beba15 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Młoda,śliczna suczka podobna do border collie tylko mniejsza przyszła do mnie pod bramę.Myślę że się zagubiła w trakcie burzy,lub ktoś ją wyrzucił jadąc na wakację..Jest zadbana,(piękna!!!).Jest płochliwa i nieufna.Szukam jej właściciela,lecz chyba już na próżno lub dobrego domu dla niej.Beata el.510-243-197. Quote
mala_czarna Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 O rany, śliczniutka jest. A popytaj może u siebie (nie napisałaś skąd jesteś), w lecznicach weterynaryjnych, u sąsiadów, rozklej ogłoszenia. Chociaż jak znam życie, to pewnie ktoś chciał na wakacje wyjechać, i sunia mu przeszkadzała. Quote
beba15 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jestem z okolic Nowego Dworu Mazowieckiego,Czosnowa sunia jest "u mnie" ok dwóch tygodni, wiadomości rozesłane, ogłoszenia przyklejone, nikt się nie zgłasza.Pewnie masz rację z tymi wakacjami :(, ale miejmy nadzieję,ze sie mylimy. Quote
mala_czarna Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Hopsaj do góry malutka. Może ktoś Cię wypatrzy! Quote
beba15 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Nie wiem jak mam te ogłoszenie wstawić na górę i nie wiem jak wkleić zdjęcie aby było po opisie pieska.pomocy!!!!. Quote
mala_czarna Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ogłoszenie podnoszę, a zdjęcie i tak wszyscy widzą ;) Dziewczynko, pokazuj się!! Quote
mala_czarna Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Beba, a może mogłabyś napisać więcej informacji o suczce? Ile ma mniej więcej lat, jak zachowuje się w stosunku do domowników, czy toleruje towarzystwo innych piesków (jeśli takowe są), dzieci? Przydałoby się też kilka innych zdjęć ;) Jak rozumiem, suczka nadal pozostaje u Ciebie? Quote
mala_czarna Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Do góry malutka! :roll: Nikt się nią nie zainteresuje?? Quote
MORETA/KEYA Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 I jak Beatko...znalazłaś kogoś na "przygarnę psa"??:roll: Quote
Recommended Posts