Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Supcio by było :multi:
Ja mam jeszcze tą obróżke od Cavy :cool3:
Wycisne coś napewno :razz:

Jeśli ktoś coś ma, a chciałby się zrzucić na bazarek dla Fidzia niech pisze ^^

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxowa']Supcio by było :multi:
Ja mam jeszcze tą obróżke od Cavy :cool3:
Wycisne coś napewno :razz:

Jeśli ktoś coś ma, a chciałby się zrzucić na bazarek dla Fidzia niech pisze ^^

Mam nadzieję, że ktoś ją kupi i cieszę się, że pójdzie na bazarek dla Fidzia :razz:
Ja coś wczoraj szperałam i nic ciekawego nie znalazłam, ale potem pójdę szperać u siebie dalej :lol:

Mogłabym Wam przywieźć te rzeczy (o ile bym jakieś znalazła) do Rzeszowa, jeśli się spotkamy :multi:

Posted

Cavy, właśnie, przyjedź do Rzeszowa jak będzie u mnie Fox, ale do mnie do domu i przy okazji przynieś coś dla Fidzia :loveu:

Ja już mam kilka rzeczy dla cudaka :multi:

Posted

Foxowa napisał(a):
No pasowałoby jak najszybciej, bo możliwe że we wrześniu może pojechać do Niemiec tak jak to Ulka pisała.

To smutne,ze u nas nikt nie moze go pokochac:-(jest sliczny,młody,zdrowy czego chciec wiecej:shake:

Posted

Terierek jest już wykastrowany i może isc do adopcji.

Temat: terierek
Od: [email protected]
Data: Pn Sierpnia 10 2009, 7:02 am

Terierek mały pszeniczny też jest wykastrowany. On nie lubi kotów. Wysterylizowana jest również suczka colowata, co miała ostatnio testy i zdjęcia.

Posted

Sto lat temu, jak bylam dzieckiem, dostalam pierwszego psa, teriera walijskiego. Frido jest piekny, jesli pojedzie do Niemiec, to obiecujecie utrzymywac kontakt z domkiem przez cale zycie psa ?

Posted

[quote name='li1']Sto lat temu, jak bylam dzieckiem, dostalam pierwszego psa, teriera walijskiego. Frido jest piekny, jesli pojedzie do Niemiec, to obiecujecie utrzymywac kontakt z domkiem przez cale zycie psa ?

li1, a czy w Polsce masz gwarancję na kontakt z domem przez całe życie psa?
Przepraszam, ale zirytowało mnie to pytanie.

Posted

Ja niczego takiego nie mogę obiecac, bo sama nie wiem ile jeszcze pozyje. Moja rodzina jest krótkowieczna, Fido może mnie więc przezyc.

Jesli chodzi o inne psy, ktore pojechaly przez Fundacje Dobermana do nowych domow to mamy z nimi codzienny, regularny kontakt i co jakis czas otrzymujemy zdjecia psow oraz maile.