jolkajolka Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Witam, czytam forum co prawda od dawna, ale ujawniam się dopiero dzisiaj, ponieważ pragnę ogłosić wszem i wobec, że kilka dni temu władzę w moim domu objęła Jej Wysokość NUTA RJ OSANNA. Oraz pragniemy prosić Szanownych Forumowiczów o przyjęcie nas w swoje łapy, tzn w swe szeregi ;-) Pozdro, Jolka z Nutą więcej fot na www.cadebou.blog.pl Quote
Ingi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Normalnie miodzio :). Piecho jest cudny i slodziusi jak cukiereczek... I właśnie w takich momentach proszę kolegę Jarka o trzecie wiadro zimnej wody, bo jak tu nie chcieć w domku takiej grubasi :( Zdjęcia oglądnęłam i są super tak jak i sam piesek. Oby się chował zdrowo – gratulacje :) -Ilona i chrapiąca w nogach Eeky Quote
Ingi Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 @gorzała ...co?... :oops: zawsze w moim domu były dwa psy (suki)...ale i tak poczekam... bo normalnie mi tu takie diabły pokazales :o :evilbat: Quote
Olcia P. Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Nuta jest piękna!!! Gratulacje !!!!!! Mam nadzieje, że jak bąbelek podrosnie to spotkamy sie na jakims spacerku :) Quote
jolkajolka Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 @all dzięki za odzew ;-) Doczołgałam się na chwilę do kompa, ale generalnie jest ciężko, nie wiedziałam, ze przebywanie na "maciezyńskim" to taka ciężka robota. Mała jest temperamentna i ciągle chce szaleć, jak się troszkę zdrzemnie, to za chwilę już jej się nudzi spanie i domaga się zabawy. Uff... help!! :-) "Stary" poszedł zmienić wartę i mam chwilę na manicur. @Olcia pewnie, jak Nuta zacznie dać się prowadzać, to z chęcią. Pani Renata mówiła, że możesz polecić jakieś fajne przedszkole dla psiaków, z chęcią skorzystam z porady :) Quote
ASA Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Hej jolkajolka! Czy ta twoja super psina to jest jedna z tych czterech kloców? Super zdjecia. Quote
dbsst Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 my coprawda bokserki jestesmy ale tu zagladamy bo majorki tez koffamy ;) i Witamy na dgm piekna Nutka licze ze bedziesz nas rozpieszczac zdjeciami :D Quote
ajka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 nareszcie mi się otworzyła stonka,piesek mniam :drinking: za Nutkę, witamy pieskowo-majorkowo :D Quote
jolkajolka Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 @asa no z pewnościa, kloc z niej straszny ;-) @ajka ale denaturatem??! Quote
ajka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 jolkajolka napisał(a): @ajka ale denaturatem??! toć to nie denatura lecz Bols jagodowy :evilbat: Quote
Recommended Posts