sarabella Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jeju jak się sieszę !! całuski ode mnie :buzi: Gratuluję wyboru i decyzji co do pieska z rodowodem . Życzę aby wyrósł z niego Champion i do zobaczenia na ringach:laola:
bognik Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Brawo! :Cool!: :Cool!: :Cool!: Oby więcej takich ludzi było ;) Wycałuj psiaka! :angel:
kama98 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dziękuje za wszystkie dobre słowa :) Tolek został już wycałowany :loveu: Martwi mnie to, że nie chce jeść karmy z miseczki :roll: je jak dam mu z ręki albo rozsypie troszke na podłodze, wydaje mi sie, że mało zjadł :shake: Właśnie zrobił siku na mate, ależ on mądry :multi: Maciek jest nim zachwycony, bawi sie z nim i gada cały czas do niego.... ale słodko :loveu:
kama98 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ja dziękuje wszystkim za dobre słowa, a Toluś za buziaki :loveu: Jest taki słodziutki :loveu: Tylko martwi mnie, że nie chce jeść karmy z miseczki, zje mi z ręki albo skubnie z podłogi, ale pyszczka do miski nie chce włożyć :shake: Zrobił dziś siusiu na mate :multi: Już biega po domu i nawet szczeka :) Taka jestm szczęśliwa, teraz już nigdy nie będę czuła sie samotna :loveu: PS. Macius zakochał sie po uszy :evil_lol:. Cały czas do niego gada i bawi sie znim, ale sielanka:laola:
kama98 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 ;) oj wysłały mi sie 2 podobne posty, przepraszam :oops:, myślałm, że tamten post mi sie nie wysłał
Nessti Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ale super, że jest już u Was. Cieszę się naprawdę, że jednak przekonałaś TŻ-ta :multi::multi::multi: A Tolusiowi musisz dać czas na oswojenie się z Wami. Dla niego to mega przezycie- stres, więc może nie chcieć dzisiaj jeść. Z emocji. Jak się przełamie to wszystko bedzie ok. Pieski różnie reagują na zmianę domku. Teraz to Wam się zacznie sajgon hehe :evil_lol::evil_lol: aż Wam zazdroszczę:loveu::loveu: A twój chłopak nie bedzie wiedział za co się wziąść najpierw hehe Powodzenia w wychowywaniu :laola::laola: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=DarkRed] Pozdrawiam[/COLOR][/SIZE][/FONT] ;)
georgina Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='kama98']Ja dziękuje wszystkim za dobre słowa, a Toluś za buziaki :loveu: Jest taki słodziutki :loveu: Tylko martwi mnie, że nie chce jeść karmy z miseczki, zje mi z ręki albo skubnie z podłogi, ale pyszczka do miski nie chce włożyć :shake: Zrobił dziś siusiu na mate :multi: Już biega po domu i nawet szczeka :) Taka jestm szczęśliwa, teraz już nigdy nie będę czuła sie samotna :loveu: PS. Macius zakochał sie po uszy :evil_lol:. Cały czas do niego gada i bawi sie znim, ale sielanka:laola:[/quote] A mówiłam, że się zakochasz.......:cool3: i bez maluszka nie wrócisz:loveu: Cieszę się, ze jesteś szczęsliwa. O jedzenie się nie martw, Toluś na pewno przezywa stres, jest maleńki, a tyle zmian w jego życiu nastąpiło, jak przywyknie to będzię pałaszował za dziesięciu :)
kama98 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dziewczyny a jak nauczyć Tolusia czystości? Kiedy dawać go na mate? Zaraz jak zje? Czy kiedy? Zrobiły mu sie przebarwienia koło oczek, czy mam to troszke zdrapać palcem a później odrazu solą fizfologiczna?
invictus hilaritas Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 na mate dawaj go po kazdym jedzeniu - zeby zrozumial ze tam ma sie zalatwiac- chyba ze wolisz od razu z nim na dwor isc :)
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 alee fajne... szkoda ze nie masz aparatu... ;) gratuluje pieseczka... i cieszymy sie razem z Toba...:multi:
kama98 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 dziewczyny jak któraś chce zdięcie Tolusia, to chetnie prześle ememesa ;) Jeśli macie komórki z taką funkcją. Podajcie mi numery telefonu na priva :) Toluś właśnie smacznie spi na pleckach i tak rozkosznie wygląda :loveu:
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 ja dostałam... jest cuuudny :) taki malutki :loveu:
invictus hilaritas Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Aniu to moze ty wkleisz zdjecie z telefonu ?? :)
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 cholera no własnie kombinowałam... ale nie mam kabla.. jak wróci mój męzo to przesle "bluetothem" do niego... a on ma kabelek :cool3:
invictus hilaritas Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 no znowu ktos ma problemy z kabelkami .. :) ja nie wiem .. czekam z niecierpliwoscia :)
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 bądzcie cierpliwe kochane... koło 16-17 powinnam to zrobic ;)
Cockerek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Kama, cieszę się niezmimernie!!! :multi: Nie da się jechać obejrzeć maltańczyki kluseczki i wrócić bez kruszynki :lol: Teraz to już będzie miłość na wieki :loveu: Ania, ale ty jesteś mądralińska :lol: ;) "Bądźcie cierpliwe" - spryciula, bo ma już fotki u siebie :eviltong:
kama98 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Cockerek']Kama, cieszę się niezmimernie!!! :multi: Nie da się jechać obejrzeć maltańczyki kluseczki i wrócić bez kruszynki :lol: Teraz to już będzie miłość na wieki :loveu: Ania, ale ty jesteś mądralińska :lol: ;) "Bądźcie cierpliwe" - spryciula, bo ma już fotki u siebie :eviltong:[/QUOTE] Cocerku podaj mi numer i już wysyłam zdięcie mojego Tolusia :)
Cockerek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ok, pw, ale nie wiem czy ja to odbiorę, tzn. czy ja mam tę funkcję? Jakieś zdjęcia kiedyś przesyłąłam z siostrą, to powinno być ok.
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Cockerek'] Ania, ale ty jesteś mądralińska :lol: ;) [/quote]uczę sie od najlepszych kochana :eviltong:
Nesjanna Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='AnnaM']bądzcie cierpliwe kochane... koło 16-17 powinnam to zrobic ;)[/quote] jest już po 16 :mad::mad::mad:
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 juz juz.... mezo dopiero przyjechał, straszne korki sa na miescie...:razz:
AnnaM Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 niestety zdiecia są bardzo małe... takie niestety wyszły w aparacie Kamili... ready... [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/6033/zdjmc4m92ni1.jpg[/IMG] [IMG]http://img237.imageshack.us/img237/6820/zdjmc4m93fn4.jpg[/IMG] [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/6301/zdjmc4m94tr3.jpg[/IMG] [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/3093/zdjmc4m95pq5.jpg[/IMG] fajny... nie? :)
Recommended Posts