kamilawa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Przepraszam, miałam robić ogłoszenia, ale mnie chorubsko rozłożyło i dziś nie dam rady wszystkim zrobić... :oops: Jak tylko będę mogła będę robić... Quote
fiorsteinbock Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Spokojnie - zadbaj o siebie abys szybciutko wrocila do kondycji! :loveu: Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ..Kam ,zdrowiej dziewczyno bo nasze psy ze schronu nie wypłyną.....:shake: Quote
kamilawa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Powiedzcie mi proszę coś więcej na temat : * Łagiego * Kapsla * Dobi jak się znalazły w schronie ich charakterki itp. itd... Miałam zrobić ogłoszenia im, a Dobi w ogóle nie widzę, ślepa chyba jestem :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Kamilko... Łagiego juz nie ma z nami, odszedl za TM. Kapselek jest na pierwszej stronie watku i moge tylko dodac do tamtego opisu, ze jest wesolym i grzecznym psiakiem. Nie wariuje w boksie ani nie jest agresorem. Dobkowi nie moge zrobic dobrych zdjec, boi sie wychodzic z kojca, zgubilam sie juz i nie wiem, na ktorym watku Grazynka go umiescila. Jutro ci napisze. Dzieki Kamus! Aaaa, Kamus - oglaszacie Bernasie, gdzie moge koteczka podrzucac, na jakie typowo kocie portale wiesz cos? Ma juz allegro, alegratke ale zaloze jeszcze watek na dogomanii. Quote
kamilawa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Edytko, typowo koci portal to : [url=http://www.miau.pl]Koty ::: www.miau.pl :::[/url] To jest forum poświęcony kotom. Taka druga dogomania :razz: Quote
giselle4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ...o Dagusiu na pisze CI NA PV ale wieczorem sorry:evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [SIZE=3][B]Str 1 i str 2 - zapraszamy![/B][/SIZE] reszta jutro...ja juz sie w imiona pogubilam! Quote
kamilawa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='fiorsteinbock'][SIZE=3][B]Str 1 i str 2 - zapraszamy![/B][/SIZE] reszta jutro...ja juz sie w imiona pogubilam![/quote] Boksiem na pewno się już ciotka zajęła także nie mam nawet co pytać :diabloti: Ale chłopak co z nim siedzi to też jakiś w typie rasy. Tylko jaka? Bo mi coś dziś łeb nie pracuje... Oni byli znalezieni? Czy oddani przez właściciela? Quote
giselle4 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='kamilawa']Boksiem na pewno się już ciotka zajęła także nie mam nawet co pytać :diabloti: Ale chłopak co z nim siedzi to też jakiś w typie rasy. Tylko jaka? Bo mi coś dziś łeb nie pracuje... Oni byli znalezieni? Czy oddani przez właściciela?[/quote] Znalezieni...to widac ze przyjaciele i niech tak zostanie:-( moze razem znajdą chate.... Quote
kamilawa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='giselle4']Znalezieni...to widac ze przyjaciele i niech tak zostanie:-( moze razem znajdą chate....[/quote] Dadzą sobie radę oddzielnie? Czy muszą iść razem do domku? Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Jutro odwiedze dwoje przyjaciol ale i inne nasze sierotki :multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 tesco robi akcje na karmę wasze schronisko tez jest w spisie :) [URL="http://www1.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php"][COLOR=#000000]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/COLOR][/URL] Quote
kamilawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Jutro odwiedze dwoje przyjaciol ale i inne nasze sierotki :multi::multi::multi:[/quote] Wycałować proszę wszystkich :diabloti: Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Suuuperowoooo! Dzieki Gosia za info :loveu::) Głosujcie Kochani: [URL="http://www1.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php"][COLOR=#000000]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/COLOR][/URL] slabo nam idzie, jestesmy na 33 miejscu, prosimy o wsparcie Quote
kamilawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No i co ja mam teraz zrobić?! :placz: Wybrać swoje schronisko czy Wasze :diabloti: W sumie Wy na 33, a my na 91 :lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='kamilawa']No i co ja mam teraz zrobić?! :placz: Wybrać swoje schronisko czy Wasze :diabloti: W sumie Wy na 33, a my na 91 :lol:[/quote] Napisalam juz u Was o akcji, hehehe ja mysle, zebys u siebie podniosla, jak wygracie wyslesz ze dwa worki ;););) Quote
kamilawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tak właśnie pomyślałam :diabloti: Jeszcze Was przeskoczymy, haha :lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='kamilawa']Tak właśnie pomyślałam :diabloti: Jeszcze Was przeskoczymy, haha :lol:[/quote] Ja wiem o tym :mad: Poprosze o usuniecie schroiska z listy, jak nie dacie łapówki :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 no ja ma dylemat :roll: bo mam 3 typy:cool1: Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='GoskaGoska']no ja ma dylemat :roll: bo mam 3 typy:cool1:[/quote] A kazde ma ogromne potrzeby :oops: Szkoda, ze nie mozna glosowac wiecej razy :angryy: Quote
kamilawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='GoskaGoska']no ja ma dylemat :roll: bo mam 3 typy:cool1:[/quote] Ja tam bym na wszystkich codziennie wysyłała :diabloti: Powinno każde schronisko dostać :roll: Ale marzenie :eviltong: Quote
kamilawa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jak Wam dziewczyny idzie? :diabloti: rozsyłajcie linki gdzie się da! Ja to własnie robię :eviltong: Cała lista gg obdarowana wiadomościami, a teraz nk :evil_lol: Nasze schronisko ma 900 parę znajomych, także damy radę :diabloti: hahahaha. Quote
fiorsteinbock Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='kamilawa']Jak Wam dziewczyny idzie? :diabloti: rozsyłajcie linki gdzie się da! Ja to własnie robię :eviltong: Cała lista gg obdarowana wiadomościami, a teraz nk :evil_lol: Nasze schronisko ma 900 parę znajomych, także damy radę :diabloti: hahahaha.[/quote] Usune Was z listy...:mad:!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Cioteczki, ja rozeslam info po znajomych o glosowaniu. Mozecie tez powrzucac link? Np. nasza-klasa :cool3: Wieczorem wstawie nowe zdjecia, mam okropne zaleglosci :shake: Quote
Recommended Posts