giselle4 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ...TAK... znowu to samo i ta sama okolica. Kiedys był Marko ktoremu pomogła marako...teraz bokser. Dostałam własnie info młody,sliczny,posłuszny i nie reagujący na koty bokser w wieku około roku....wywalony w okolicach- KŁODZKA Pani mieszkajaca przy drodze zaopiekowala sie nim ,jednak nie moze jego zostawic u siebie:shake: PROSZE O POMOC:crazyeye: mam adres i numer telefonu do kobiety..... prosze kto moze pomóc?:-( S.O.S Klodzko i okolice Quote
Kamila_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Gisellko jeśli to jest około roczny psiak, ja go mogę zabrać na tymczas ale tylko do tygodnia, góra trzy dni więcej .... :roll: tato lubi bokserowe :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Ja również... ...może warto choc na początek skorzystać z propozycji Kamilii?:oops:...zawsze to daje troche czasu! Quote
giselle4 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Wiem ale Kamilka to młoda osobka i dluzej jak na gora 10 dni nie moze pozniej przyjezdza rodzinka a nie moge:mad: jej tego zrobic ze nie bede miała gdzie jego zabrac po tym tymczasie...dlatego chce uzgodnic z ciotkam z Fundacji co i jak... Jak Pani nie poradzi z fotkami to poprosze Kamilke i jej tate...o pomoc:multi::lol: Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 giselle4 napisał(a):Wiem ale Kamilka to młoda osobka i dluzej jak na gora 10 dni nie moze pozniej przyjezdza rodzinka a nie moge:mad: jej tego zrobic ze nie bede miała gdzie jego zabrac po tym tymczasie...dlatego chce uzgodnic z ciotkam z Fundacji co i jak... Jak Pani nie poradzi z fotkami to poprosze Kamilke i jej tate...o pomoc:multi::lol: Ty wiesz co robić giselko! Trzymam kciuki za powodzenie! Quote
Kamila_ Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 giselle4 napisał(a):Wiem ale Kamilka to młoda osobka i dluzej jak na gora 10 dni nie moze pozniej przyjezdza rodzinka a nie moge:mad: jej tego zrobic ze nie bede miała gdzie jego zabrac po tym tymczasie...dlatego chce uzgodnic z ciotkam z Fundacji co i jak... Jak Pani nie poradzi z fotkami to poprosze Kamilke i jej tate...o pomoc:multi::lol: no właśnie dłużej nie dam rady .. :shake: psami się już opiekowałam więc to dla mnie wielki +. Sama się zdziwiłam że tato się zgodził :crazyeye: Bokserek jest w Kłodzku czy gdzieś na obrzeżach? Quote
giselle4 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Kama ,jest na obrzezach ale wczoraj Pani nie odbiewrała telefonu i nic a nic nie załatwilam:shake::-( Moz enie miała zasiegu..albo nie wiem co? dzisiaj po 9.00 zacznę telefonowac:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Powodzenia!!!:loveu: ...trzymajcie i za mnie i Nadinkę...:oops: Quote
Kamila_ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 są jakieś wieści? dodzwoniłaś się do tej pani? :eviltong: Quote
giselle4 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 ....Trzymamy za Ciebie zuzliku....:multi: wracaj szczęsliwie do domku.... Wczorajsza cisza w eterze nie byla przypadkowa:shake: Juz wszystko wyjasniam.... dziekuje wszystkim za zainteresowanie i pomoc.... za wsparcie i dobre rady wczora wieczorem Mara juz zamieszkała w swoim domku stałym. Ten domek który zauroczyła to rodzona siostra Pani Basi... jak ją Pani zawiozła aby pokazac siostrze to juz do domu wrocila sama.....:evil_lol: szczęsliwe zakończenie oby tak zawsze sie dzialo zas najlepiej aby nie bylo takich sytuacji...ze pojezdza auto i wywala 2 psiaki i odjezdza.... Malutki kundelek jeszcze w tym samym dniu dostał domek u mamy Pani Basi....ale martwila sie co z Mara Ona ma 3 psy i 4 koty...... Bardzo dziekuje:loveu: Mozna zamknąc wątek.....:cool1: Quote
Nadziejka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :loveu::loveu::loveu:niechaj sie swieci :loveu::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts