Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

ciotki, zajrzyjcie do małej bulwy w wielkiej potrzebie...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184386-Dexterek-po-amputacji-penisa....dramat!!!!!!!?p=14561050#post14561050[/url]

Posted

[quote name='agaga21']witam :)
w piątek już morris będzie u nas[/QUOTE]

To trzymam kciuki, żeby psiaki się dogadały, Morris pokochał Twojego Synka i Was, i żebyście byli dla siebie rozbłyskiem Słońca:)

Posted

kurcze, no...mam problem...nie mogę się zdecydować na żadną obróżkę dla morriska!:evil_lol:
w szerokiej chyba nie będzie wyglądał dobrze, bo jest taki chudy a żadna wąska mi sie nie podoba:placz:
szukam na allegro i nic mi w oko nie wpada:niewiem:

Posted

[quote name='agaga21']kurcze, no...mam problem...nie mogę się zdecydować na żadną obróżkę dla morriska!:evil_lol:
w szerokiej chyba nie będzie wyglądał dobrze, bo jest taki chudy a żadna wąska mi sie nie podoba:placz:
szukam na allegro i nic mi w oko nie wpada:niewiem:[/QUOTE]
Oj, ależ Ty go juz kochasz......:)

Posted

[quote name='agaga21']kurcze, no...mam problem...nie mogę się zdecydować na żadną obróżkę dla morriska!:evil_lol:
szukam na allegro i nic mi w oko nie wpada:niewiem:[/QUOTE]
Poniewaz spac nie mozesz i jakos czas powinnas zabic, zeby nie zwariowac, to mam pomysl... recznie wydziergaj obrozke :evil_lol:

Poka kilka faworytow z allegro, moze uda sie pomoc w poszukiwaniach ;)

Posted

[quote name='magdola']Oj, ależ Ty go juz kochasz......:)[/QUOTE]oj tak!:loveu:

[quote name='ageralion']Poniewaz spac nie mozesz i jakos czas powinnas zabic, zeby nie zwariowac, to mam pomysl... recznie wydziergaj obrozke :evil_lol:

Poka kilka faworytow z allegro, moze uda sie pomoc w poszukiwaniach ;)[/QUOTE]
:evil_lol: chyba zacznę dziergać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no właśnie nawet faworytów nie mam! myślałam o czarnej lub niebieskiej ale sama nie wiem...

Posted

Zobacz na bazarki Taks, tam są super smycze, szeleczki i obroże.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183424-MEGA-BAZAR-75-taksowych-obroA-y-szelek-na-Bratka-i-LAE-bork-do-23-04[/url] ten akurat już zakończony, ale możesz obejrzeć jakie cudeńka robi, pewnie niedlugo wystawi następny albo zawsze mozna zamówić indywidualnie ;)

Posted

z tego bazarku to mi się podoba...różowa:evil_lol: no ale faceta w róż nie przyodzieję, nie zr9obie mu tego;) poza tym podejrzewam, że reszta facetów w mojej rodzinie by mocno protestowała:roll:
kamilek mówi [I][B]"lózowe jest dla dziewcynóf"[/B][/I]:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']:evil_lol: chyba zacznę dziergać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no właśnie nawet faworytów nie mam! myślałam o czarnej lub niebieskiej ale sama nie wiem...[/QUOTE]
Czarnej nie widac wiec optycznie szyji nie skraca, za to niebieska pieknie wspolgra z ciemnym kolorem siersci (obie sprobowalam na czarnuli i obie wygladaly swietnie), teraz marzy mi sie czerwona :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']łańcuszek raczej ... najlepiej z apartu ;)[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu mi wyobraznia pogalopowala w strone dresa z lancuchem na karku? :diabloti:

PS 5x czytalam zanim zrozumialam APART zamiast APARAT :splat:

Posted

przeglądam sklepy internetowe, allegro i nic! chyba jutro podjadę do zoologicznego i kupię jakąś zwykła obróżkę a jak się chłopakowi trochę przytyje(na co bardzo liczę:evil_lol:) to wtedy kupimy jakąś wypasioną:cool3:

Posted

znalazłam takie coś. nawet mi sie podoba
[URL="javascript:window.close()"][IMG]http://www.swiat-zwierzat.pl/images/dino%20metal%20z%20blaszka%205%20i%206.jpg[/IMG][/URL]