Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania :)']Cześć ;)
Bardzo lubie cavisie, a Twój jest prześliczny ! :loveu: i w moim ulubionym umaszczeniu :loveu::loveu:
W przyszłości będę mieć właśnie albo cavisia albo westa :cool3:[/quote]

Cavisia, Cavisia wybierz. ! :diabloti:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania :)']Dużo czasu jeszcze mam, może jeszcze jakieś rasy wpadną mi w oko :cool3:[/quote]

Ja osobiście zaraz po Cavisiach :loveu: Mam na swojej liście Maltipoo.
Kocham te pieski. Szkoda, że w PL nie ma hodowli :shake:

Posted

[quote name='CaneSs']Ja osobiście zaraz po Cavisiach :loveu: Mam na swojej liście Maltipoo.
Kocham te pieski. Szkoda, że w PL nie ma hodowli :shake:[/quote]

bo to hybrydy, do nas chyba jeszcze nie dotarła "moda" na nie (matko kochana, jak to brzmi :cool1:) .. ;)
zwykły maltańczyk, nie mieszany z żadną inną rasą, jest 100 razy lepszy :loveu::cool3:

Posted

[quote name='bianka19']Heej ;)
Z kąd macie taki śliczny bannerek ? :razz:[/quote]

Uznam to za komplement bo sama zrobiłam i banerek i avek i wystrój główny Galeri Capriego =)
Jak ci się taki banerek podoba mogę zrobic - bedzie gotwy w trymiga :cool3:

Posted

[quote name='Ania :)']A kiedy jakieś fotki przystojniaka ? :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Tu jest cała galeria
[url=http://picasaweb.google.com/CaneSs96/]Picasa Web Albums - capri_cavalier[/url]
Jak zmiejsze te najlepsze, i obrobię to wstawie tutaj :D Dzisiaj po porstu nie miałam czasu bo zmieniałam wystrój naszej stronki na,którą serdecznie zapraszam.
[url=http://www.capri-cavalier.gu.ma]Intro - Onet.pl Blog[/url]
(a fotki postaram się dac jutro rano :eviltong: )

Posted

[quote name='CaneSs']Uznam to za komplement bo sama zrobiłam i banerek i avek i wystrój główny Galeri Capriego =)
Jak ci się taki banerek podoba mogę zrobic - bedzie gotwy w trymiga :cool3:[/quote]
jasne , że chcę ;)

rozmiar 400x100
napis: Cezarkowa Galeria
zdjęcia : wejdz do galeri cezarka i wybierz jakieś fotki , ale takie fotki , któe niedawno dodałam ;) wczoraj i dzisiaj dodałam zdjęcia więc będziesz miała co wybierać :eviltong:
kolorystyka : nie mam pojęcia.. ? piszę się na ciebie :loveu:

Posted

[quote name='bianka19']jasne , że chcę ;)

rozmiar 400x100
napis: Cezarkowa Galeria
zdjęcia : wejdz do galeri cezarka i wybierz jakieś fotki , ale takie fotki , któe niedawno dodałam ;) wczoraj i dzisiaj dodałam zdjęcia więc będziesz miała co wybierać :eviltong:
kolorystyka : nie mam pojęcia.. ? piszę się na ciebie :loveu:[/quote]

Oki. Banerek będzie czekał w moim temacie Grafika na zamówienie :D
(link masz obok banerka naszego :D)

Posted

[quote name='CaneSs']Oki. Banerek będzie czekał w moim temacie Grafika na zamówienie :D
(link masz obok banerka naszego :D)[/quote]

Super dziękuje :loveu::loveu::calus:
A kiedy będzie gotowy ?

Posted

[quote name='CaneSs']Tu jest cała galeria
[URL="http://picasaweb.google.com/CaneSs96/"]Picasa Web Albums - capri_cavalier[/URL][/quote]
śliczny :loveu::loveu: ja chcę takiego cavisia ! :loveu::loveu:
A jaki on ma charakter ? ;)

Posted

[quote name='Ania :)']śliczny :loveu::loveu: ja chcę takiego cavisia ! :loveu::loveu:
A jaki on ma charakter ? ;)[/quote]

charakter :eviltong:
No cóż, muchy by nie skrzywdził. jak by nam sie ktoś włamał to by do niego machał ogonem i prosił o pieszczoty. Taki kanapowiec nasz kochany. Ale jak ma focha to na spacerze potrafi uciekac, i uciekac. A czasami jak z nim cwicze na torku to tylko się wypina,macha ogonkiem i szczeka. Uparciuszek :eviltong: