Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja napewno. być może emilka od haszi.
matisse z tego co wiem to nie jedzie bo ma egzamin. ale nie jestem pewna. w kazdym razie ja jade z dworca k-ce. spotykamy sie? :D

Posted

Czy w końcu po wystawie w Krakowie jakoś nastąpiło umówienie na nieformalne spotkanie? Jeśli tak, błagam nie ulice podawać tylko gdzie to jest jak dla blondynki 8) :lol:

Posted

ja mysle ze mozna by przeniesc sie na druga strone ulicy :D tak po ktorej jest politechnika... tez jest park z tym wielkim pomnikiem orlow ;) mozna by tez jakis plakat przy bramce wywiesic zeby ludzie nie z forum z bulami wiedzieli moze ktos sie skusi :wink:
bo z jednej strony chyba nie ma sesu tak sie tluc tramwajami... szczegolnie tych z za miasta naszego cudnego moze to zniechecic :wink: :roll:

Posted

wstępnie z Madzią Migotkową ustaliłyśmy, że właśnie zrobimy desant na drugą strone ulicy do parku.
I tak poczekamy do końca sędziowania buli więc sądzę że pójdziemy większą grupką :D

Posted

oh patrzcie sie mamy podobne myslenie :D ah pewnie bulkowe :wink: :lol:
cudnie wlasnie laduje aterie do aparatu :D hehe wcale jeszcze nie mam czasu hehe a to w niedziele uhuh :roll:

Posted

Ale poczekacie chwilkę na nas??? bo my dopiero na 12 coś tam rozpisani, i całe nas 2 mini, więc szybko pójdzie :D a ten park to gdzieś tak koło wystawy? czy będziecie nas chcieli między drzewkami zgubić?? 8)

Posted

[img]http://img108.echo.cx/img108/8950/awf2zw.jpg[/img]
jakos tak to jest... zebys sie tak ogolnie polapala ;P bo te orly sa chyba bardzej na wysokosci fontanny (tego ciemnego okraglego) ale to malo istotne :D w kazdym razie jak sie zgubimy w tlumie bedziesz wiedziala gdzie isc :evilbat: :wink:

Posted

Wy [b]Sajko[/b]wersja mini, ale ambicje to macie jak stado standardów :lol: więc nie wiem co to będzie za Wam się zachce zostać na jakimś BOG czy jeszcze lepiej :lol: :lol: :lol:

My normalni liczymy na dosk. i ewentualnie jakieś skromne CWC :oops: