Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']hehe, właśnie z agą gadałyśmy że troche posokowca przypomina :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial]chyba trzeba by dziewczyny od myśliwskich ściągnąć [/FONT]

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nareszcie dotarłam do wątku... Byłam w sobotę u Rokusia i muszę powiedzieć ,że chłopak przy naszym drugim spotkaniu był dla mnie o wiele bardziej łaskawy :), nie wiem czy zasługa mojego uroku osobistego czy maslanych ciasteczek :) . Dał się głaskać, nawet łapeczkę podał :) Muszę powiedzieć ,że na żywo to naprawdę ładny i majestatyczny pies... majestatyczny dopóki jakiegoś biednego drzewka nie dorwie , albo dziury nie postanowi wykopać....;)

Co do namiarów to proszę podać mój numer już go wysyłam. P. Basia poprosiła ,żeby namiarów w ogłoszeniach na schron nie podawać ... bo niektórzy myślą, że skoro pies w schronie to od tak go dostana (ostatnio jest tam zatrzęsienie takich osobników- byłam w sobotę świadkiem ) ... Jak jest wyraźnie zaznaczone ,że jest wizyta i umowa to przynajmniej pierwsza fale oszołomów zniechęci...

Niestety nie mam czasu na sklecenie tekst ogłoszeń , bo po już u mnie kolejka piesków czeka...

• 1 month later...
Posted

kopiuję z wątku TTB z Gliwic za Julią

Arnold/ Rambo

- ten to dopiero ma ADHD... zdjęć mu nie szło zrobić bo tak się niesamowicie wiercił...
- dla niego idealnym Państwem byli by ludzie którzy aktynie uprawiają sport... np. biegają... byłby prze szczęśliwy, ma bardzo dużo energii którą musi jakoś rozładować.
- kiedy już kogoś pozna porzuca pozę niedotykalskiego i bardzo chętnie daje się głaskać... ale na to trzeba sobie zasłużyć , albo go przekupić
- ma zapędy niszczycielskie , ale myślę że klatka kennelowa i dużo zabaw ruchowych w jego przypadku bardzo by pomogły i wyeliminowały problem.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...