Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wpisie na głosowanie profilu dostanie się emaila
Trzeba parę razy powtarzać ( wpisywać )ten numer kodu !!!.:lol:

I tak przez następne dwa dni...

Posted

[quote name='asd']mail aktywacyjny na 10minutemail dochodzi zawsze, czasami trzeba trochę dłużej poczekać[/quote]

No właśnie raz nie doszedł :cool1: ale po upłynięciu 10 minut i zmianie maila już wszystko poszło ok...

szkoda, że nie mam dynamicznego IP :cool1:

Posted

[FONT=Arial][B]Ja od godziny walczę z tą stronką i na onet też mi nie przyszedł link aktywacyjny , coś widze ze ktos ma interes w tym by nie dochodzily :angryy::mad:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='gameta']no nie dochodzą :placz: blog nie wysyła linków - na "normalne" konto też nei przyszedł :placz:[/quote]

Jeden link z maila (np wczorajszy) można wykorzystać wiele razy, byleby tylko 1 raz dziennie. Mi to działa i oszczędza czas. [SIZE=1]Mam nadzieję, że mówimy o tym samym problemie...[/SIZE]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]Ja od godziny walczę z tą stronką i na onet też mi nie przyszedł link aktywacyjny , coś widze ze ktos ma interes w tym by nie dochodzily :angryy::mad:[/B][/FONT][/quote]

Mogło zgłupieć :roll: jesteśmy na 11 miescu - to dużo kodów aktywacyjnych :evil_lol:

Posted

[quote name='feluska997']Jeden link z maila (np wczorajszy) można wykorzystać wiele razy, byleby tylko 1 raz dziennie. Mi to działa i oszczędza czas. [SIZE=1]Mam nadzieję, że mówimy o tym samym problemie...[/SIZE][/quote]

No właśnie nie o tym samym - ja mam na myśli problem z 10 minutowym kontem :evil_lol: Opis dwie striony wcześniej ;)
A ze stałych to wysyłam dokładnie tak jak piszesz :)

Posted

[quote name='kasia14'][B]11 [/B];) Niestety też nie chce mi dojść mail aktywacyjny na konto 10min. :([/quote][FONT=Arial][B]możesz przedłużyc na kolejne 10 minut

[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]możesz przedłużyc na kolejne 10 minut [/B][/FONT]

[/quote]

taaaaaaaa i też dupa :cool1:
na stałe nie doszło od 40 minut :shake:

może 'wytraciliśmy' wszystkie linki aktywacyjne na dziś ?

Posted

[quote name='gameta']taaaaaaaa i też dupa :cool1:
na stałe nie doszło od 40 minut :shake:

może 'wytraciliśmy' wszystkie linki aktywacyjne na dziś ?[/quote]

mysle ze ogólnie jest młyn :cool1:

Posted

[quote name='gameta']
a ja zapisuję linki w worldzie te z 10 minutowego - żeby jutro z nich klepnąć - myślicie, że się uda ?[/quote]

Nie wiem :shake: Te e-maile są chyba kasowane po tych 10-ciu minutach. Ale nie jestem na 100% pewna. Bo przecież jak potem wejść na ten e-mail i sprawdzić pocztę? ;)

EDIT: Jednak nie ma sensu zapisywać tych e-maili. Po tych 10 minutach pisze 'Twój e-mail uległ samozniszczeniu'.

Znalazłam jeszcze jedną stronę, też można wykorzystywać e-maile co 10min: [URL="http://www.no-mail.pl/"]No-Mail.pl[/URL] Co prawda mi nie chce na nią przyjść link aktywacyjny, ale może tylko u mnie tak jest? :hmmmm: