Cavalierkaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='CaneSs']Chyba na razie nie, tata zwędził aparata :evil_lol:[/QUOTE] Bianka! Odpowiedziałam ci! :mad: Quote
Cavalierkaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Shel']Foty !!!!!! :mad:[/QUOTE] Mhm, powtórzę TATA ZABRAŁ APARAT :roll: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 czyli tak z 15 możemy ponabijać...wyrobi się :diabloti:... a tak nawiasem to u nas też masa błota :placz:. Będę musiała niedługo znowu wykąpać Shirexa...straaaszne. Pozwalanie jej na "bycie psem" kosztuje mnie bardzo dużo szmaponu dla psów :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='sunshine']czyli tak z 15 możemy ponabijać...wyrobi się :diabloti:... a tak nawiasem to u nas też masa błota :placz:. Będę musiała niedługo znowu wykąpać Shirexa...straaaszne. Pozwalanie jej na "bycie psem" kosztuje mnie bardzo dużo szmaponu dla psów :evil_lol:[/QUOTE] Dobre określenie, ''być psem'' :evil_lol: Quote
Shel Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='CaneSs']Mhm, powtórzę TATA ZABRAŁ APARAT :roll:[/QUOTE] Komórka :eviltong: Quote
sunshine Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='wiki4']Dobre określenie, ''być psem'' :evil_lol:[/QUOTE] Ostatnio jak szłyśmy działkami (Shira tam może się wybiegac no i oczywiście sterta błota)... lało jak z cebra (tylko takie debile jak my moga się wtedy włóczyć po zapaćkanych działkach:evil_lol:) mijał nas znajomy pan i stwierdził "cały ci się ubłoci ten pies" a ja stwierdziłam " i bardzo dobrze, o to chodzi w końcu jest psem":diabloti: nie uznaje chowania psa w domu bo jest błoto i się pobrudzi...(chyba że pies nie lubi błotka bo takiego delikwenta znam) ale jeśli lubi i ma w tym radoche to...sorki to nie damulka....to pies który lubi sie wyszaleć i upaćkać :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Niezłe - bycie psem :mdleje: :lol: A czemu to tata Ci zwędził aparat? :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='sunshine']Ostatnio jak szłyśmy działkami (Shira tam może się wybiegac no i oczywiście sterta błota)... lało jak z cebra (tylko takie debile jak my moga się wtedy włóczyć po zapaćkanych działkach:evil_lol:) mijał nas znajomy pan i stwierdził "cały ci się ubłoci ten pies" a ja stwierdziłam " i bardzo dobrze, o to chodzi w końcu jest psem":diabloti: nie uznaje chowania psa w domu bo jest błoto i się pobrudzi...(chyba że pies nie lubi błotka bo takiego delikwenta znam) ale jeśli lubi i ma w tym radoche to...sorki to nie damulka....to pies który lubi sie wyszaleć i upaćkać :evil_lol:[/QUOTE] Koocham deszcz :evil_lol: Lisia też, i zawsze jak z pól wracamy zaraz po deszczu, to mnie mama do domu wpuścić nie chce :lol: '' Siedźcie tam do póki nie stwardniejecie i się błoto nie wykruszy'' :cool3: Idziemy się w piaskownicy pobawić :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Duffel też uwielbia deszcz i błoto, ale dziadkowie i mama zawsze się strasznie wkurzają, jak wraca brudny ze spaceru i każą mu zostawać na dworze albo zamykać go na korytarzu. Nie rozumiem tego, bo przecież biorąc psa tej rasy, wiedzieliśmy, jaki one mają charakter i że błotko to ich pasja :shake: Quote
sunshine Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Moja mama też się wkurza ale jak mokra Shira zaczyna szarżować po domu żeby się wysuszyć to zaczyna się śmiać:diabloti:... Ten pies owinoł sobie nas wszystkich wokół palca:evil_lol: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 hej Wam Capriki ;) U nas cały czas pada, właśnie wróciliśmy ze spacerku, cali mokrzy i siadam za chwilkę do lekcji :placz: Quote
iwcza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 eeeeej no! Co się stało z blogiem waszym? :mad::mad::mad: Quote
Cavy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='iwcza']eeeeej no! Co się stało z blogiem waszym? :mad::mad::mad:[/QUOTE] Remont mają. :evil_lol: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale ładne intro, ciekawe kto robił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwcza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Cavy']Remont mają. :evil_lol:[/QUOTE] Aż do lutego? :mad: Quote
Cavy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='iwcza']Aż do lutego? :mad:[/QUOTE] najwidoczniej. :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='wiki4']Nie no, z 20 przesadziłaś :evil_lol: W tym wcieleniu, czyli? :diabloti:[/QUOTE] Czyli przed śmiercią xD :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Cavy']Niezłe - bycie psem :mdleje: :lol: A czemu to tata Ci zwędził aparat? :evil_lol:[/QUOTE] To aparat mamy po I xD a po II dad wyjechał i wraca dopiero w piątek wieczorem. Potrzemny mu aparat do robienia fotek jakiś spzetów xD Jej laski ile stronek znowu xD :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Shel']Ale ładne intro, ciekawe kto robił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No ciekawe :evil_lol: Kasiu nie bądź taka skromna, to twoja robótka :roll: :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='iwcza']Aż do lutego? :mad:[/QUOTE] Tak bo najprawdopodobniej Ania od Cheryl ( [url=http://www.cheryl.pl]CHERYL Aldaha Gold - Cavalier King Charles Spaniel[/url] ) Zrobi nam stronke html :cool3: A wolny termin na jakoś w styczniu, a ja musze kase uzbierać na stronke wiec wymyśliłam, że stronka moze być na Luty na urodziny caprutka :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 I co?! Jak ja jestem to nikt ze mną nie gada :placz: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='CaneSs']I co?! Jak ja jestem to nikt ze mną nie gada :placz:[/QUOTE] Bo Ty masz pecha :lol: Jestem kochana :cool3: Cio tam u Ciebie i psiaka ? :razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='wiki4']Bo Ty masz pecha :lol: Jestem kochana :cool3: Cio tam u Ciebie i psiaka ? :razz:[/QUOTE] ja ci dam pecha :mad: :mad: :mad: Dobrze :angryy: śpi :angryy: Piesek :angryy: Nie mam pecha! :placz: :mad: :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='CaneSs']Jaki babsztyl! Ja tu charuje jak wół i oceny w sql poporawiam. Jakie mieliście pytanie? Bo nie zaczaiłam xD :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A myślisz , że ja nie! :diabloti: [quote name='CaneSs']Bianka! Odpowiedziałam ci! :mad:[/QUOTE] Dziękuje za odp. :eviltong: Quote
Recommended Posts