Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Gliwicach przebywa cudna dobermanka ktora wszystkiego sie boi. Zostala przywieziona poniewaz sie blokala. Jak sie pozniej okazalo wlasciciel pijaczyna zostawil ja na przechowanie swojemu koledze ktoremu uciekla. Facet byl w schronisku i powiedzial ze jest bita i dobrze ze trafila do schroniska.
Musimy ja wyciagnac na szybko zeby jej kat po powrocie z wakacji nie chcial jej zabrac spowrotem.
Bylam z Sara na spacerze chce uciekac ciagnie na smyczy a kazdy szelest sprawia ze mala wpada w panike.

Posted

Jak można bić takie bezbronne stworzenie? :-(:-(:-( :angryy:

Wiecie co? Ja sobie nie wyobrażam, jak można podnieść rękę i uderzyć zwierzę, no nie pojmuję tego po prostu :shake:

Sunia jest słodka, może jacyś miłośnicy dobermanów się na wątku pojawią?

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Wiecie co? Ja sobie nie wyobrażam, jak można podnieść rękę i uderzyć zwierzę, no nie pojmuję tego po prostu :shake:

no jak to jak? normalnie, dźwigasz rękę i walisz :mad: im mocniej tym większa radocha!

a tak na serio to oszaleć można, ilość psiaków jest przerażająca, na kogo podać kontakt o tej suni, będę wrzucać ją na stronę dobermanią.

Posted

Odebral ja wlasciciel. Przyjechal z zona i dziecmi i wcale nie wygladal na bestie bijaca. Sara jak ich uslyszala to wyla ze szczescia. Wyglada na to ze facet ktory sie nia opiekowal klamal zeby sie wybielic.