Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Shel']Hej Wam! :cool3:[/QUOTE] Siemmacie :cool3: Co tam u was? Bo u nas zimno xD Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Agniecha93']Witam się :multi: [URL]http://lh3.ggpht.com/_x16eEneDV3M/Su8FM34MzZI/AAAAAAAABn0/BRG6YRZSXVk/s720/PB020094.JPG[/URL] ach te cudne oczęta :loveu:[/QUOTE] No witamy się;)Co tam u was?:cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='CaneSs']O_o,szkoda:-( A wy skąd jesteście?:cool3:[/QUOTE] Z Warszawy ;) A dokładniej to Bródno/Targówek. Ale często jeździmy też pospacerować w inne miejsca :) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [URL]http://lh3.ggpht.com/_x16eEneDV3M/Su8FM34MzZI/AAAAAAAABn0/BRG6YRZSXVk/s720/PB020094.JPG[/URL] ale słodkości :loveu: Witamy i pozdrawiamy Quote
Minerva Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hej Wam wieczornie ;) Jak tam u Was :razz:? Quote
Agniecha93 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='CaneSs']No witamy się;-)Co tam u was?:cool3:[/QUOTE] Ciężki i zimny dzień, właśnie obrabiam zjęcia :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Agniecha93']Ciężki i zimny dzień, właśnie obrabiam zjęcia :cool3:[/QUOTE] To tak jak u nas. Strasznie zimno. A cięzko och... strasznie. Dzisiaj w sql poporawa matmy, filozofii a potem jeszcze mega nudne zajęcia. Masakra. A na jutro tyle pracy domowej... ze wohow. :cool1: Jakie zdjęcia? Dodaj do galerii :cool3: Quote
Agniecha93 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jak zdążę to dzisiaj dodam :eviltong: Ja miałam sprawdzian z fizyki... i o mało co nie spytał mnie z informatyki, z algorytmów co jest dla mnie czarną magią :roll: Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 sporo wstecz musialam sie cofnac zeby zdjecia znalezc:eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Ewa&Duffel']Z Warszawy ;) A dokładniej to Bródno/Targówek. Ale często jeździmy też pospacerować w inne miejsca :)[/QUOTE] Oo ;) To jak my. Tzn. My też z Wawy ( Wesoła dokładniej ) A na Pola Mokotowskie jeździcie? :cool3: Quote
Shel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 U nas dzisiaj rano było chyba z centymetr śniegu :lying: i stopniał :mdrmed: Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Agniecha93']Jak zdążę to dzisiaj dodam :eviltong: Ja miałam sprawdzian z fizyki... i o mało co nie spytał mnie z informatyki, z algorytmów co jest dla mnie czarną magią :roll:[/QUOTE] Nie wiem co to ale ok. xD A do której kl. chodzisz? Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Shel']U nas dzisiaj rano było chyba z centymetr śniegu :lying: i stopniał :mdrmed:[/QUOTE] Śnieg!? Zazdroszczę, bo chciałabym Caprutkowi foty strzelić xD :evil_lol: A tak wgl. to zajrzyj do Księgi Gości na swojej stronce oki? :cool3: Quote
Shel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='CaneSs']Śnieg!? Zazdroszczę, bo chciałabym Caprutkowi foty strzelić xD :evil_lol: A tak wgl. to zajrzyj do Księgi Gości na swojej stronce oki? :cool3:[/QUOTE] Ja też chciałam porobić fotki Aresowi, chociaż jeden plus, zanim wyszłam do szkoły to dałam baterie do ładowania, ale jak wróciłam to śniegu już nie było (:shake:) :multi::multi::multi: Już lukam! Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Marta_Ares']sporo wstecz musialam sie cofnac zeby zdjecia znalezc:eviltong:[/QUOTE] [quote name='wiki4']Cześć Wam :loveu:[/QUOTE] [B]Marta_Ares[/B] I co? Znalazłaś? xD :evil_lol: [B]wiki4[/B] No siemmka. Co tam u was dłuugie? :cool3: Quote
Shel Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzięki za wpis! ;) I to miły :] Napisałam na gg :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Shel']Dzięki za wpis! ;) I to miły :] Napisałam na gg :cool3:[/QUOTE] Noom. Wieeem. xDD :cool3: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A długich ok. Szalałyśmy dzisiaj w śniegu rano :cool3: A u Was, co, krótkie o długich uszach? :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']A długich ok. Szalałyśmy dzisiaj w śniegu rano :cool3: A u Was, co, krótkie o długich uszach? :diabloti:[/QUOTE] Dobrze... nie no beznadziejnie ZIMNO :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='CaneSs']Dobrze... nie no beznadziejnie ZIMNO :diabloti:[/QUOTE] Zimno to wszędzie jest :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='wiki4']A długich ok. Szalałyśmy dzisiaj w śniegu rano :cool3:[/QUOTE] Macie....śnieg!? :mdleje: Ja też chcę! :placz: Cześć Wam uszatki. :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Cavy']Macie....śnieg!? :mdleje: Ja też chcę! :placz: Cześć Wam uszatki. :eviltong:[/QUOTE] ty byc cicho bo jak u ciebie będzie to u nas nie daleko :placz::placz: jeszcze wykraczesz ten śnieg :roll: Quote
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Siemkaa. ;) Macie śnieg?! My też chcemy ! :placz: Quote
Recommended Posts