DjDieseLV12 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Po ponad półtora roku się odnalazł... Quote
missieek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 DjDieseLV12 napisał(a):Po ponad półtora roku się odnalazł... czyli Bruno to Bary i wrocil do Ciebie? gdzie on sie wogole podziewal teraz? gdzie Ci zaginal? Quote
Ada-jeje Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Wszystko na to wskazuje ze Bruno nie wroci, do wlasciciela. Rozmawialam z Til, ma wymienic telefony pomiedzy panstwem, zyby ewentualnie mogli zobaczyc psa, ale musimy miec na uwadze dobro psa. Bruno zamieszkal z rodzina z dziecmi, jest pod opieka weterynaryjna bo ma alergie. Nie mozna po raz kolejny zrobic psu krzywdy. Quote
DjDieseLV12 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To się jeszcze wszystko okaże w praniu... bo jak pies zobaczy mnie czy jakąkolwiek osobę z mojej rodziny to nie wiem czy będzie chciał wrócić do tamtych właścicieli... a to że ma alergie to było wiadomo od początku kiedy go wzięliśmy... u nas też był pies pod opieka weterynaryjną i było wszystko dobrze. I jak pani (Ada-jeje) miała zorganizować nam spotkanie na gruncie neutralnym to proszę to spotkanie zorganizować. Quote
Ada-jeje Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Bruno nie Byl pod opieka Fundacji, to co moglam to zrobilam, czyli przekazalam wasza wiadomosc osobie ktora go wyciagnela z olkuskiego schroniska, i do momentu adopcji miala go pod swoja opieka. Wiem tez ze przekazala nowym wlascicielom nr. tel do was. Reszta nalezy do obecnych wlascicieli. Zastanawia nas fakt, ze nie szukalisiscie psa w olkuskim schronisku, nie dawaliscie zadnych ogloszen, nie jestescie w stanie udowodnic ze wykorzystaliscie wszystkie drogi ktore prowadza do poszukiwania zaginionego psa. I w tej sytuacji prawo przemawia na wasza niekorzysc. Quote
Recommended Posts