Jump to content
Dogomania

Nie toleruje dzieci...szukam domu-Milo Airedale Terrier-zostaje u siebie !

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']Dzieki cioteczko:calus:[/quote]
Nie ma sprawy jak mogę i mam czas to czemu nie?
Ok 20 powinnam być i powinnam dać od razu, albo później ;)

Posted

[quote name='Foxowa']Już:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1161/nie-toleruje-dzieci-szukam-domu-milo-143132/"][IMG]http://i30.tinypic.com/1zfh6bk.png[/IMG][/URL][/quote]
:calus:dzieki Foxowa.

Posted

No i zawędrowałam na watek Milo, troszke mnie ciarki przeszły czytając pierwszy post, czy to aby nie Ritowy psiak, ale juz wszystko wiem...;)
Trzymam kciuki za Milo, jest piękny:loveu:

Posted

[quote name='gameta']Piękny, szkoda, że taka zołza :cool1: Czy Pancia nie myślała o behawioryście? Może obyłoby się bez tak drastycznych działań :roll:[/quote]
gameta,to nie tak:shake:to madra,wrazliwa kobieta,nikt nie mogl przewidziec,ze tak sie stanie.Nie oceniajmy pochopnie:roll:

Posted

Zgadza się, czasem tak w życiu wychodzi:shake: bezpieczeństwo dziecka to ważna sprawa, w sumie to dobrze , że pani szuka domu , wiekszość pewnie pojechałaby i przywiązała do bramy schroniska, to musi byc dla niej na pewno wielka tragedia.
Milo jest tak cudny, że pewnie uda się mu z domkiem.

Posted

[quote name='rita60']gameta,to nie tak:shake:to madra,wrazliwa kobieta,nikt nie mogl przewidziec,ze tak sie stanie.Nie oceniajmy pochopnie:roll:[/quote]

Ale "zołza" jest w odniesieniu do psa a nie jego pańci :evil_lol: Nie oceniem jej - pod jej adresem tylko pytam, czy nie myślała o poradzie specjalisty :roll:

Posted

[quote name='gameta']Ale "zołza" jest w odniesieniu do psa a nie jego pańci :evil_lol: Nie oceniem jej - pod jej adresem tylko pytam, czy nie myślała o poradzie specjalisty :roll:[/quote]
Acha:evil_lol:sorry,nie zrozumialam:oops:ale wydaje mi sie,ze porada była,Pani pisała,ze kiedy urodził sie dzidzius,to byla przynoszona pieluszka ze szpitala,aby Milo poznał zapach dziecka:roll:

Posted

[quote name='gameta']To wychodzi, że Milo to straszna zołza - dzieci nie, zwierząt nie - a jak reaguje na obcych dorosłych ?[/quote]
Tego nie wiem,mam nadzieje,ze wreszcie Pani uda sie zalogowac:cool3:/kochane dogo/.

Posted

Wiecie co? Tak sobie myślę, że można by było w temacie umieścić nazwę rasy Milo, żeby było wiadomo o jakiego psa chodzi.
Na dogo są miłośnicy tej rasy i może szybciej by tu zajrzeli?