Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzcie mi proszę coś więcej na temat :
* Łagiego
* Kapsla
* Dobi

jak się znalazły w schronie ich charakterki itp. itd... Miałam zrobić ogłoszenia im, a Dobi w ogóle nie widzę, ślepa chyba jestem :diabloti:

Posted

Kamilko...
Łagiego juz nie ma z nami, odszedl za TM.
Kapselek jest na pierwszej stronie watku i moge tylko dodac do tamtego opisu, ze jest wesolym i grzecznym psiakiem. Nie wariuje w boksie ani nie jest agresorem.
Dobkowi nie moge zrobic dobrych zdjec, boi sie wychodzic z kojca, zgubilam sie juz i nie wiem, na ktorym watku Grazynka go umiescila. Jutro ci napisze.
Dzieki Kamus!

Aaaa, Kamus - oglaszacie Bernasie, gdzie moge koteczka podrzucac, na jakie typowo kocie portale wiesz cos? Ma juz allegro, alegratke ale zaloze jeszcze watek na dogomanii.

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][SIZE=3][B]Str 1 i str 2 - zapraszamy![/B][/SIZE]
reszta jutro...ja juz sie w imiona pogubilam![/quote]

Boksiem na pewno się już ciotka zajęła także nie mam nawet co pytać :diabloti: Ale chłopak co z nim siedzi to też jakiś w typie rasy. Tylko jaka? Bo mi coś dziś łeb nie pracuje... Oni byli znalezieni? Czy oddani przez właściciela?

Posted

[quote name='kamilawa']Boksiem na pewno się już ciotka zajęła także nie mam nawet co pytać :diabloti: Ale chłopak co z nim siedzi to też jakiś w typie rasy. Tylko jaka? Bo mi coś dziś łeb nie pracuje... Oni byli znalezieni? Czy oddani przez właściciela?[/quote]
Znalezieni...to widac ze przyjaciele
i niech tak zostanie:-(
moze razem znajdą chate....

Posted

[quote name='giselle4']Znalezieni...to widac ze przyjaciele
i niech tak zostanie:-(
moze razem znajdą chate....[/quote]
Dadzą sobie radę oddzielnie? Czy muszą iść razem do domku?

Posted

Suuuperowoooo!
Dzieki Gosia za info :loveu::)

Głosujcie Kochani:

[URL="http://www1.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php"][COLOR=#000000]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/COLOR][/URL]

slabo nam idzie, jestesmy na 33 miejscu,
prosimy o wsparcie

Posted

[quote name='kamilawa']No i co ja mam teraz zrobić?! :placz: Wybrać swoje schronisko czy Wasze :diabloti:
W sumie Wy na 33, a my na 91 :lol:[/quote]

Napisalam juz u Was o akcji, hehehe ja mysle, zebys u siebie podniosla, jak wygracie wyslesz ze dwa worki ;););)

Posted

[quote name='kamilawa']Tak właśnie pomyślałam :diabloti: Jeszcze Was przeskoczymy, haha :lol:[/quote]

Ja wiem o tym :mad:
Poprosze o usuniecie schroiska z listy, jak nie dacie łapówki :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GoskaGoska']no ja ma dylemat :roll: bo mam 3 typy:cool1:[/quote]

Ja tam bym na wszystkich codziennie wysyłała :diabloti: Powinno każde schronisko dostać :roll: Ale marzenie :eviltong:

Posted

Jak Wam dziewczyny idzie? :diabloti: rozsyłajcie linki gdzie się da! Ja to własnie robię :eviltong: Cała lista gg obdarowana wiadomościami, a teraz nk :evil_lol: Nasze schronisko ma 900 parę znajomych, także damy radę :diabloti: hahahaha.

Posted

[quote name='kamilawa']Jak Wam dziewczyny idzie? :diabloti: rozsyłajcie linki gdzie się da! Ja to własnie robię :eviltong: Cała lista gg obdarowana wiadomościami, a teraz nk :evil_lol: Nasze schronisko ma 900 parę znajomych, także damy radę :diabloti: hahahaha.[/quote]

Usune Was z listy...:mad:!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: