Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na mlodziuteki maluszki to domki zawsze się znajdą- dobrze , ze tak szybko.
Monika popatrz czy nie ma jakies podobnej suni, bo pewnie jeszcze sporo telefonów będziesz mieć, to moze inna się psinka załapie.

Posted

witam cioteczki:loveu: wlasnie dotarlam do domu i moge nadrobic dogomaniackie zaleglosci,dzis juz padam ale rano powklejam fotki Kajuni z nowa pancia.
Kaja ma sie dobrze ,jest grzeczna ,pani z niej baaaaardzo zadowolona.
Ciesze sie ,ze znalazla dobry domek ,to taka delikatna ,malutka psinka.
Fajnie ,ze w koncu moglam Was Dziewczyny poznac,jestescie wszystkie suuuper:loveu:

Posted

oby wszystkie adopcje byly takie szybkie i takie udane..
Pani Kaji zadzwonila jako pierwsza...pozniej ku mojemu zdziwieniu byly juz tylko 3 inne telefony,jedna pani z malym dzieckiem ,jeden pan chcial Kaje ....na podworze,na wies,a ta trzecia pani to juz nie wiem ,bo Kaja byla juz szczesliwa w nowym domku ,wiec mama poinformowala ,ze nieaktualne,

Posted

Aaaa MOnika:multi: dostałam od Ciebie smsa nad morzem , ale jak zwykle szwankował mi tel , a komórka mojego chłopaka zablokowana , więc nie miałam Ci jak odpisać , ale się cieszę jak cholera:multi::multi::multi::multi::multi::multi: dawaj jakies fotasy jak tylko będziesz miała . I wpadaj szybciutku do Polski znów to może znów w tempie ekspresowym znajdziemy domek jakiejś suńce:)

Posted

w sumie nie wazne ile tych telefonow było , bo zawsze wazne zeby byl 1 i to ten własciwy:loveu: tak jak było to w wypadku niuni. Oj zeby ona wiedziała ile miała szczęscia, ze ta ciotka Monika wpadła i ją zabrała, zeby raz dwa domek znaleść.

Posted

Yuki jestes nareszcie:loveu:
zaraz powklejam fotki maluniej ,

Tak Gosia ,masz racje ,wazne ,ze jeden telefon wlasciwy byl ,tylkoze ona taka sliczna i malutka ,mlodziutka a takie male zainteresowanie to co dopiero te starsze ,''przecietne ''psiaki maja :shake:

Posted

a tutaj ze swoja nowa pancia:

ta pani ,mowila mi ,ze gdzies niedaleko niej ,w jakiejsc szkole ,na dole w piwnicy mieszka baba ,ktora rozmnaza tam psy i pozniej je sprzedaje ,moze trzeba sie tym zajac? Wypytam o wiecej szczegolow,czekam az pani odezwie sie do mnie na gg.

Posted

ta pani ,mowila mi ,ze gdzies niedaleko niej ,w jakiejsc szkole ,na dole w piwnicy mieszka baba ,ktora rozmnaza tam psy i pozniej je sprzedaje ,moze trzeba sie tym zajac? Wypytam o wiecej szczegolow,czekam az pani odezwie sie do mnie na gg.

wiadomo cos?
przydaloby sie zwrocic o pomoc do tozu lub strazy, niech najda i sprawdza warunki.. jak nie spelnia norm to chyba nikt jej nie odpusci:mad:

Posted

Kurcze ja nawet tego nie doczytałam , tak się na zdjęciach Kaji skupiłam ;/ , napiszę do Moniki na gg czy coś wie więcej , nie można tego tak zostawić:mad::mad::mad:

• 4 months later...
Posted

Kajunia byla wczoraj wraz ze swoja pancia w odwiedzinach u mojej mamy:)
Dziewuszka ma sie dobrze..chyba az za dobrze bo ponoc grubasna strasznie sie zrobila ,rozpieszczona ,kochana diablica.
Pani Lucyna puscila ja na klatce ze smyczy ,a ona wbiegla odrazu do mieszkania ..do kuchni :))
Podczas sterylizacji wyciagneli jej odrazu *to cos* z lapki -okazalo sie ,ze to jakas plastikowa ,twarda kulka (naboj???)

• 7 months later...
Posted

melduje ,ze Kajunia ma sie dobrze ,jestem w stalym kontakcie z pania Lucyna.Mala miala cos z gruczolami okoloodbytowymi ,ale juz jest ok.Mam nadzieje ,ze uda mi sie zobaczyc nastepnym razem w polsce.

• 2 months later...
  • 4 months later...