Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hasiek jest na bezdomnych szpicach Bezdomne Szpice - Husky do oddania (tu sie pomylono i jest w podlaskim, to dlatego, że ja podałam, ale zmienimy) i forum stake-out Psy zaprzęgowe :: Zaloguj
Zamierzam go jeszcze puścić na forum husky hekko i w dziale siberiany na forum malamucim, ale musicie mi dac pare godzin;)
No i zróbcie zdjęcia, to może ułatwić... zaprzegowcy zwracają uwagę na budowę i przydatność do biegania... inni ma misiowatość. Zobaczymy jaki jest i tam uderzymy najmocniej:cool3:

Posted

Nie mam kiedy wrzucic nowych fotek, kolejne bidy przybywaja...jak to ogarnac?
Przyblakal sie jeszcze 4 letni kocurek, kastrat. Szukamy wlasciciela albo nowego domku. Musze jemu watek zalozyc :-(
Zima sie zbliza, co bedzoe z tymi bezdomnymi sierotami?

Posted

giselle4 napisał(a):
...nie bedzie latwo:(

Dziewczyny, cały weekend mam wolny. Powiedzcie jak mogę pomóc, a obiecuję, że zrobię to co w mojej mocy...
Mamy czas, jak na razie są psiaki na kwarantannie... i tak i tam będą musiały tam siedzieć :-(...

Posted

kamilawa napisał(a):
Dziewczyny, cały weekend mam wolny. Powiedzcie jak mogę pomóc, a obiecuję, że zrobię to co w mojej mocy...
Mamy czas, jak na razie są psiaki na kwarantannie... i tak i tam będą musiały tam siedzieć :-(...

Kama ,jezeli mozesz daj te najwieksze sieroty
na fora ogłoszeniowe...please
Łagi,Kapsel,Lena,Dobi,Sambo jeszcze raz Sawe....błagam ta suczka musi miec dom:-(

Posted

giselle4 napisał(a):
Kama ,jezeli mozesz daj te najwieksze sieroty
na fora ogłoszeniowe...please
Łagi,Kapsel,Lena,Dobi,Sambo jeszcze raz Sawe....błagam ta suczka musi miec dom:-(

ok :cool3:
Wszystkie na tym wątku są? Bo zabij mnie, ale kojarzę jedynie Sawę i Sambo :oops::oops:

Posted

Ja tez nie wiele wiem, bo tydzien mi uciekl za szybko i nie zajechalam do Azyla. Wiem od Grazynki tylko, ze bedzie operowana.

Wstawilam reszte fotek na pierwszej stronie. niestety z kwarantanny, jakos taka a nie inna :shake:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ja tez nie wiele wiem, bo tydzien mi uciekl za szybko i nie zajechalam do Azyla. Wiem od Grazynki tylko, ze bedzie operowana.

Wstawilam reszte fotek na pierwszej stronie. niestety z kwarantanny, jakos taka a nie inna :shake:

za szybko .. to prawda ...
zdjęcia Widziałam, skopiowałam :oops:
Czekam na dalsze informację :loveu: