach:evil_lol:) mijał nas znajomy pan i stwierdził "cały ci się ubłoci ten pies" a ja stwierdziłam " i bardzo dobrze, o to chodzi w końcu jest psem":diabloti:
nie uznaje chowania psa w domu bo jest błoto i się pobrudzi...(chyba że pies nie lubi błotka bo takiego delikwenta znam) ale jeśli lubi i ma w tym radoche to...sorki to nie damulka....to pies który lubi sie wyszaleć i upaćkać :evil_lol:[/QUOTE]

Koocham deszcz :evil_lol: Lisia też, i zawsze jak z pól wracamy zaraz po deszczu, to mnie mama do domu wpuścić nie chce :lol: '' Siedźcie tam do póki nie stwardniejecie i się błoto nie wykruszy'' :cool3: Idziemy się w piaskownicy pobawić :eviltong:

Posted

Duffel też uwielbia deszcz i błoto, ale dziadkowie i mama zawsze się strasznie wkurzają, jak wraca brudny ze spaceru i każą mu zostawać na dworze albo zamykać go na korytarzu. Nie rozumiem tego, bo przecież biorąc psa tej rasy, wiedzieliśmy, jaki one mają charakter i że błotko to ich pasja :shake:

Posted

Moja mama też się wkurza ale jak mokra Shira zaczyna szarżować po domu żeby się wysuszyć to zaczyna się śmiać:diabloti:... Ten pies owinoł sobie nas wszystkich wokół palca:evil_lol:

Posted

[quote name='Cavy']Niezłe - bycie psem :mdleje: :lol:

A czemu to tata Ci zwędził aparat? :evil_lol:[/QUOTE]

To aparat mamy po I xD
a po II dad wyjechał i wraca dopiero w piątek wieczorem. Potrzemny mu aparat do robienia fotek jakiś spzetów xD

Jej laski ile stronek znowu xD :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='iwcza']Aż do lutego? :mad:[/QUOTE]

Tak bo najprawdopodobniej Ania od Cheryl ( [url=http://www.cheryl.pl]CHERYL Aldaha Gold - Cavalier King Charles Spaniel[/url] )
Zrobi nam stronke html :cool3: A wolny termin na jakoś w styczniu, a ja musze kase uzbierać na stronke wiec wymyśliłam, że stronka moze być na Luty na urodziny caprutka :evil_lol:

Posted

[quote name='CaneSs']I co?! Jak ja jestem to nikt ze mną nie gada :placz:[/QUOTE]

Bo Ty masz pecha :lol:

Jestem kochana :cool3:
Cio tam u Ciebie i psiaka ? :razz:

Posted

[quote name='wiki4']Bo Ty masz pecha :lol:

Jestem kochana :cool3:
Cio tam u Ciebie i psiaka ? :razz:[/QUOTE]

ja ci dam pecha :mad: :mad: :mad:

Dobrze :angryy: śpi :angryy: Piesek :angryy:

Nie mam pecha! :placz: :mad: :angryy:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='CaneSs']Jaki babsztyl! Ja tu charuje jak wół i oceny w sql poporawiam.
Jakie mieliście pytanie? Bo nie zaczaiłam xD :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A myślisz , że ja nie! :diabloti:
[quote name='CaneSs']Bianka! Odpowiedziałam ci! :mad:[/QUOTE]
Dziękuje za odp. :eviltong: