Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi']Jak cos sie darło,to napewno TA Baba!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]Nu to faktycznie warto jechać do Warszawy aby to usłyszec;) :evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolayna']wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam ze Ty jestes z dogomani dopiero pozniej jak sobie foteczki z wystaw oglądałam to Cie skojarzyłam :evil_lol:
a w Lublinie moze będziesz:)?[/quote]

Nie jakoś mi tam nie po drodze..tydzień wczesniej do Gorzowa jade

Posted

[quote name='talut']Matagi-to usłyszymy się w Augustowie :evil_lol: może nawet jakiś koncert uda się zorganizować? Monulec uwielbia szczekać na wystawach :lol:[/quote]

No to w Augustowie będzie koncertowo!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Tym bardziej,że z Łodzi przyjeżdża Baby tatuś,starszy braciszek i wujek!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='talut']Matagi-to usłyszymy się w Augustowie :evil_lol: może nawet jakiś koncert uda się zorganizować? Monulec uwielbia szczekać na wystawach :lol:[/quote]
O, szkoda, że mnie nie bedzie w Augustowie. Przegapic taki koncert!!!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, szkoda, że mnie nie bedzie w Augustowie. Przegapic taki koncert!!!
Pzdr.[/QUOTE]
no szkoda, moze baski by i pospiewaly :lol: :lol:

Posted

a nie wiedziałam czy to Wy ale tak się własnie zastanawiałam :evil_lol:

to wkońcu skończymy z wystawą na Racławickiej czy gdzieś indziej?

Posted

Talut na smierć zapomniałam, że Nugatowa ma mi ponoć pozyczyć setera, ale musi potwierdzić tą informację na 100%... Więc dam Ci odpowiedź na PW ;)

Posted

[quote name='Martyna2006']Ja będę z psem moich marzeń :D Na MP będę z Afganem,bardzo się cieszę :)[/QUOTE]
Jest czego pozazdrościć ;) :loveu:

Posted

[quote name='Martyna2006']Hehe :) Sama cieszę się strasznie :)[/quote]

i ja zazdroszcze...:loveu: tez pies moich marzen... tak bym chciala sie kiedys doczekac...
no i ja standardowo shetland i kolak...