Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:Dropsik jest wspanialam madrym i przeslicznym jamolem!!!! jUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC jak bedzie z nami w domu:) cala droge powrotna o nim myslalam jak tylko byla okazja otwieralam ksiazeczke Dropsika i patrzylam na[B] MOJA MORDKE!!!![/B] [B]TAK moja mordke!!!!:multi:[/B]
Teraz musze sie zaopatrzyc w smycz i obroze identyfiktor i chce zacZipowac Dropsa bym wrazie co mogla Go odnalesc:) ehhhh DROPSIK DROPSIK:loveu:

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomarańczko, nie ma za co dziękować. Ciesze się, że spośród tylu psów wybrałaś Dropsika. Na pewno jest to strzał w 10! My tu wszyscy go pokochaliśmy, ale nie mogliśmy dać mu domu, a Ty jak z nieba zleciałaś! :loveu:

Razem z Tobą czekam na TEN dzień ;)

Posted

dZIEKUJE:oops:

czy orjetujecie sie ile kosztuje i czy u kazdego weta mozna zalozyc czip pieskowi?????

Drops napeno jest strzalem w 10. Wyglaskalam go we wszystkich kierunkach,lapalam za mordke i rzuch by sie upewnic czy nie bedzie sie bronic a on stal i pewnie myslal" co ta kobita ode mnie chce?" nawet wzielam go na rece bo u mnie jest ok 15 schodow i chce go znosic z nich by nie narazic o na uraz kregoslupa.
No i trzeba bedzie go troche podkarmic bo chudy biedaczek jak nie wiem....cholerny stres robi swoje.:shake:

Wiem z poczatki beda trudne,ze oboje a raczej wszyscy 4 (ja maz Olus synek i dropsik)bedziemy musieli dac soebie czas na przyzwyczajenie sie do nowej sytuacji.Ale jestem pewna ze Dropsik bedzie z nami szczesliwy!

Posted

W Bielawie czipowanie bylo darmowe, nie wiem jak obecnie! Warunek, wlasciciel musi miec zameldowanie w gminie, ktora sponsoruje czipowanie.
Co do jajek to raczej nie wytna chlopakowi. Za kastarcje kota placilismy okolo 60zl - raz, dwa i po bolu...od razu chlopak wyluzowal na calej lini i uspokoil sie! Jestem w 100% za sterylkami i kastracja, nie wspominajac nawet o pzreslankach zdrowotnych!

Posted

[quote name='ppomarancza']:loveu:Dropsik jest wspanialam madrym i przeslicznym jamolem!!!! jUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC jak bedzie z nami w domu:) cala droge powrotna o nim myslalam jak tylko byla okazja otwieralam ksiazeczke Dropsika i patrzylam na[B] MOJA MORDKE!!!![/B] [B]TAK moja mordke!!!!:multi:[/B]
Teraz musze sie zaopatrzyc w smycz i obroze identyfiktor i chce zacZipowac Dropsa bym wrazie co mogla Go odnalesc:) ehhhh DROPSIK DROPSIK:loveu:[/quote]

Ale super :multi: Mnie on też bardzo się spodobał, taki kochany pyszczoszek :loveu: Czekamy na wieści z nowego domku Dropsika :lol:

Posted

Oby dal bo on tez jest slicznym jamolem:)
ja sie popytam jeszcze po znajomych czy nie chca jamola wiem ze ktos chcial ale nie pamietam kto!

Pokazywalam zdjecie Dropsa moim rodzicom ibyli pod wielkim wrazeniem!!!! I wielce zdziwieni ze tak piekny pies znalazl sie w schronisku. Boze jakie to smutne ze psy ktore sa zalerzne od na ludzi doznaja taiej wielkiej krzywdy wlasnie od nas ludzi myslacych!!!!!!!!!

Posted

Dropsik juz stateczny chlopak, chyba nie w glowie mu zarty ;)
Ale poczytajcie o tym Jegomosciu z Katowic! Jest slodki, inteligentny i On na pewno wlazlby mi na glowe...a łobuz przeokrutny :lol:

Poczytajcie historie maluszka i obejrzyjcie metamorfoze:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/[/url]

sorry za offa

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dropsik juz stateczny chlopak, chyba nie w glowie mu zarty ;)
Ale poczytajcie o tym Jegomosciu z Katowic! Jest slodki, inteligentny i On na pewno wlazlby mi na glowe...a łobuz przeokrutny :lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/[/URL]

sorry za offa[/quote]

no stefanek niezly z niego diabelek.Wilk w owczej skorze :diabloti:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dropsik juz stateczny chlopak, chyba nie w glowie mu zarty ;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/jak-mozna-sliczny-stefanek-chce-rodziny-143087/[/URL]

sorry za offa[/quote]

ciotka, ja przez ciebie będę godzinami siedzieć i pisać coś na wątkach :evil_lol: Niedługo całe dogo przez Ciebie obskoczę :evil_lol: A już mi mama gada, że uzależniona od Dogomanii jestem :lol:
No nic, lecę do Stefanka, przynajmniej go zobaczyć :razz:

Posted

UWAGA UWAGA!!!!!!!!!

Wzwiazku rozpoczynajacego sie nowego,normalnego,szczesliwego zycia Dropsa oglaszam ze Dops dostaje nowe imie [B]AMON!!!!!![/B]

[B]Nowe zycie nowe imie!!!!!![/B]

[SIZE=1]([B]Amon[/B] ([URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_staroegipski"]egip.[/URL] [I]Imn[/I] - ukryty, również [B]Amon-Ra/Re[/B]) - egipski bóg, sprawca niewidzialnego wiatru, urodzaju, płodności[URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Amon_(b%C3%B3g_egipski)#cite_note-0"][SIZE=2][1][/SIZE][/URL]. Był uosobieniem niewidzialnych życiodajnych elementów natury: powietrza i wiatru. Powodował, że plony były obfite, zwierzęta się mnożyły, a kobiety rodziły dzieci)[/SIZE]