ppomarancza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :loveu:Dropsik jest wspanialam madrym i przeslicznym jamolem!!!! jUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC jak bedzie z nami w domu:) cala droge powrotna o nim myslalam jak tylko byla okazja otwieralam ksiazeczke Dropsika i patrzylam na[B] MOJA MORDKE!!!![/B] [B]TAK moja mordke!!!!:multi:[/B] Teraz musze sie zaopatrzyc w smycz i obroze identyfiktor i chce zacZipowac Dropsa bym wrazie co mogla Go odnalesc:) ehhhh DROPSIK DROPSIK:loveu: Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ppomarańczko :loveu: Wspaniała z Ciebie osoba! bardzo Ci dziękuję :loveu: A jak już będziesz miała Dropsika u siebie to oczywiście czekamy na wieści! ;) Quote
danka1234 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 cudnie ze Dropisik juz bedzie miał domek.:multi: Quote
ppomarancza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dziekuje za mile slowa KAMILAWA! Jak go zobaczylam to wiedzalam ze juz jest moj! Nie umialabym odmowic mu domu. teraz czekamy na ten dzien -na dzien wprowadzenia Dropsa do JEGO DOMU! Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pomarańczko, nie ma za co dziękować. Ciesze się, że spośród tylu psów wybrałaś Dropsika. Na pewno jest to strzał w 10! My tu wszyscy go pokochaliśmy, ale nie mogliśmy dać mu domu, a Ty jak z nieba zleciałaś! :loveu: Razem z Tobą czekam na TEN dzień ;) Quote
ppomarancza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dZIEKUJE:oops: czy orjetujecie sie ile kosztuje i czy u kazdego weta mozna zalozyc czip pieskowi????? Drops napeno jest strzalem w 10. Wyglaskalam go we wszystkich kierunkach,lapalam za mordke i rzuch by sie upewnic czy nie bedzie sie bronic a on stal i pewnie myslal" co ta kobita ode mnie chce?" nawet wzielam go na rece bo u mnie jest ok 15 schodow i chce go znosic z nich by nie narazic o na uraz kregoslupa. No i trzeba bedzie go troche podkarmic bo chudy biedaczek jak nie wiem....cholerny stres robi swoje.:shake: Wiem z poczatki beda trudne,ze oboje a raczej wszyscy 4 (ja maz Olus synek i dropsik)bedziemy musieli dac soebie czas na przyzwyczajenie sie do nowej sytuacji.Ale jestem pewna ze Dropsik bedzie z nami szczesliwy! Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 W moim mieście chip kosztuje 50 zł. Nie wiem jak tam na południu, ale myślę, że ceny podobne. Myślę, że u każdego weta można założyć. ;) Quote
ppomarancza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Super.Jak sie zaadaptuje to wezme go do weta na czipowanie. :) oprocz tego bedzie mial identyfikator na obrozy z nr tel i imieniem tak wrazie co hehehe ale ostrozna jestem :) Quote
kamilawa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A kastracja? :razz: Czy w schronie będzie odjajcowany? ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 W Bielawie czipowanie bylo darmowe, nie wiem jak obecnie! Warunek, wlasciciel musi miec zameldowanie w gminie, ktora sponsoruje czipowanie. Co do jajek to raczej nie wytna chlopakowi. Za kastarcje kota placilismy okolo 60zl - raz, dwa i po bolu...od razu chlopak wyluzowal na calej lini i uspokoil sie! Jestem w 100% za sterylkami i kastracja, nie wspominajac nawet o pzreslankach zdrowotnych! Quote
leni356 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='ppomarancza']:loveu:Dropsik jest wspanialam madrym i przeslicznym jamolem!!!! jUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC jak bedzie z nami w domu:) cala droge powrotna o nim myslalam jak tylko byla okazja otwieralam ksiazeczke Dropsika i patrzylam na[B] MOJA MORDKE!!!![/B] [B]TAK moja mordke!!!!:multi:[/B] Teraz musze sie zaopatrzyc w smycz i obroze identyfiktor i chce zacZipowac Dropsa bym wrazie co mogla Go odnalesc:) ehhhh DROPSIK DROPSIK:loveu:[/quote] Ale super :multi: Mnie on też bardzo się spodobał, taki kochany pyszczoszek :loveu: Czekamy na wieści z nowego domku Dropsika :lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='leni356']To teraz czas na Mirka[/quote] Tak :) Jutro ide chlopakow odwiedzic, moze jakies lepsze fotki Mirus da sobie zrobic :) Quote
ppomarancza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Oby dal bo on tez jest slicznym jamolem:) ja sie popytam jeszcze po znajomych czy nie chca jamola wiem ze ktos chcial ale nie pamietam kto! Pokazywalam zdjecie Dropsa moim rodzicom ibyli pod wielkim wrazeniem!!!! I wielce zdziwieni ze tak piekny pies znalazl sie w schronisku. Boze jakie to smutne ze psy ktore sa zalerzne od na ludzi doznaja taiej wielkiej krzywdy wlasnie od nas ludzi myslacych!!!!!!!!! Quote
Dariette. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ppomaranczko, wielbie Cie! :loveu: Dropsikowi zapowiada sie cudowny domek do konca dni... :loveu: Dropsiki rządzą! :evil_lol: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jej Dariette coz za wielkie slowa w moja strone dziekuje!!!!!!!!! czym moja skromna osoba zasozyla na taka opinie a co dopiero na wielbienie:) Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 O Ppomaranczka juz z Dropsikiem w avarcie! No i jak chlopak ma nie byc rozpuszczony?!:cool3::evil_lol: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ojjj bedzie rozpuszczony ale do granic rozsadku bo nie chce by m na glowe wlazl:) Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Już się doczekać nie mogę :loveu::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Dropsik juz stateczny chlopak, chyba nie w glowie mu zarty ;) Ale poczytajcie o tym Jegomosciu z Katowic! Jest slodki, inteligentny i On na pewno wlazlby mi na glowe...a łobuz przeokrutny :lol: Poczytajcie historie maluszka i obejrzyjcie metamorfoze: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/[/url] sorry za offa Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Dropsik juz stateczny chlopak, chyba nie w glowie mu zarty ;) Ale poczytajcie o tym Jegomosciu z Katowic! Jest slodki, inteligentny i On na pewno wlazlby mi na glowe...a łobuz przeokrutny :lol: Poczytajcie historie maluszka i obejrzyjcie metamorfoze: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/[/URL] sorry za offa[/quote] no stefanek niezly z niego diabelek.Wilk w owczej skorze :diabloti: Quote
kamilawa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Dropsik juz stateczny chlopak, chyba nie w glowie mu zarty ;) Ale poczytajcie o tym Jegomosciu z Katowic! Jest slodki, inteligentny i On na pewno wlazlby mi na glowe...a łobuz przeokrutny :lol: Poczytajcie historie maluszka i obejrzyjcie metamorfoze: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/[/URL] sorry za offa[/quote] ciotka, ja przez ciebie będę godzinami siedzieć i pisać coś na wątkach :evil_lol: Niedługo całe dogo przez Ciebie obskoczę :evil_lol: A już mi mama gada, że uzależniona od Dogomanii jestem :lol: No nic, lecę do Stefanka, przynajmniej go zobaczyć :razz: Quote
ppomarancza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 UWAGA UWAGA!!!!!!!!! Wzwiazku rozpoczynajacego sie nowego,normalnego,szczesliwego zycia Dropsa oglaszam ze Dops dostaje nowe imie [B]AMON!!!!!![/B] [B]Nowe zycie nowe imie!!!!!![/B] [SIZE=1]([B]Amon[/B] ([URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_staroegipski"]egip.[/URL] [I]Imn[/I] - ukryty, również [B]Amon-Ra/Re[/B]) - egipski bóg, sprawca niewidzialnego wiatru, urodzaju, płodności[URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Amon_(b%C3%B3g_egipski)#cite_note-0"][SIZE=2][1][/SIZE][/URL]. Był uosobieniem niewidzialnych życiodajnych elementów natury: powietrza i wiatru. Powodował, że plony były obfite, zwierzęta się mnożyły, a kobiety rodziły dzieci)[/SIZE] Quote
gameta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Wiesz, myslę, że lepiej go jednak wykastrować :roll: Przynajmniej uniknie nowotworów na starość ... Quote
Recommended Posts