Koperek Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='monika083']sunia ma ogloszenia na : -animalia -gumtree wroclaw -petworld -e-zwierzak -adopcjapsa -pajeczyna -pineska -petsy -kupsprzedaj -kupiepsa allegro:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=694761175 Jejku, moniś- DZIĘKUJĘ BARDZO!!! A dzisiaj mnie dziewczyna dobiła już całkiem:shake: Wyszla z budy, jak usłyszała, że ktoś się krząta przy boksie i zaśmiała się tymi szczerbatymi ząbelkami do mnie. JEST PRZEPIĘKNA!!! NAJŁAGODNIEJSZY PIES POD SŁOŃCEM!!! Tylko niech ktoś ją zabierze stamtąd!
GoskaGoska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Ok sunia juz na allegro jeszcze 2 dni ma wyronione
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 dziewczyny ,jak myslicie ,czy sunia nadawalaby sie do mieszkania ? odezwala sie pani zainteresowana sunia ,pisze ,ze mieszka w mieszkaniu i dawno temu miala juz collie,ze chcialaby tej suni pomoc.
GoskaGoska Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 hm,,, moze ciotka Koperek powie coś, bo hehehe znow będzie ze zachwalam, jak dla mnie to czemu nie...ale wiesz ile by musialbyc sama? ile spacerowkow by miala? i czy są inne psiaki?
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Pani jest jutro umowiona w schronisku na 10.00 z Koperkiem ,w celu poznania suni..mam nadzieje ,ze ja wezmie:roll:
Koperek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='monika083'] odezwala sie pani zainteresowana sunia ,pisze ,ze mieszka w mieszkaniu i dawno temu miala juz collie,ze chcialaby tej suni pomoc. Właśnie chyba ta kobitka dzowniła do mnie przed chwileczką i umówiłyśmy się na jutro, na oglądanie dziewczynki ;) Nie jest to 100% spotkanie adopcyjne! Póki co trzymajmy kciuki, żeby się spodobała, a co dalej to już serduszko podpowie ;)
monika083 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 tak ,to ta Pani ,pisala mi maila ,ze do Ciebie dzwonila, miejmy nadzieje ,ze sunieczka sie spodoba
GoskaGoska Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oj pewnie, ze jeszcze nie ma się co cieszyc, ale jak Pani chce przyjechac i poznac sunie to super, to rozumiem, ze Pani z Wrocławia lub okolic- ale co tam nie ważne skąd . Kciuki sciskać będę z całych sił, niestety podjechac jutro nie mogę, bo muszę czekać na kuriera w domu, a moze byc od 11 do 21 ....to będę z niecierpliwością czekać na wieści
Koperek Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 GoskaGoska napisał(a):to rozumiem, ze Pani z Wrocławia lub okolic Tak, Pani jest z Wrocka ;)
monika083 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 no ,ciekawe jak tam wizyta, a sunia ma 2 obserwatorow na allegro:)
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 oj ja tez :cool3: miedzy pracami tak co chwilę podchodzę i zagłądam czy cos nie wiadomo
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 JESZCZE JEJ allegratke dorobilam I GUMTREEWARSZAWA
monika083 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 super ,chociaz mam ogromna nadzieje ,ze suni nie trzeba bedzie juz nigdzie oglaszac..:roll:
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Koperek więcej napisze, Pani ma się dopiero zostanowic więc sunia czeka dalej
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 wlaśnie miała super telefon w jej sprawie - Pani chce sunie, tylko jedyne jej pytanie jak ona do kotów, pani ma 2 koty,jesli sunia nie będzie wykazywac agresji to pani ją chce jak najszybciej.
monika083 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 GoskaGoska napisał(a):wlaśnie miała super telefon w jej sprawie - Pani chce sunie, tylko jedyne jej pytanie jak ona do kotów, pani ma 2 koty,jesli sunia nie będzie wykazywac agresji to pani ją chce jak najszybciej. Warunki duze mieszkanie, blisko park 3 spacery dziennie, pani jest w domu cały czas,no i sunie trzeba by było zawiesc do Katowic, bo Pani nie ma transportu swietnie,to trzeba ja na koty przetestowac
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pani jeszcze raz dzwoniła:cool3: powiedziec ile jedzie pociąg i w jakich godzinach i ze po smycz jutro pojedzie,to powiedziałam zeby poczekała, az ją sprawdzę na te koty:p ale juz się doczekac nie moze, oczywiscie mąż też wie o suni i ją chce
monika083 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 cudownie:loveu: to kiedy bedzie testowana??:cool3: zapytaj pani gdzie ja wypatrzyla ,to bedzie wiadomo gdzie na przyszlosc warto oglaszac.:lol:
GoskaGoska Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Moniczko to juz zrobiłam przy 1 telefonie, ja collie wrzucialam na wyroznione allegro - na miejsce Melisy,i pani ją widziała na allegro- choc mowi, ze przeglądała tez allgratke - ale tam nie widziala suni tylko na allegro. W kazdy razie...złoty Koperek był dzis w sprawie odwiedzin tej Pani z Wrocławia na spacerze z sunią. I jak Koperek pisała , ze to super sunia -okazał łagodności do wszytskie co żyje, więc i kotów. Sunia wogołe nawet na betonie w boksie nie chciała się załatwiac, tylko jak wyszła na trawkę, jejku jak mi jej szkoda. W każdym razie jak tylko dostałam to info od Koperka zadzwoniłam do tej Pani jej powiedzieć nowiny.
monika083 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 czyli wyroznione allegro jest chyba najlepsza forma ogloszenia! To naprawde cudownie ,ze psinka bedzie miec dom,tez bylo mi jej szkoda,jest piekna i taka delikatna ,lagodna sunia ,beda miec z niej pocieche:loveu:
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 cudownie :multi::multi::multi::multi: ma dziewczyna szczęście, że jest rasowa :evil_lol:
Recommended Posts