Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='C&B'][URL="http://www.mailinator.com/"]Mailinator - Let Them Eat Spam![/URL]
Działa jak YOP:p[/QUOTE]

zagłosowałam z 5-10 razy z tego i mnie zablokowało.. więcej nie moge korzystać z mailnatora :/

Posted

[quote name='Kika9004'] Trzymam kciuki, ale do 1 miejsca straaasznie daleko :shake:[/quote]

Naszym celem jest zdobycie 9. miejsca i 'wdrapanie się' jak najwyżej. O pierwszym nawet nie marzymy;)

Posted

Instrukcja obsługi [URL="http://mailinator.com/"]Mailinator - Let Them Eat Spam![/URL]

1.W niebieską tabelkę po lewej stronie ("Check your inbox") wpisujemy cokolwiek (najlepiej coś krótkiego, np. "a1")

2. Klikamy na "GO!" --> i adres jest już gotowy :)

3.Na blogu niepokonanych wpisujemy adres "[email protected]"

4.Odświeżamy stronkę mailinatora (albo wpisujemy jeszcze raz w tabelkę "a1" ( [B]W MAILINATORZE NIE TRZEBA WPISYWAć CAłEGO ADRESU, WYSTARCZY TO, CO JEST PRZED @[/B]) i głosujemy

Idzie błyskawicznie;)

Posted

ewentualnie po lewej na dole jest
"Can't think up an Address?"

i tam jest jakiś adres np:
[email][email protected][/email]

kopiujesz ten adres i klikasz w niego (otwiera się inbox dla tego adresu - ale trzeba odświezyć żeby był widoczny @ ibupromu)

po 5 adresach się blokuje na jakieś 10-15min i potem znowu działa

Posted

[quote name='Zbójini']nie wiem czy nie po raz 100 stukuję kod i nie wchodzi:angryy:[/quote]

A masz włączony Caps Lock?

[quote name='Julie']a do kiedy można głosować?[/quote]

do jutra, do 12.00

Posted

[quote name='Zbójini']nie wiem czy nie po raz 100 stukuję kod i nie wchodzi:angryy:[/QUOTE]

mi się kilka razy pojawił błąd.. ale po kilku kliknięciach na odśwież, zagłosuj na profil udawało mi się zagłosować

Posted

[quote name='Lilmo']Dokładanie :-( Prosimy wszystkich o przyłączenie się do głosowania!

Jestem troszkę wściekła, że tak późno dowiedziałyśmy się o tych stronach. Osoby z pierwszych miejsc na 100% od samego początku z nich korzystają. Jednak nie poddajemy się! Walczymy do końca![/QUOTE]

ja to dopiero kilka dni temu dowiedzialam się o tym głosowaniu :/

EDIT: czyżby zablokowali i mailnatora??? maile żadne mi nie dochodzą:/

Posted

[quote name='KeFFir94']a na tym mailinator.com to jak się wylogować??..to samo się wylogowywuje??
[/quote]

A po co się chcesz wylogowywać?:razz:
zakładasz po prostu następny adres i lecisz dalej.

Czy mi się wydaje, czy znowu maile nie dochodzą???