tigrunia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witajcie.. od wczoraj mamy w domku małą rozrabiakę - Jessi . Mam nadzieje,ze uda mi sie wstawić zdjęcie. Oto ona : Trochę później spróbuje wkleić więcej zdjęć.
tigrunia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Powiedzcie mi jak sie robi, żeby te zdjęcia było od razu widać na stronce, bo ja próbowałam i tylko link sie pokazał :/
tigrunia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dziękuję nane za instrukcję :)) Oto moja mała myszka :
tigrunia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Oj tak bardzo jej się podobało :)) Ciągle przez okienko wyglądała. Ciekawi ją wszystko! A to pierwszy dzień w nowym domku: I pierwsza kąpiel dnia następnego:) :
tigrunia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dziękujemy bardzo za miłe słowa :) A oto ciąg dalszy zdjątek małej Jessi :)) I tuż po kąpieli :multi:
Guest Agata_B Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jaki klapouszek :loveu: Uroczo wygląda z tym uszkiem :loveu: Ile ona ma mies?
tigrunia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Agata_B napisał(a):Jaki klapouszek :loveu: Uroczo wygląda z tym uszkiem :loveu: Ile ona ma mies? No właśnie.. tak jak w podpisie :) 3 mies, 24 dni. Wczoraj byłyśmy u weta na szczepieniu, przy okazji postawiliśmy ją na wadze i waży 1,4 kg :) Z tym uszkiem faktycznie słodko wygląda, ale cały czas jej masuje, żeby jednak stanęło. Polubiła nawet czesanie bo pierwszy raz bardzo się wyrywała a już następnym razem była grzeczniutka jak aniołek :) Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Yoreczkach :loveu:
Guest Agata_B Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nie zauważyłam podpisu ;) Wg mnie to ona jak będzie dorosła będzie ważyła coś około 2,5-3 kg :)
tigrunia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Też spodziewam sie takiej wagi :) Było by super :D Szczerze mówiąc nie wiem, ile ważą jej rodzice ale mama wyglądała na taką ok 4 kg nawet , a tatus maleńki, pewnie niecałe 2 kg. Tylko jest mały problem bo to moje maleństwo nie chce zbytnio jeść. Jak już to muszę jej z ręki dać, albo na łyżeczce. Dostaje zmoczoną Eukanubę dla szczeniaczków, dziś zmieszałam jej jeszcze z Pedigree w saszetce (dostała w wyprawce więc trzeba wykorzystać),potem szyneczki troszke dokroiłam i zjadła pół porcji z łyżeczki. Jak tak mało mi będzie jadła to pewnie nie wyrośnie :( Ciekawa jestem, czy zjadła już drugą połowę dzisiejszego śniadania. Zostawiłam jej miseczkę z papu jak wychodziłam do pracy.. okaże się po powrocie
Guest Agata_B Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 wiesz co ja myślę, że na początku pieski jak przyjdą do nowego domu to zawsze przez pierwsze 4-6 dni mało jedzą. To jest nowe otoczenie i szok dla nich. Zobaczysz że po kilku dniach dostanie apetytu! :) Jeżeli nie to może zmień karmę. I nie mieszaj jej karm. Ja polecam Royal Cannin dla szczeniaków. :) Pozdrawiam Aga
danani Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 tigrunia napisał(a):No właśnie.. tak jak w podpisie :) 3 mies, 24 dni. Wczoraj byłyśmy u weta na szczepieniu, przy okazji postawiliśmy ją na wadze i waży 1,4 kg :) mój Iwan, jak mial 3 miesiące dokładnie tyle ważył, a teraz kawał chłopa z niego- 2,80 kg :lol:
tigrunia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ja tam się będę cieszyć nawet jak będzie miała 5 kg :P , co jest raczej wątpliwe bo tak maleńko je. W przyszłym tyg. mam urlop więc będę mogła jej poświęcić bardzo dużo czasu :) Strasznie sie ciesze.. może nauczę ją czegoś nowego np. siad albo daj łapkę :)
Aga76 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 PositiveThought napisał(a):Agusiu, ona wie, ze ciotka ją ubóstwia, prawda? :loveu: Myślę, że wie, bo właśnie namiętnie kopie tunel do ciebie... zaczęła od podłogi swojego M1
AmiX Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witam :) dawno tu nie zaglądałam a tu nowy pyszczek się pojawił Tigrunia twoja malutka Jessi jest śliczna:loveu: Aga76 mała Fionka jest urocza widać że to mała rozrabiaczka…:evil_lol: Pozdrawiam Ania
Ramona Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 AmiX prosze cie wstaw foteczki Etienki :modla:
Recommended Posts