Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zielsko']To jest po angielsku czy po polsku? A w zasadzie dlaczego nie jestes na zajeciach?:mad:[/QUOTE]

po polsku, surely! ;)

wlasnie z nich wrocilam, Mamo :diabloti:

Posted

[quote name='wendka']Karolina, a czemu Ty Javulca nie zglosilas? :cool3:[/QUOTE]
A dlaczego Jinx będzie biegać z adresem www zamiast przewodnika? :evil_lol:

Java jedzie, czekała tylko na oficjalną odpowiedź o trybie zgłoszenia. Bo wiesz, ona specjalna trochę jest :p

Posted

[quote name='Astro&Marta']nie wiem co to znaczy stoj imprezowy na zawodach agility :P mała czarna z kieszeniami na piłki? i szpilki??? :O[/QUOTE]
Wendka juz to chyba wyjaśniała: sttrój imprezowy na zawodach agility to po prostu CZYSTY dres:evil_lol:. I ewentualnie ( w wersji luksusowej ) bez dziur.

Posted

[QUOTE]nie wiem co to znaczy stoj imprezowy na zawodach agility :P mała czarna z kieszeniami na piłki? i szpilki??? :O [/QUOTE]

:megagrin:

no nic trzeba będzie się zaopatrzyć w dres wyjściowy, nie ma wyjścia :bigcool:

Pozdro :drinka:

Posted

[quote name='Zielsko']Mysle, ze bedziecie mieli okazje zobaczyc Zielsko w sukience...[/QUOTE]

Magda, Ty mnie tak nie rób... ja planowałam czyste dżinksy a tu wyjdę na obdartucha:evil_lol: szpile zatem chyba odpicuję:diabloti: